Jánská Markéta

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 23 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Markéta a je mi 23 let. Studuji logopedii na Univerzitě Palackého v Olomouci. Mezi mé zájmy patří různé sporty a cestování. Většinou mě nepotkáte jinak než rozesmátou.
Na tábory, školy v přírodě a adaptační kurzy jezdím každé léto již 5 let.
Jánská Markéta

Pro CK Topinka:

 

Lyžařský a snowboardový tábor, Pec pod Sněžkou, 2024

Adrenalin a moře, Černá Hora, 2023

Lyžařský a snowboardový tábor, Pec pod Sněžkou, 2023

Koňský tábor, Růžená, 2022

Adrenalin a moře, Černá Hora, 2022

Koňský tábor, Růžená, 2021

Koňský tábor, Růžená, 2020

Miniadventure speciál, Růžená, 2019

Madagaskar, Růžená, 2019

Kirchnerová Eliška

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 23 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Eliška, pocházím ze Šumavy a již čtvrtým rokem studuji obor pedagogika na UK. Vždycky jsem milovala letní tábory a teď, když už nemůžu jezdit jako účastník, tak jezdím pravidelně na všelijaké letní tábory jako vedoucí a doufám, že se mi podaří probudit tuto zálibu v dalších dětech. Ve svém volném čase ráda sportuji, cestuji a poznávám podobně pozitivně smýšlející lidi. Nikdy nepohrdnu jakýmkoliv výletem do přírody a snažím se aktivně věnovat skautingu, ke kterému jsem byla vedena už od doby, kdy jsem ještě neuměla chodit.
Kirchnerová Eliška

Fričlová Kateřina

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 22 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Káťa. Narodila jsem se v roce 2001 v Pardubicích. Každé léto trávím na táborech. Jezdím i na školy v přírodě a adaptační kurzy. Práce s dětmi mě baví, proto jsem se rozhodla pro studium pedagogické fakulty v Olomouci, kde studuji již čtvrtým rokem, obor učitelství prvního stupně ZŠ. Od tohoto roku také učím na ZŠ v Olomouci. Mezi mé zájmy patří cestování, hra na klavír. Ze sportů mě baví například volejbal, basket nebo plavání.
Fričlová Kateřina

Sojková Lucie

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Ahojky! :)
Jmenuji se Lucka, od dětství jsem jezdila na tábory, nejprve jako účastník, teď už pár let jezdím jako oddílový vedoucí.
Mám ráda děti a týmovou práci s nimi, dále mám ráda přírodu, dobrodružství a sport.
Sojková Lucie

Budín Matyáš

Funkce: Zdravotník
Věk: 21 let

O mně: Ahoj,
jmenuji se Maty. U CK Topinka dělám zdravotníka. Zdravotnictví se věnuji přes 6 let. Mám vystudovanou střední zdravotnickou školu a mám za sebou i výcvik krizové intervence.
Přes pět sezón jezdím na tábory, vystřídal jsem již mnoho pozic, přes hlavního vedoucího až po praktikanta, ale zdravotník je stejně nejlepší pozice. Jinak ve volném čase rád tancuji, tak doufám, že si spolu i zatancujeme.
Těším se na Vás!
Maty
Budín Matyáš

Lainová Bára

Funkce: Zdravotník
Věk: 21 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Barča. Od malička jezdím na tábory nejprve jako účastník, praktikant a nakonec i jako vedoucí. Ráda pracuji s dětmi, ať už se jedná o kroužky, doučování nebo právě tábory. I proto jsem se rozhodla pro studium UK Pedagogické fakulty obor Matematika se zaměřením na vzdělávání. Také velmi ráda sportuji a chodím do přírody.
Aktuálně jsem na mateřské a studuji.
Lainová Bára