Šotolová Petra

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 21 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Petra, ale děti mě znají spíš pod mojí táborovou přezdívkou Peša. Studuji matematiku na pedagogické fakultě, takže jednoho dne ze mě bude učitelka. Ráda podnikám různé výlety a pěší túry. Kromě toho mě baví bojové sporty, počítačová grafika a čtení knih. Vždycky si ráda popovídám o Harry Potterovi, o dinosaurech nebo o čemkoli jiném.
Šotolová Petra

Od svých 18 let jezdím každý rok na několik táborů a škol v přírodě. Zúčastnila jsem se letních i zimních táborů a prošla jsem si rolí oddílového vedoucího, programového vedoucího a zdravotníka. Získané zkušenosti praktikuji na pozici hlavní vedoucí.

Při práci s dětmi využívám respektující přístup a metody zážitkové pedagogiky, a to samé požaduji po svých vedoucích. Chci, aby si děti domů odvezly nové zážitky a kamarády jako jsem si vždy odvážela z táborů já. Program vždy realizuji s ohledem na bezpečnost a primární prevenci rizikového chování, jako je například šikana.

Rosolová Karolína

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 19 let

O mně: Ahoj! Jmenuji se Karolína, ale nikdo mi neřekne jinak než Karča. Studuji gymnázium a ve volném čase se věnuji trénování dětí v rychlostní kanoistice, které se také stále aktivně věnuji. Párkrát do měsíce moderuji Hospodský kvíz. Když už mám chvilku pro sebe, tak si zalezu někam s knížkou, fotím nebo cestuji (nejraději vlakem). Jsem kreativní člověk, který má rád dobrodružství. Doufám, že si spolu ten týden skvěle užijeme a budeme odjíždět s nezapomenutelnými zážitky.
Rosolová Karolína

Ronová Zuzana

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 19 let

O mně: Ahoj, moje jméno je Zuzka, ale mnohem radši
používám zkratku Zuzi:) Jsem ještě studentka
posledního ročníku střední školy, a to Rakouského
gymnázia v Praze. Jazyky jsou mojí vášní a
koníčkem, ale abych nezněla tak nudně, jsem i
dlouholetá skautka, už konkrétně jedenáctým
rokem. Jezdím tedy každý rok jak na zahraniční,
tak na skautské tábory, kde jsem vedoucí nebo se
vzdělávám v oboru výchovy dětí a seberozvoje.
Jsem tedy obeznámena s výchovnými metodami a
zážitkovou pedagogikou, kterou ve skautingu
využíváme na denní bázi. Mimo jiné ráda čtu
fantasy a klasiky v jakémkoliv jazyce. Hrozně mě
baví se dozvídat nové věci o zdravovědě a
psychickém zdraví a budu se v nadcházejících
letech ucházet o studium psychologie. Neskutečně
se těším na získávání nových zkušeností a kopu
srandy, kterou spolu na táboře určitě zažijeme.
Ronová Zuzana

Štěpánková Lucie

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 19 let

O mně: Ahojky, já jsem Luci. Je mi 18 let. Studuji na lounském gymnáziu. Ráda hraji na klavír, flétnu a kytaru. Co se týče sportu ráda běhám a dělám jógu. Tři roky jezdím jako praktikant na jazykové tábory společnosti Come and Play.
Těším se na všechny táborníky. Doufám, že čas strávený společně si pořádně užijeme.
Štěpánková Lucie

Bc. Ostrihoň Jakub

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 25 let

O mně: Kuba, hyperaktivní človíček, který si vzal za úkol všem udržovat veselou náladu a slyšet okolo sebe jenom smích.

Vystudoval uměleckou SŠ a jeho velkým zájmem je sociologie a psychologie. A aby to dávalo smysl, rozhodl se na VŠ studovat obecnou informatiku a letos v květnu si snad půjde pro bakalářský titul.

Práce s dětmi ho doprovází už opravdu od dětství, jelikož jeho maminka vlastní soukromou školku a jesličky, kde jako malý pomáhal. Ale i teď, když má chvilku, jde si s dětmi zařádit nebo třeba jen posedět k pohádce. Sám jezdil jako dítě na tábory, a hned, jak se mu naskytla příležitost jet jako vedoucí, hrdě se toho chopil a stále jezdí.

Mezi Kubovy největší koníčky patří vytváření deskových her! Dále si rád odpočine u nějaké dobré počítačové hry s přáteli, ale nejčastěji byste ho asi zastihli sedět u deskových her někde v klubovně nebo ponořeného do světa meče, seker a kouzel - do světa Dračího Doupěte! Bohužel sám ale neoplývá žádnými nadlidskými schopnostmi, avšak svou „neschopnost“ doplňuje nadšením se učit a držet v kolektivu dobrou a veselou náladu za všech okolností.

Kdybys s ním chtěl někdy započít rozhovor, určitě nikdy neuděláš krok vedle, pokud jej otevřeš tématem „umělá inteligence a neuronové sítě“ nebo „Zaklínač a podobné fantasy knížky a světy“. Když si Kubu prohlédneš, tak ti dojde, že jeho oblíbené téma je také „jídlo a vaření“. Už teď se těší, až se s tebou seznámí!
Bc. Ostrihoň Jakub

Miková Klára

Funkce: Praktikant
Věk: 17 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Klára a studuji na střední zdravotnické škole v Nymburce. Jsem přátelská a dobrosrdečná. Mým oblíbeným koníčkem je kreslení a malování všeho, co mě napadne. Dělám hasičský sport. Na tábory jezdím už od svých 5 let a vždy jsem si odvezla krásné vzpomínky. Těším se na všechny, se kterými se na táboře uvidím a doufám, že spolu zažijeme spoustu zábavy.
Miková Klára