Marounková Veronika

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 23 let

O mně: Studuji vysokou školu. Ráda cestuji, lyžuji, hraji na klavír a ráda plavu. Baví mě práce s dětmi a organizace dětského tábora.
Marounková Veronika

Ahoj, jmenuji se Veronika a je mi 23 let. Studuji vysokou školu a ve volném čase připravuji letní tábor. Na dětské tábory jezdím již od mala, a to jako dítě, později jako instruktor. Poté jsem dostala příležitost jet jako oddílový vedoucí dobrodružného oddílu a v roce 2021 jsem jela již jako hlavní vedoucí. Práce s dětmi mě velmi baví, a proto se těším na každé léto, které s nimi a se svými vedoucími mohu strávit. Ráda cestuji, plavu, jezdím na lyžích a hraji na klavír.

Dica Tomáš

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 23 let

O mně: Ahoj, jmenuju se Tomáš a jsem zástupce hlavní vedoucí Verči.
Zároveň jsem i oddílovým vedoucím v ARMY oddílu, kde si společně užijeme tábor plný aktivit.
Studuju vysokou školu Univerzity Obrany v Brně a jsem vojákem z povolání, tudíž znám spoustu věcí, které Vás můžu naučit.
Těším se na Vás v létě.
Dica Tomáš

Kučera Ctrirad

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 23 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Ctirad, ale na táboře mi nikdo už pár let neřekne jinak, než Ozzy. Je mi 23 let a v současnosti se živím jako řidič sanitky v Plzni. Na tábory jezdím od malička a od 15 let jako praktikant a následně i vedoucí. Jezdil jsem jako vedoucí na airsoft, ale letos jedu na klasiku, takže si vyzkouším po dlouhé době něco nového. Jsem akční člověk. Jakmile se děje něco zajímavého, většinou mě najdete v okolí.

P.S.: Umím docela dobře vařit špagety ;)
Kučera Ctrirad

Kořínek Jakub

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 20 let

O mně: Ahoj,
jmenuji se Jakub a jsem oddílovým vedoucím pro oddíl klasika. Mám spousty zkušeností z předešlých táborů, kam jsem též jezdíval jako oddílový rádce. I letos si společně užijeme kopec zábavy a skvělých her, těším se na vás :).
Kořínek Jakub

Dragoun Vojtěch

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 20 let

O mně: Ahooooj, já jsem Dragy a jsem vedoucí sportovního oddílu.
Už roky se společně s vedoucími snažíme zajistit to nejlepší, co mohou našit táborníci zažít. Jelikož jsem na tábory jezdil jako malý, tak vím, že nejdůležitější je zábava, a tu se snažíme předávat plnými hrstmi. Věřím, že spousta dětí se s námi ráda na tábory vrací, a tak se na Vás těším i tenhle rok.
Dragoun Vojtěch

Velebil Dominik

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 20 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Dominik! Na tábory jsem jezdil několik let. V roce 2021 jsem se na tábor vydal už jako výpomoc pro vedoucí. A od roku 2022 jsem oficiálně oddílový vedoucí.  Tábory jsem si vždycky moc užíval, ať už jako dítě nebo jako vedoucí! Rád sleduji velkou radost a nadšení dětí, které se s námi na tábory vydávají. Jsem pro každou srandu, a tak věřím, že si to společně užijeme, tak jako vždy.
Velebil Dominik

Šindelář Patrik

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 19 let

O mně: Ahoj, já jsem Patrik!
Mým koníčkem je sport, hlavně běhání a plavání. Rád motivuji jiné lidi k pohybu, i proto už druhým rokem dělám vedoucího na dětském táboře.
Mám vytříbený smysl pro humor a věřím, že si spolu užijeme pořádný kopec srandy.
Těším se na vás!
Šindelář Patrik

Repíková Simona

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 19 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Simča a jsem vedoucí klasického oddílu. Ráda sportuji a na tábory jezdím už od malička. Věřím, že spolu získáme spoustu krásných a nezapomenutelných zážitků. Těším se na vás!
Repíková Simona

Málková Aneta

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 18 let

O mně: Ahoj, jmenuji Aneta.
Studuju pedagogickou školu, hraju několik let na klavír a hraju basket.
Jsem vedoucí u klasického oddílu, tak doufám, že si spolu tábor užijeme a odvezete si spoustu krásných vzpomínek a zážitků.
Těšíme se na Vás!
Málková Aneta

Málková Nela

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 18 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Nela.
Jsem vedoucí nejmenšího oddílu.
Studuji na Střední pedagogické škole v Karlových Varech na oboru předškolní a mimoškolní pedagogika.
Na tábor jsem jezdila už jako malá a teď pokračuji jako vedoucí, abych předala dětem stejnou radost, se kterou jsem se každý rok vracela domů já.
Moc se na Vás těším.
Málková Nela

Straková Michaela

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 18 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Míša. Na tábory jezdím odmalinka a vždy se ráda vracím. Jsem trenérka mladých hasičů, ráda sportuji a určitě se se mnou nebudete nudit.
Studuji střední pedagogickou školu a mám dostatek praxe v dětském kolektivu. Věřím, že si společně užijeme 14 dní plných smíchu a všemožných aktivit.
Těším se na Vás!
Straková Michaela

Kafka Jakub

Funkce: Praktikant
Věk: 17 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Kuba a jsem praktikant u oddílu ARMY. Studuju Střední a vyšší policejní školu MV v Praze, hraju na kytaru a miluju sport. Na tábor jezdím už několik let a stále se vracím, takže vám můžu slíbit, že si to všichni moc užijeme:). Těším se na vás v létě.
Kafka Jakub

Lukovics David

Funkce: Praktikant
Věk: 16 let

O mně: Ahoj, jmenuju se David a je mi 17 let. Hraju florbal a mám rád obecně všechny sporty. Studuju na Střední odborné škole.
Lukovics David

Marounková Valentýna

Funkce: Praktikant
Věk: 15 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Valentýna a letos jedu na tábor jako praktikantka. Na tábor jezdím od mala a každé léto se na něj těším. Protože mě baví práce s dětmi, dostala jsem možnost na táboře již vypomáhat. Ráda jezdím na koni, čtu, maluji a trávím čas se svými přáteli. Těším se na tento tábor a především na ty, kteří se ho s námi zúčastní. Tak v létě na viděnou :).
Marounková Valentýna