Ženíšková Pavla

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 22 let

O mně: Ahoj,

jmenují se Pájí a pocházím ze Šumavy. Po celou dobu svého dětství jsem jezdila na letní tábory a vždy jsem si je moc užívala a doteď mám spoustu krásných zážitků. Poté, co jsem opustila základní školu a nastoupila na střední školu (obor cestovní ruch), jsem opustila i táborový svět. Po pár letech mi táborová dobrodružství začala chybět, a tak jsem se rozhodla vrátit zpět, tentokrát na pozici vedoucího. Letos mě čeká již 4. táborová sezóna na této pozici.

S dětmi aktivně pracuji po celý rok. V rámci svého studia (Učitelství pro 1.stupeň) docházím každý týden na praxi na základní školu, doučuji matematiku, jsem lektorka na adaptačních pobytech a školách v přírodě. V zimě působím, jako instruktorka v lyžařské škole.

Svůj volný čas trávím ráda s přáteli, pobytem v přírodě a sportovními aktivitami. Volný čas věnuji také dobrovolnické činnosti na větších sportovních akcích v Jižních Čechách.

Ráda přijímám nové výzvy a jdu do neznáma, pokud si myslím, že mě kroky posunou vpřed.

Doufám, že uvidím u dětí úsměv na tváři a šťastný pocit ze hry.

Těším se na nové i na známé tváře táborníků i tábornic :D
Ženíšková Pavla

Ahoj, jmenuji se Pájí a letos začínám již svou 4 táborovou sezónu, jako vedoucí.

Už se moc těším, co nám přinese toto léto a, co společně zažijeme.

Zbránková Lucie

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 21 let

O mně: Studuji na odborném učilišti v Praze obor kadeřnictví. Minulý rok jsem se poprvé zúčastnila táboru jako vedoucí, moc se mi práce s dětmi líbila a ráda bych si tuto zkušenost vyzkoušela znova. Nejvíce se mi líbila kreativní výtvarná činnost, kde jsem mohla předvést svou fantazii. Mezi mé záliby patří sledování filmů, poslouchání hudby, fitness, zdravé stravování a pečení. Jsem cílevědomá, zodpovědná, dokážu se poprat s jakoukoliv překážkou a mám ráda výzvy.
Zbránková Lucie

Vinterová Kristýna

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 20 let

O mně: Ahoj! Jmenuji se Kristýna, je mi 20 let, a právě jsem dokončila střední školu v oboru sociální činnost. Momentálně pokračuji ve studiu na VOŠ v oboru sociální práce. Mezi mé koníčky patří hra na kytaru, tanec a hudba. Jsem velmi přátelská, empatická a nápomocná. S dětmi mám bohatou zkušenost z praxí, jak ze školky, tak dětského domova. Dvou táborů už jsem se zúčastnila a jsem moc ráda, že si to mohu zopakovat. Na všechny se moc těším, jak si společně užijeme spoustu legrace a třeba se něco od sebe navzájem naučíme! S pozdravem, Kristýna.
Vinterová Kristýna

Munkhbaatar Purevtsengel

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 19 let

O mně: Ahoj, říká se mi Donna a studuji grafický design interiéru a exteriéru. Jezdívala jsem s CK Topinka
jako účastník, když jsem byla mladší. Teď už sama jezdím jako vedoucí, třeba s dětmi do Španělska.
Všechny moje brigády a práce většinou zahrnovaly děti, takže už nějakou zkušenost mám.
Jsem nekonfliktní, přátelská a pracovitá:).
Munkhbaatar Purevtsengel

Kodýdková Barbora

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 19 let
Kodýdková Barbora

Baláková Ivana

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 43 let

O mně: Jsem mamka dvou dětí a mám ráda tvoření.
Baláková Ivana