Bc. Palička Vladimír

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 46 let

O mně: Vladimír je rodák z Valašska, vystudoval hotelovou školu v Ostravě a barmanskou a someliérskou školu. Oblíbil si francouzskou, italskou a českou kuchyni, steaky, ryby i cukrářské výrobky. Dlouhodobě působil také v zahraničí, především v Irsku a na Blízkém východě. Je absolventem Kulinářské akademie, členem AKC ČR a trenérem juniorského kuchařského teamu justcook.cz.
Bc. Palička Vladimír

Pro CK Topinka:   

 

2017

  • Kuchařský tábor Ostrovec - odborný lektor

2018

  • Kuchařský tábor Ostrovec - odborný lektor
  • Kuchařský tábor Stará Říše - odnorný lektor

2019

  • Kuchařský tábor Ostrovec - odborný lektor

2020

  • Kuchařský tábor Ostrovec - odborný lektor

Sedláčková Koutná Renata

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 30 let

O mně: Pocházím z malé vesničky, kousek od Prostějova. Nyní bydlím v Olomouci. Mám ráda zdravý životní styl a snažím se zdravě stravovat. Ráda zkouším nové věci, a to nejen ve výživě. Když připravuji něco z raw surovin, baví mě improvizace. Miluji také sport. Chodila jsem 3 roky do keramického kroužku, maluji na sklo a také ráda vytvářím různé ozdoby. Naplňuje mě práce s dětmi, ráda vymýšlím různé hry, aby se děti zabavily a neseděly jen u televize.
Mám řadu zkušeností s vedením dětí, od doučování angličtiny a dalších předmětů přes au-pair pobyt v Liverpoolu až po zkušenost oddílové vedoucí na táboře.
Sedláčková Koutná Renata

Palmeová Sandra

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 25 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Sandra a přátelé mi říkají Sanny. Studuji pedagodickou fakultu v Ústí nad Labem.
Jsem zodpovědná a miluji děti.
Práce s dětmi je to, co mě v životě těší a dělá šťastnou.
U CK Topinka jsem již od svých 14let.
Nejprve jako praktikant, vedoucí a poté jako hlavní vedoucí.
Brigádně pracuji v Jump parku, tudíž jsem stále obklopena dětmi.
Čím déle jezdím, tím více mě práce s dětmi baví.
Palmeová Sandra

Matušová Jana

Funkce: Zdravotník
Věk: 39 let

O mně: Jmenuji se Jana a několik let působím ve Fakultní nemocnici v Hradci Králové jako zdravotní sestra. Mám praxi z chirurgické JIP, onkohematologického oddělení a několik let jsem působila v královské nemocnici v Království Saudské Arabie, kde jsem měla možnost pečovat i o členy královské rodiny. Svou pozici zdravotníka na táborech beru jako příjemný relax a odpočinek od svého zaměstnání, které je někdy velmi náročné. Děti mám velmi ráda a jsem ráda, že mi CK Topinka umožnuje účast na akcích. Mimo táborové akce působím i jako zdravotník na školách v přírodĕ a na různých sportovních akcích jako zdravotnický dohled – nejčastěji na judu a gymnastice. Budu ráda, když se vaše ratolesti nebudou bát kdykoli mě vyhledat.
Matušová Jana