Musil Marek

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 23 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Marek. Pocházím z malé vesničky poblíž Brna. Airsoftu se věnuji již od malička. Nyní se účastním i větších akcí, jako je například Lizzard, Kandahar atd. Zkušenosti mám z oblasti CQB, taktiky Policie a z určité části i zelené taktiky. Vzhledem k tomu, že jsem ještě "nedávno" jezdil jako dítě na tyto tábory, tak vím zcela přesně, co děti baví a přejí si na táboře zažít. Celý koncept tábora proto sestavuji tak, aby si maximální požitek odnesli jak děti, tak i vedoucí. Na letošní tábor 2022 vymýšlíme excelentní celotáborovou hru, kterou Růžená zažila v předešlém roce a děti si ji neskutečně vychvalovaly. Hra bude opět probíhat nonstop po celou dobu tábora! Každý táborník se vžije do své předem připravené role a bude plnit nevídané úkoly. Hra bude propracovaná do nejmenšího detailu. Pokud si chcete tábor užít na 100 % a přiučit se i nové věci, tak určitě jeďte se mnou a s mým týmem. Těšíme se na vás!
Musil Marek

Pro CK Topinka:

 

2022 Podzimní airsoftový tábor 

2022 Airsoftový tábor 2x

2021 Podzimní airsoftový tábor 

2021 Airsoftový tábor 2x

2020 Military camp

2020 Airsoftový tábor 2x

2020 Škola v přírodě

2019 Airsoftový tábor 2x

Ludwig Marek

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 25 let

O mně: Ahoj jmenuji se Marek a na tábory jezdím s mým starším bráchou Lukášem už pěknou řádku let. Díky němu jsem jako malý kluk začal hrát airsoft, kterému jsem propadl. Mezi moje další záliby patří hra na loutnu, operní zpěv, studium sakrální literatury, občasné vyšívání a jízda na kole.
Ludwig Marek

Palička Robert

Funkce: Instruktor
Věk: 22 let

O mně: Jmenuji se Robert a mezi mé koníčky patří cyklistika, turistika a celkově pohyb v přírodě. Na tábory od CK Topinka jezdím již řadu let. Své zkušenosti rád dětem předám. Věřím, že si tábor užijeme.
Palička Robert

Ludwig Lukáš

Funkce: Instruktor
Věk: 34 let

O mně: Pocházím z malého městečka nedaleko Brna. Už od malička jsem měl kladný vztah k přírodě a také k armádě. Airsoftu jsem se začal věnovat někdy okolo roku 2005 a v posledních letech se mu věnuji i na MILITARY úrovni. Vedu airsoftový kroužek při SVČ Rosice, jsem instruktor v lanovém parku a všemožným adrenalinovým aktivitám se věnuji celý rok.
V minulosti jsem působil jako pedagog volného času, nebo jako zdravotník a hlavní vedoucí letních táborů. Od roku 2017 sloužím v aktivních zálohách AČR.
Ludwig Lukáš

Matějček Jan

Funkce: Instruktor
Věk: 27 let

O mně: Jmenuji se Honza a Airsoftu/Military se věnuji už 12 let. Studoval jsem na policejní škole v Ostravě a momentálně jsem vojákem Armády České Republiky. Díky mé práci mám možnost trénovat s profesionálními vojáky a také policisty. Moc rád se podělím o tyto znalosti s táborníky a naučím je něco nového. Mým dalším koníčkem jsou překážkové závody, cvičení a sebeobrana.
Matějček Jan

Horák Jan

Funkce: Instruktor
Věk: 26 let

O mně: Jmenuji se Honza, airsoftu se věnuji už několik let. Dětem se ve svém volnu věnuji již delší dobu. A baví mě to. S military tematikou mám bohaté zkušenosti z oboru a rád se o ně s táborníky podělím.
Horák Jan

MUDr. Nováková Lucie

Funkce: Zdravotník
Věk: 39 let

O mně: Pracuji jako praktický lékař pro dospělé v Ústí n.L., mám doma 2 hyperaktivní děti, kluka, který miluje Fortnite a Nerf, a malou cácorku, která pořád zpívá, tančí a neposedí. I když pracuji s dospělými, práce s dětmi mě moc baví, je to skvělá změna stereotypu a relax. Jinak mám ráda dobrou hudbu a tanec, hl. břišní tance. :)
MUDr. Nováková Lucie