Mgr. Lacina Olga

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 49 let
Mgr. Lacina Olga

Kolo v létě i zimě, plavání, tanec, spousta let juda a táborů na tatami i mimo něj.

Adrenalin. Jo, adrenalin. Sport a úsměv. To jsem já :-). A ... vždycky má všechno řešení. 

 

Měním.

Měním báječný a pohodový kemp u moře s nejsladšími waflemi na každém rohu a zmrzlinami ještě blíž za sladkou, studenou a TEKOUCÍ vodu na raftu. 

Měním vyhřátou pláž, klobouk a slunečník za mokro nejen v botách, vyhlížení zátok a brýle na gumičku.

Měním španělštinu za chorvatštinu/bosenštinu, nejspíš nás překvapí i čeština :-)

Měním a těším se na:

Nej Zip line v Evropě (to si neumím přestavit), na safari Jeep (to jsem zkusila v Africe). Na hory, na jezera, na národní park. Na dobrodružství a závěrečnou cestu k té finální zasloužené pohodě opět u moře.

Tak, kdo jede s námi?

Oli

Šneberková Barbora

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 21 let

O mně: Ahoj, studuji Dějiny umění a Anglický jazyk a literatura na bakalářské úrovni. Několik let jsem jezdila jako praktikantka s dětmi na tábor a moc mě to bavilo. Již od základní školy navštěvuji Základní uměleckou školu, kterou jsem zakončila absolventskou prací. Snažím se psát příběhy, které doplňuji svými ilustracemi, zajímám se o různé umělecké styly, které pak zkouším. Na práci s dětmi se moc těším a doufám, že jim trochu svých dovedností předám.
Šneberková Barbora

Bc. Neumann Michael

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 28 let

O mně: Dobrý den,

jmenuji se Michael Neumann, je mi 27 let a jsem nadšený sportovec. Momentálně dokončuji studia na Fakultě tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy. Druhý rok se věnuji táborům s CK Topinkou, kde sdílím své nadšení pro různé sporty, ať už jde o fotbal, basketbal, volejbal nebo gymnastiku, které jsem dříve aktivně hrál i trénoval.

Kromě toho pracuji také jako videomaker. Spolupracuji s různými organizacemi, včetně CK Topinky, Univerzity Karlovy, ČVUT, Sportaku Junioru a dalšími, kde se věnuji natáčení a editaci videí. Tato práce mi umožňuje propojit kreativitu s mým sportovním duchem, takže je velice pravděpodobné, že i z vašeho tábora budete mít vzpomínkové video, které zachytí všechny naše nezapomenutelné chvíle.

A když nejsem na hřišti nebo za kamerou učím tělesnou výchovu na gymnáziu Botičská v Praze.

Můj život je plný aktivit, ale nejvíce se těším na chvíle, které strávíme spolu na táboře. Připravte se na spousty sportu, zábavy a nových dobrodružství!
Bc. Neumann Michael