Stejskalová Šárka

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Šárka. Je mi 24 let. Vystudovala jsem Střední zemědělskou školu v Táboře. Mezi moje oblíbené koníčky patří sport, hraní s dětmi a zvířaty. Mám ráda vaření, pečení a žádná jiná práce pro mě není překážkou. Téměř rok jsem pracovala ve společnosti Hudy sport Tábor, kde jsem prodávala sportovní oblečení do hor. Dva roky jsem pracovala jako au-pair, kde jsem se starala o 2 děti, a to o Christiánka (4 roky) a Sebastiánka (10 let). Momentálně pracuji u Vězeňské služby na pozici dozorce.
Čtyřikrát jsem se zúčastnila letní herecké školy v Táboře jako au-pair, kde jsem se starala o úklid, program a děti.
S CK Topinkou jezdím už několik let k moři a vždy jsme si to maximálně užili! :)

Těším se na všechny, co se s námi zúčastní! Užijeme si to.
Stejskalová Šárka

Strnad Michal

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Ahoj, jsem Majkl. V roce 2O2O jsem odmaturoval na gymnáziu v Milevsku a momentálně studuji obor Sociální práce v Českých Budějovicích. Působím dvanáct let jako tanečník a lektor ve skupině NRG Crew a prvním rokem tančím ve skupině NG dance crew, která se nachází v Českých Budějovicích. Trénuji jak děti, tak i dospělé tanečníky. S tanečníky se účastníme spousty soutěží, ale i například tanečních soustředění. Jezdím několik let jako vedoucí na taneční a klasické tábory, tak i tábory v zahraničí. Dětské tábory patří neodmyslitelně k mému létu, a proto se i letos těším na nová dobrodružství.
Strnad Michal

Mgr. Šímová Anna

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 29 let

O mně: Jsem Andy a pracuji jako učitelka na ZŠ. Ráda poznávám nové lidi, zkouším nové a zajímavě věci a nebojím se výzev.
Mám smysl pro humor i zodpovědnost.
Jsem spolehlivá, komunikativní a samostatná.
Mám ráda cyklistiku, snowboarding, hudbu, četbu a cestování.
Mgr. Šímová Anna

Mgr. Rybáková Bohumíra

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 25 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Bohumíra, ale nikdo mi neřekne jinak než Bíí. Po maturitě jsem vystudovala bakalářské studium na Západočeské univerzitě v Plzni a nyní pokračuji v navazujícím magisterském studiu na Univerzitě Karlově v Praze. Osm let jsem tančila v taneční skupině NRG crew. Tři roky jsem zde působila jako lektorka a pracovala jsem s dětmi od tří do osmnácti let. Aktuálně učím na střední odborné škole. Na letní tábory jezdím moc ráda, v minulých letech jsem se účastnila tanečních, klasických a zahraničních. Také jsem se účastnila několika škol v přírodě, tanečních soustředěních a příměstských táborů. Práce s dětmi mě moc baví a už se moc těším na letošní táborová dobrodružství.
Mgr. Rybáková Bohumíra

Bc. Stejskalová Adéla

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 25 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Adéla a pocházím z Milevska. Dokončila jsem bakalářské studium na Jihočeské univerzitě v Českých Budějovicích obor Pedagogika volného času. Už od mala jsem se věnovala sportu, ve 3 letech jsem začala se sportovní gymnastikou, ve které nyní působím jako trenérka. Také jsem se věnovala tanci, konkrétně ve skupině NRG CREW. V této době pracuji jako asistentka pedagoga a vychovatelka na základní škole. Celé dětství jsem si letní dny užívala na skautských táborech… A proto se těším, až s dětmi letos zažiju léto plné zábavy a připravím jim mnoho nových zážitků.
Bc. Stejskalová Adéla

Mrázková Martina

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Ahoj táboráci, jmenuji se Martina, ale všichni mě oslovují Maci nebo Máco. Pocházím z menší vesnice kousek od Tábora. Od malička strašně ráda kreslím, vyrábím a jsem různě kreativní. Proto jsem si šla za svým snem a vystudovala Střední uměleckoprůmyslovou školu sv. Anežky České v Českým Krumlově, obor - Užitá malba. Nyní pracuji jako specialista koupelnového studia, tudíž prodávám a vytvářím grafické návrhy koupelen. Mezi mé koníčky, jak už víte patří, různé kreativní práce (malování, vyrábění apod.), dále cestování, čtení a ráda trávím čas se svými přáteli. Zúčastnila jsem se různých dnů dětí, školních akcí nebo akcí pro děti, kde jsem pro ně připravovala spoustu úkolů, her a zábavy. Práce s dětmi mě opravdu baví a i když je to starost a občas vyčerpávající, tak je to zároveň radost a dobíjí mě energií vidět, jak jsou děti šťastný! ✨
Tento pobyt u moře pro mě bude nová další zkušenost a moc se na to těším!
Mrázková Martina