Vinšová Lenka

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 27 let

O mně: Jmenuji se Lenka Vinšová, mám dokončenou střední školu s maturitou a dva roky jsem studovala na UK MFF Fyziku zaměřenou na vzdělání ve spojení s matematikou. Studovala jsem rok na PedF UPOL jako hlavní předmět český jazyk a jako vedlejší matematiku se společenskými vědami.
Mám ráda přírodu, kde trávím spoustu svého volného času na výletech, zvířata, klid, práci s dětmi a knihy, které byly důležitou náplní mé práce v knihkupectví.
Na dětské tábory jako vedoucí jezdím od 18 let, kde jsem vedla oddíl dětí v různém věku. Vedla jsem několik kroužků na mateřských a základních školách (flétna a věda na MŠ, kytara a věda na ZŠ). Ráda pracuji s dětmi, protože se od nich můžu něco naučit a zároveň se snažím naučit něco já je, nejlépe zábavnou formou.
Vinšová Lenka

Pro CK Topinka

  • 2023 Koňský tábor -Růžená - hlavní vedoucí
  • 2023 Kytarový tábor - Varvažov - hlavní vedoucí
  • 2022 Koňský tábor - Růžená - hlavní vedoucí
  • 2022 Kytarový tábor - Varvažov - hlavní vedoucí
  • 2021 Záhady s. r. o. - Varvažov - hlavní vedoucí
  • 2021 Můj první tábor Záhady s. r. o. - Varvažov - hlavní vedoucí
  • 2021 Kytarový tábor - Varvažov - hlavní vedoucí
  • 2021 Koňský tábor - Růžená - hlavní vedoucí
  • 2020 Bradavice - Stará Říše-hlavní vedoucí
  • 2020 Koňský tábor - Růžená-oddílový vedoucí

Jiné praxe

  • od 2015 oddílový vedoucí na letním stanovém táboře
  • 2019 poprvé jako hlavní vedoucí
  • Vzdělávací kroužky na mateřských a základních školách

Macháčková Žaneta

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 23 let

O mně: Ahoj, pracuji jako copywriter. Jsem studentka vysoké školy na fakultě strojního inženýrství, na střední jsem studovala umělecký obor, v jehož studiu pokračuji i na VOŠ. Od malička jsem chtěla pracovat s dětmi, což si plním v létě, právě na letních táborech. Ve svém volném čase docházím do pěveckého sboru, hraji na několik hudebních nástrojů, fotím, věnuji se grafice, rekreačně sportuju a v neposlední řadě pomáhám obci pořádat akce pro děti (dětské dny, soutěže, čarodejnice, příměstské tábory...). Mimo to trávím čas i hlídáním dětí.
Macháčková Žaneta

Bílková Kateřina

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 23 let

O mně: Vystudovala jsem pedagogické lyceum a ráda pracuji s dětmi. S CK Topinka pojedu tento rok již podruhé. Mezi mé zájmy patří literatura, psaní příběhů a vyrábění kostýmů.

Během studia jsem strávila několik týdnů na praxích na základní škole, kde jsem pracovala s dětmi a pomáhala s výukou. Také jsem jela jako oddílový vedoucí na příměstský tábor v Líbeznicích. Nyní se už těším na léto s CK Topinka!
Bílková Kateřina

Hudečková Tereza

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 22 let

O mně: Mám dostudovanou výtvarnou uměleckou školu a zajímám se o vytváření kostýmů podle filmových historických ale i animovaných postav. Ráda jezdím na různé akce, kde předvádím svoje kostýmy, a to v česku i v zahraničí. Letos jsem se účastnila soutěže a vyhrála cenu za nejlepší šití. Pomáhala jsem organizovat nejednu akci a byla jsem již třikrát vedoucím na táboře.
Hudečková Tereza

Bílek Václav

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Na prvním táboře jsem byl jako oddílový vedoucí v roce 2019, a to na dvou turnusech. Mým největším životním zájmem jsou veškerá bojová umění. Těším se, že i tento rok budu moci dětem předávat své zkušenosti, znalosti a nadšení.
Bílek Václav

Bc. Hlaváč Jarmil

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Jsem z Prostějova, studuji strojírenství na univerzitě v Ostravě. Mezi mé koníčky patří hlavně Street workout, i proto se velmi zajímám o fyzicky náročné akce. Věnoval jsem se plaveckým sportům a v současné době jsem se stal jejich rozhodčím. Mám rád práci s dětmi a těší mě, když jim můžu předat kus svého nadšení a lásky ke sportu.
Bc. Hlaváč Jarmil