Musil Marek

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 23 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Marek. Pocházím z malé vesničky poblíž Brna. Airsoftu se věnuji již od malička. Nyní se účastním i větších akcí, jako je například Lizzard, Kandahar atd. Zkušenosti mám z oblasti CQB, taktiky Policie a z určité části i zelené taktiky. Vzhledem k tomu, že jsem ještě "nedávno" jezdil jako dítě na tyto tábory, tak vím zcela přesně, co děti baví a přejí si na táboře zažít. Celý koncept tábora proto sestavuji tak, aby si maximální požitek odnesli jak děti, tak i vedoucí. Na letošní tábor 2022 vymýšlíme excelentní celotáborovou hru, kterou Růžená zažila v předešlém roce a děti si ji neskutečně vychvalovaly. Hra bude opět probíhat nonstop po celou dobu tábora! Každý táborník se vžije do své předem připravené role a bude plnit nevídané úkoly. Hra bude propracovaná do nejmenšího detailu. Pokud si chcete tábor užít na 100 % a přiučit se i nové věci, tak určitě jeďte se mnou a s mým týmem. Těšíme se na vás!
Musil Marek

Pro CK Topinka:

 

2022 Podzimní airsoftový tábor 

2022 Airsoftový tábor 2x

2021 Podzimní airsoftový tábor 

2021 Airsoftový tábor 2x

2020 Military camp

2020 Airsoftový tábor 2x

2020 Škola v přírodě

2019 Airsoftový tábor 2x

Horák Jan

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 26 let

O mně: Jmenuji se Honza, airsoftu se věnuji už několik let. Dětem se ve svém volnu věnuji již delší dobu. A baví mě to. S military tematikou mám bohaté zkušenosti z oboru a rád se o ně s táborníky podělím.
Horák Jan

Majeský Lukáš

Funkce: Instruktor
Věk: 23 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Lukáš a je mi 22 let. Studuji druhý ročník na Policejní akademii v Praze. Od malička mě zajímal airsoft. Mezi moje další koníčky patří focení a cvičení. Také mě baví práce s dětmi a těším se, že si tábor společně užijeme.
Majeský Lukáš

Kurka Pavel

Funkce: Instruktor
Věk: 23 let

O mně: Jmenuji se Pavel, jako malý jsem si hodně hrál na vojáky, což mě vlastně nepřešlo, pouze se trochu změnila bezpečnostní složka, o kterou se zajímám, a to je policie. Absolvoval jsem školu s bezpečnostně právním zaměřením a nyní jsem studentem Policejní akademie v Praze. Zajímám se o policejní taktiku a CQB.
Kurka Pavel

Mikulec František

Funkce: Instruktor
Věk: 21 let

O mně: Jako vedoucí na Růženou jezdím již řadu let, loni jsem jako vedoucí absolvoval celkem 6 táborů. Mám rád přírodu, hlavně tu českou. Mezi mé hlavní koníčky patří hraní na kytaru, střílení z luku, házení nožů, pohyb v přírodě, bushcraft a především alternativní způsoby přípravy kávy. Rád sportuju a cvičím. Mnoho let se věnuji airsoftu, bojovým uměním a reenactoringu.
Mikulec František