Musil Marek

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 23 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Marek. Pocházím z malé vesničky poblíž Brna. Airsoftu se věnuji již od malička. Nyní se účastním i větších akcí, jako je například Lizzard, Kandahar atd. Zkušenosti mám z oblasti CQB, taktiky Policie a z určité části i zelené taktiky. Vzhledem k tomu, že jsem ještě "nedávno" jezdil jako dítě na tyto tábory, tak vím zcela přesně, co děti baví a přejí si na táboře zažít. Celý koncept tábora proto sestavuji tak, aby si maximální požitek odnesli jak děti, tak i vedoucí. Na letošní tábor 2022 vymýšlíme excelentní celotáborovou hru, kterou Růžená zažila v předešlém roce a děti si ji neskutečně vychvalovaly. Hra bude opět probíhat nonstop po celou dobu tábora! Každý táborník se vžije do své předem připravené role a bude plnit nevídané úkoly. Hra bude propracovaná do nejmenšího detailu. Pokud si chcete tábor užít na 100 % a přiučit se i nové věci, tak určitě jeďte se mnou a s mým týmem. Těšíme se na vás!
Musil Marek

Pro CK Topinka:

 

2022 Podzimní airsoftový tábor 

2022 Airsoftový tábor 2x

2021 Podzimní airsoftový tábor 

2021 Airsoftový tábor 2x

2020 Military camp

2020 Airsoftový tábor 2x

2020 Škola v přírodě

2019 Airsoftový tábor 2x

Bc. Žurek Petr

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 55 let

O mně: Léto, výlety, hry, koupání a vše co k létu patří. Třeba tábory! Z pohledu dětí čas volna, zábavy a bezstarostnosti. Z pohledu pedagoga prostor pro rozvoj aktivit, na které není ve výuce prostor. A forma? Není myšlenka "Škola hrou" dnes tak trochu posunuta na okraj? Kde jinde, kdy jindy je možno posunout vědomosti a zkušenosti dětí dál nad rámec povinného vzdělávání a v prostředí, které je zaujme, v oblasti, která se jim líbí, s obsahem, který budou sami tvořit?
Jaký je recept na nezapomenutelné léto?
Uchopit do hrsti zkušenosti z letních táborů, opepřit je vědomostmi ze studií pedagogiky a společně se zdravým rozumem a kopcem nadšení a legrace umíchat ten pravý prázdninový zážitek. Jdeme na to?
Bc. Žurek Petr

Beneček Martin Pirat

Funkce: Zástupce hlavního vedoucího
Věk: 39 let

O mně: Jsem člověk, co airsoftu a military propadl už kdysi dávno, asi před 23 lety. Od té doby se ho držím. Snažím se hrát na co nejlepší úrovni, posouvám se stále výše, podle svých nejlepších schopností. Airsoft je opravdu to, co mě naplňuje, snažím se ovlivnit budoucnost tohoto sportu u nás v republice. Co se týče péče o děti, nasbíral jsem už snad dostatek zkušeností. :-) Na tábory již pár let jezdím jako vedoucí na Airsoft camp, Adwenture week a na Adaptační kurzy.
Beneček Martin Pirat

Materna Dan

Funkce: Lektor zážitkových akcí
Věk: 34 let

O mně: Věřím, že díky humoru a svým dovednostem dokážu dětem předat to nejlepší. Mým cílem je zprostředkovat ostatním zážitek, který bych sám rád v útlém věku zažil. Viz můj YouTube kanál :) S týmem, s kterým do toho jdu, jsme sehraní. Naše nadšení a zkušenosti se budeme snažit předávat dál v plné parádě. Život je třeba brát hravě a s lehkostí :)
Materna Dan

Bc. Hlaváček Jakub

Funkce: Lektor zážitkových akcí
Věk: 27 let

O mně: Ahoj, já jsem Kuba. Již několik let se věnuji airsoftu, kde jsem se potkal s dobrou partou lidí, díky které jsem se dostal k mnoha military dovednostem, které bych rád předal dál.
Mimo jiné se už od roku 2008 věnuji - na profesionální úrovni - sportovní střelbě. Kromě airsoftu rád čtu a chodím na dlouhé procházky do přírody. Vystudoval jsem Pedagogickou fakultu ZČU se zaměřením angličtina/psychologie. Jako vedoucí jsem již na táboře byl a těším se, že své předešlé zkušenosti zúročím a s dětmi si to opět skvěle užijeme.
Bc. Hlaváček Jakub

Bc. Hlaváč Jarmil

Funkce: Odborný lektor
Věk: 24 let

O mně: Jsem z Prostějova, studuji strojírenství na univerzitě v Ostravě. Mezi mé koníčky patří hlavně Street workout, i proto se velmi zajímám o fyzicky náročné akce. Věnoval jsem se plaveckým sportům a v současné době jsem se stal jejich rozhodčím. Mám rád práci s dětmi a těší mě, když jim můžu předat kus svého nadšení a lásky ke sportu.
Bc. Hlaváč Jarmil

Dubská Lucie, DiS

Funkce: Zdravotník
Věk: 29 let

O mně: Jmenuji se Lucie Dubská.
Vystudovala jsem Střední zdravotnickou školu v Táboře a dále Diplomovanou všeobecnou sestru na Vyšší odborné škole v Příbrami, kde jsem mimo jiné 3 roky předcvičovala pro studenty 3x týdně zumbu. V letech 2009-2013 jsem tancovala v taneční skupině NRG CREW v Milevsku pod vedením Pavly Pejšové. V roce 2012-2013 jsem byla vedoucí taneční průpravy pro děti ve věku 5-15 let v dětském centru Milísek v Milevsku.
Po studiu jsem pracovala v Táborské nemocnici jako sestra na kardiologickém oddělení.
Mám za sebou již několik dětských táborů jako vedoucí tanečních táborů tak i jako zdravotník. Nyní jsem na mateřské dovolené.
Dubská Lucie, DiS