Bc. Machová Lenka

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 27 let
Bc. Machová Lenka

Jmenuji se Lenka Machová, narodila jsem se kousek od Prahy a momentálně žiji v Německu v Berlíně. Nyní jsem v posledním semestru svého magisterského studia, tedy pedagogiky pro první stupeň. Vždy jsem při studiu i pracovala. Nejdříve tři roky ve školce a v jestlích, poté jsem vyvíjela úlohy pro aplikaci ANTON a Sofatutor, dělala praxi na základních školách a začala učit na prvním stupni.

 

Mimo to jsem každý léto jezdila od svých osmnácti let jako vedoucí na tábor od ddm Ostrov Slaný, což je tábor, na kterém jsem také vyrostla. Postupně jsem na náš tábor nabrala několik kamarádů a také bráchu kuchaře, čímž jsme si časem vytvořili skvělej kolektiv. Bohužel po letech už jsme kvůli datu tábora nemohli jet, a tak jsme se rozhodli svůj tým přesunout pod organizaci CK Topinka.

Práce s dětmi a vytvaření smysluplného programu pro jejich radost a vývoj je mojí vášní a smyslem, který mě naplňuje. Tábory jsou v tomto ohledu ještě o to víc speciální, jelikož se odehrávají v přírodě. 


S naším zkušeným týmem kouzelníků se můžete těšit na magických čtrnáct dní v dalekém světě u Varvažova. 


Těším se na přivítání nových studentů magie v roce 2023!

 

 

Bc. Borešová Klára

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Jsem studentkou Přírodovědecké fakulty Masarykovy univerzity v Brně. Kromě školy a táborů jsem zaměstnaná jako lektorka zájmových kroužků pro mateřské školy, kde učím angličtinu, sportovní nebo dramatický kroužek. Práci s dětmi u CK Topinka se věnuji od roku 2017, kdy jsem se zúčastnila svého vůbec prvního táboru a jednoduše řečeno, na táborech jsem se našla. Každou akci si užívám na 100 % a snažím se, aby to tak vnímaly i děti. Proto se mi vždy těžce loučí, když od nás odjíždí ty stmelené party, které ze začátku mezi sebou sotva promluvily. Co se týče mých vlastností, můžu o sobě říct, že jsem přátelská, obětavá, spravedlivá, týmová hráčka, která nemá ráda podrazy nebo neupřímné jednání.
Bc. Borešová Klára

Choutková Tereza

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 21 let

O mně: Ahoj! Jmenuji se Tereza Choutková a pocházím z malé vesnice poblíž Havlíčkova Brodu. Vystudovala jsem Střední odbornou školu pedagogickou v Čáslavi a nyní jsem studentkou 3. ročníku pedagogické fakulty Masarykovy univerzity v Brně. Ve volném čase se věnuji hře na bicí, kytaru, klavír a akordeon. Když zrovna nesedím za hudebními nástroji, věnuji se sportu - je mi jedno jakému, hlavně když mám okolo sebe dobrou partu! Miluji práci s dětmi a s mládeží. Mimo jiné, jsem vedoucí dětského pěveckého sboru. Při svém studiu jsem se setkala se spoustou věkových skupin a pracovala s nimi. Být vedoucí na táboře pro děti je pro mě práce za odměnu! Nemůžu se dočkat, až Vás na táboře všechny poznám a užijeme si dny plné zábavy!

Pro CK Topinka:
2021 Nerf arena camp (oddílový vedoucí)
2022 Chorvatsko - Biograd na Moru - zájezd pro rodiče s dětmi (oddílový vedoucí)
2022 Chorvatsko - Biograd na Moru - zájezd pro rodiče s dětmi (oddílový vedoucí)
2022 Nerf arena camp (oddílový vedoucí)
Choutková Tereza

Boreš Tomáš

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 21 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Tomáš a jsem studentem Masarykovy univerzity a její pedagogické fakulty. S CK Topinka jezdím už třetím rokem jako vedoucí a mám za sebou různé druhy táborů, od českých NERF táborů po zahraniční tábory ve Španělsku. Věřím, že s dětmi se nikdy nenudíme a oni se nebudou nudit na našich táborech, nevěříte? Tak se přijeďte přesvědčit.
Boreš Tomáš

Mgr. Hrabovská Miroslava

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Ahoj, volám sa Mirka a tento rok som úspešne dokončila štúdium mikrobiológie na Masarykovej Univerzite v Brne. Odmalička milujem prírodu a zaujímam sa o všetko, čo sa v nej deje. Zbožňujem zvieratá, prechádzky v prírode, cudzie mi ale nie sú ani rôzne kreatívne činnosti. Tábory som si zamilovala už ako dieťa a lepšie strávený prázdninový čas si neviem si predstaviť ani teraz. Preto robím všetko preto, aby si aj vaše deti odniesli z tábora čo najkrajšie zážitky a kamarátov, na ktorých budú spomínať celý život. Veľmi rada trávim čas s deťmi a už teraz sa teším na všetkých nových kamarátov a dobrodružstvá, ktoré spolu zažijeme.

Pre CK Topinka:
2020 - Malý přírodovědec (lektor)
2021 - Malý přírodovědec (lektor)
2022 - Malý přírodovědec (lektor)
2022 - Výtvarný tábor (oddielový vedúci)
2022 - English camp (oddielový vedúci)
Mgr. Hrabovská Miroslava

Bc. Mankovicky Michaela

Funkce: Zdravotník
Věk: 37 let

O mně: S cestovní kanceláří Topinka spolupracuji již od roku 2016. Mnoho z vás mě již zná. Jsem zdravotní sestra a máma dvou dětí, které jezdí na tábory se mnou. Jakožto máma a sestra zároveň mám bohaté zkušenosti v péči o děti a náctileté. Tábory mám velice ráda, děti jsou na zdravotce u mě vždy vítány a nemusí se bát.
Bc. Mankovicky Michaela

Mgr. Kohout Martin

Funkce: Zdravotník
Věk: 26 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Martin a jsem učitelem biologie a chemie. Od malička mám rád sport, především volejbal, jízdu na kole, běh, rád si zahraji bowling, jsem fanouškem turistiky a výletů do přírody, miluji tu správnou táborovou atmosféru, pořádné táborové hry, diskotéky, karaoke show a vše, co k táborům patří! Jsem rád, pokud se mi podaří vytáhnout děti od počítačů a mobilů do ryzí přírody, pořádně se proběhnout, něco nového se naučit a dozvědět, a zahrát si nejrozmanitější hry...no prostě si užít super léto! :)
Mgr. Kohout Martin