Jánská Markéta

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 23 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Markéta a je mi 23 let. Studuji logopedii na Univerzitě Palackého v Olomouci. Mezi mé zájmy patří různé sporty a cestování. Většinou mě nepotkáte jinak než rozesmátou.
Na tábory, školy v přírodě a adaptační kurzy jezdím každé léto již 5 let.
Jánská Markéta

Pro CK Topinka:

 

Lyžařský a snowboardový tábor, Pec pod Sněžkou, 2024

Adrenalin a moře, Černá Hora, 2023

Lyžařský a snowboardový tábor, Pec pod Sněžkou, 2023

Koňský tábor, Růžená, 2022

Adrenalin a moře, Černá Hora, 2022

Koňský tábor, Růžená, 2021

Koňský tábor, Růžená, 2020

Miniadventure speciál, Růžená, 2019

Madagaskar, Růžená, 2019

Kirchnerová Eliška

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 23 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Eliška, pocházím ze Šumavy a již čtvrtým rokem studuji obor pedagogika na UK. Vždycky jsem milovala letní tábory a teď, když už nemůžu jezdit jako účastník, tak jezdím pravidelně na všelijaké letní tábory jako vedoucí a doufám, že se mi podaří probudit tuto zálibu v dalších dětech. Ve svém volném čase ráda sportuji, cestuji a poznávám podobně pozitivně smýšlející lidi. Nikdy nepohrdnu jakýmkoliv výletem do přírody a snažím se aktivně věnovat skautingu, ke kterému jsem byla vedena už od doby, kdy jsem ještě neuměla chodit.
Kirchnerová Eliška

Sojková Lucie

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Ahojky! :)
Jmenuji se Lucka, od dětství jsem jezdila na tábory, nejprve jako účastník, teď už pár let jezdím jako oddílový vedoucí.
Mám ráda děti a týmovou práci s nimi, dále mám ráda přírodu, dobrodružství a sport.
Sojková Lucie

Dubská Lucie, DiS

Funkce: Zdravotník
Věk: 29 let

O mně: Jmenuji se Lucie Dubská.
Vystudovala jsem Střední zdravotnickou školu v Táboře a dále Diplomovanou všeobecnou sestru na Vyšší odborné škole v Příbrami, kde jsem mimo jiné 3 roky předcvičovala pro studenty 3x týdně zumbu. V letech 2009-2013 jsem tancovala v taneční skupině NRG CREW v Milevsku pod vedením Pavly Pejšové. V roce 2012-2013 jsem byla vedoucí taneční průpravy pro děti ve věku 5-15 let v dětském centru Milísek v Milevsku.
Po studiu jsem pracovala v Táborské nemocnici jako sestra na kardiologickém oddělení.
Mám za sebou již několik dětských táborů jako vedoucí tanečních táborů tak i jako zdravotník. Nyní jsem na mateřské dovolené.
Dubská Lucie, DiS