Mgr. Lacina Olga

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 49 let
Mgr. Lacina Olga

Kolo v létě i zimě, plavání, tanec, spousta let juda a táborů na tatami i mimo něj.

Adrenalin. Jo, adrenalin. Sport a úsměv. To jsem já :-). A ... vždycky má všechno řešení. 

 

Měním.

Měním báječný a pohodový kemp u moře s nejsladšími waflemi na každém rohu a zmrzlinami ještě blíž za sladkou, studenou a TEKOUCÍ vodu na raftu. 

Měním vyhřátou pláž, klobouk a slunečník za mokro nejen v botách, vyhlížení zátok a brýle na gumičku.

Měním španělštinu za chorvatštinu/bosenštinu, nejspíš nás překvapí i čeština :-)

Měním a těším se na:

Nej Zip line v Evropě (to si neumím přestavit), na safari Jeep (to jsem zkusila v Africe). Na hory, na jezera, na národní park. Na dobrodružství a závěrečnou cestu k té finální zasloužené pohodě opět u moře.

Tak, kdo jede s námi?

Oli

Metelková Tereza

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 23 let

O mně: Jmenuji se Tereza, je mi 23 let, pocházím z jižní Moravy a momentálně studuji obor zubní lékařství na vysoké škole. Od malička jezdím na tábory, dříve jako účastník a teď jako vedoucí. Baví mě cestování a poznávání nových kultur. Ráda běhám a chodím na procházky do přírody, ráda plavu a nepohrdnu ani inline bruslením. Moc se neumím nudit a pořád něco vymýšlím. Baví mě připravovat program pro děti, jsem společenská, umím si ze sebe udělat legraci a mou snahou je, aby si děti z tábora odvezly co nejvíce báječných zážitků.
Metelková Tereza

Kolková Šárka

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 22 let

O mně: Jmenuji Šárka Kolková. Ve škole se věnuji češtině a dějepisu. Mám ráda červenou barvu. Miluji psy a oslíky. Ve volném čase chodím ráda na hory a hokej. Nemám ráda kyselé okurky.
Kolková Šárka

Bc. Hladký Petr

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 33 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Petr. V současné době studuji Pedagogickou fakultu Univerzity Karlovy s oborem Učitelství základů společenských věd a dějepis. Při studiu působím jako učitel na Klasickém gymnáziu Modřany v Praze 12, kde učím výchovu k občanství a dějepis. Pro CK Topinka pracuji již od roku 2012 a byl jsem již téměř na všech typech táborů. Nejčastěji jste mě mohli potkat na Adventure Weeku, ale vyzkoušel jsem si třeba i English camp nebo tábor v zahraničí. Mám rád poezii, historii, umění, filosofii, hudbu, ale samozřejmě také akci, adrenalin a skvělou společnost. Budu se na vás těšit!
Bc. Hladký Petr

Mgr. Šímová Anna

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 29 let

O mně: Jsem Andy a pracuji jako učitelka na ZŠ. Ráda poznávám nové lidi, zkouším nové a zajímavě věci a nebojím se výzev.
Mám smysl pro humor i zodpovědnost.
Jsem spolehlivá, komunikativní a samostatná.
Mám ráda cyklistiku, snowboarding, hudbu, četbu a cestování.
Mgr. Šímová Anna

Dvořáková Adéla

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Jmenuji se Adéla Dvořáková, studuji zubní lékařství v Hradci Králové. Jsem společenská a mám ráda děti.
Dvořáková Adéla