Benda Jiří

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 25 let

O mně: Ahoj jmenuji se Jirka a bydlím v Příbrami. Na tábory jezdím již od dětských let a když už jsem se nemohl táborů účastnit jako dítě, začal jsem jezdit jako vedoucí a později jako hlavní vedoucí. Mým velkým koníčkem je právě airsoft a vše s military tematikou spojené. Jsem pohodář a nezkazím žádnou legraci, jsem zapamatovatelný právě pro svůj smysl pro humor. Krásná školní letá bohužel už skončily, proto nemohu být součástí táborů jako dříve, vždy si snažím najít čas, abych mohl jet na tábor a tvořit zábavu a hry pro ostatní. Doufám, že předám své nadšení a zkušenosti zase dál.
Benda Jiří
  • 2021 - HV Airsoftový tábor Růžená
  • 2020 - HV Airsoftový tábor Růžená
  • 2019 - Airsoftový tábor       Růžená
  • 2019 - Škola v přírodě         Varvažov
  • 2018 - Airsoftový tábor       Růžená
  • 2018 - Airsoft podzim          Růžená
  • 2018 - Mini Military            Stará Říše
  • 2018 - Military Camp         Růžená
  • 2017 - Mini Military            Varvažov
  • 2017 - Airsoftový tábor       Růžená 
  • 2017 - Military Camp           Růžená

Kadlecová Aneta

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 22 let

O mně: Ahoj, moje jméno je Aneta. Na tábory jezdím od svých 6 let a je to mým velkým koníčkem, léto bez táborů si už prakticky neumím představit. Jelikož už nemůžu na tábory jezdit jako dítě, rozhodla jsem se jít cestou vedoucí. Mojí velkou vášní je práce s dětmi a sport, proto také pracuji jako učitelka v Mateřské škole. Svůj volný čas rovněž trávím jako trenér juniorského cheerleadingového týmu. Sama o sobě si myslím, že jsem kreativní a nezkazím žádnou srandu. Těším se, až se v létě spolu uvidíme!
Kadlecová Aneta

Mikulec František

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 21 let

O mně: Jako vedoucí na Růženou jezdím již řadu let, loni jsem jako vedoucí absolvoval celkem 6 táborů. Mám rád přírodu, hlavně tu českou. Mezi mé hlavní koníčky patří hraní na kytaru, střílení z luku, házení nožů, pohyb v přírodě, bushcraft a především alternativní způsoby přípravy kávy. Rád sportuju a cvičím. Mnoho let se věnuji airsoftu, bojovým uměním a reenactoringu.
Mikulec František

Kováčová Karolína

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 21 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Karolína. Pracuji jako zdravotní sestra v nemocnici. Už od malička jsem jezdila na dětské tábory. Do teď si pamatuju na skvělou táborovou atmosféru a proto chci pokračovat jako oddílový vedoucí. Mezi mé koníčky patří turistika, trávení času v přírodě, práce s dětmi a kreativní činnost.
Těším se na setkání s Vámi.
Karolína.
Kováčová Karolína

Ohrodnyková Kateryna

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 19 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Katy a i když tam bydlím, jen málokdy mě někdo může najít v Příbrami. Na tábory jezdím od pěti let a upřímně si nedovedu představit léto bez alespoň jednoho, proto, i když už nejsem úplně nejmenší táborník, pokračuji v tomto směru jako vedoucí. Účatnila jsem se tímto způsobem hereckého táboru (děti 12-18 let) a charitního táboru(děti 5-15 let). K dětem jsem měla vždycky blízko. Jsem doufám docela kreativní osoba a když můžu vymyslím pro děti z mého okolí
Ohrodnyková Kateryna

Kadlec Matouš

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 18 let

O mně: Ahoj, jsem Matouš a studuji v Praze na dopravní škole obor letectví. Je mi 18 let a zajímá mě vše okolo armády a vojenských letadel. Jsem dlouholetý účastník táborů a nyní už mám věk na to, abych jezdil jako oddílový vedoucí. Tento rok chci předat veškeré zkušenosti, co jsem se nabyl, dětem dále. Těším se na vás, s pozdravem váš Matouš.
Kadlec Matouš

Mgr Havelková Lenka, DiS.

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 31 let

O mně: Ahoj, jmejuji se Lenka a letos mě na tomto táboře potkáte poprvé. Z jiných táborů mám již zkušenost jako vedoucí. Miluji práci s dětmi všech věkových kategorií, což mě dovedlo od lektorování dětských kroužku až do mateřské školy jako učitelku. Dále pořádám tábory pro děti s odlišným mateřským jazykem, a také vedu tvořivé dílny pro rodiče s dětmi v rámci různých akcí. Moc se těším na spoustu zábavy, kterou si společně na táboře užijeme!
Mgr Havelková Lenka, DiS.

BcA. Hrdlička Jan

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 26 let

O mně: Nazdar! Jsem Honza a na táboře mě můžete potkat jako vedoucího. Sám jsem jako účastník absolvoval již několik ročníků Airsoft Campu v Růžené. Rád vzpomínám na tu spoustu skvělých zážitků a jsem rád, že pomůžu dalším zažít tohle úžasné dobrodružství. V civilu jsem vysokoškolským studentem a airsoft s vojenstvím patří mezi mé koníčky.
BcA. Hrdlička Jan

Alačkova Andrea

Funkce: Zdravotník
Věk: 20 let

O mně: Zdravím všechny, jsem studentkou z Brna a letos se se mnou potkáte jako se zdravotnicí na Růžené. Krom zdravotnictví se také věnuji širokospektrálnímu vzdělávání dětí, tanci a můžete mě potkat i na graplingu nebo MMA. Těším se na vás:)
Alačkova Andrea