Bc. et Bc. Bechyně Roman

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 25 let

O mně: Zdravím všechny děti, teenagery a dospělé! Jmenuji se Roman Bechyně a v létě se potkáme na některém z mnoha skvělých táborů CK Topinka. Odmaturoval jsem na Střední odborné škole pedagogické v Čáslavi. Během studia jsem si vyzkoušel práci s dětmi nejrůznějšího věku a specifik, díky čemuž jsem nasbíral cenné zkušenosti. Zároveň jsem byl členem a posléze i vedoucím PEER skupiny, která se zaměřovala na problematiku i prevenci vzniku sociálně patologických jevů a řešení výchovných problémů. V současnosti jsem studentem učitelství cizích jazyků, a zároveň působím jako učitel na základní škole. Těším se na skvělý letní týden plný zábavy, her a aktivního odpočinku!
Bc. et Bc. Bechyně Roman

PRAXE:

2014-2020 vedoucí Peer skupiny na G & SOŠPg Čáslav (adaptační kurzy, preventivní programy)

2016-2022 lektor AJ a NJ v jazykové škole (kurzy pro děti, dospělé i seniory)

2017-2020  externí pedagog volného času DDM Čáslav, DDM České Budějovice

2017 Kurz psychologie (FF UK Praha)

2018- 2019 souvislá pedagogická praxe ve školní družině

2019 školení Osobnostní rozvoj hrou pro děti, Inkluze, Počítačová gramotnost dětí (MIDAS, akreditace MŠMT)

2019 První pomoc (kurz)

2019 Hlavní vedoucí kurz, akreditace MŠMT)

2022 Zážitkova pedagogika 1 (kurz, akreditce MŠMT)

2022 Zdravotník zotavovacích akcí (kurz, 3.LF UK, akreditace MZDR)

2022 vzdělávací webináře (Prevence kyberšikany, Třídní klima, Práce se zlobivým žákem)

2020 - 2023 středoškolský učitel

2022 - současnost učitel základní školy

 

PRO CK TOPINKA:

2018 Fotbalový tábor (lektor)

2019 Nerf arena camp (hlavní vedoucí- 2 turnusy)

2019 Malý vědátor (zástupce hlavního vedoucího)

2020 Miniadventure week Česko 1 (hlavní vedoucí)

2020 Nerf arena camp (hlavní vedoucí- 3 turnusy)

2020 vychovatel na škole v přírodě

2021 Nerf arena camp (hlavní vedoucí- 2 turnusy)

2021 English camp (zástupce hlavního vedoucího, odborný lektor)

2022 Tábory u moře: Chorvatsko (hlavní vedoucí, zdravotník, 2 turnusy)

2022 Nerf aréna camp (hlavní vedoucí)

2022 English camp (odborný lektor)

Polidarová Petra, DiS.

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 23 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Petra Polidarová. Odmaturovala jsem na Střední odborné škole pedagogické v Čáslavi. Nyní se věnuji dálkovému studiu na Univerzitě Palackého v Olomouci se zaměřením na Sociální pedagogiku – prevenci sociálně patologických jevů. Během mého studia jsem si vyzkoušela práci s různými dětmi a klienty. Byla jsem vedoucí skupiny, která se zabývala prací s romskými dětmi. Dále jsem pracovala s dětmi z ústavní výchovy tudíž si myslím, že mě jen tak něco nezaskočí. Nadále jsem již několik let aktivní členkou letních táborů, kde jsem si vyzkoušela různé role jako je např. praktikant, oddílový vedoucí, zdravotník. Ve volném čase se věnuji práci s dětmi, zpěvu, procházkám v přírodě. Ráda poznávám nové lidi a ráda se učím novým věcem. Těším se na Vás!
Polidarová Petra, DiS.

Chvátal Mojmír

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 21 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Mojmír Chvátal, jsem absolventem Gymnázia Žďár nad Sázavou a v současné době studuji Právnickou fakultu Univerzity Palackého v Olomouci. Rád pracuji s lidmi a mým životním snem je práce u policie.
Pro CK Topinka:
2022 Nerf aréna camp Varvažov
Chvátal Mojmír

Bc. Holan Miloslav

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 26 let

O mně: Pocházím z Poděbradska, ale v současnosti trávím nejvíce času v Ústí nad Labem, kde studuji na Pedagogické fakultě Univerzity J.E. Purkyně. Práce s dětmi mě baví, proto se každé léto věnuji táborům, na které jsem jezdil už od mala a vždy se moc těšil na zajímavé soutěže, hry, pobyt v přírodě a nové kamarády. Když jsem odrostl z věku táborového účastníka, začal jsem se na táborech podílet nejprve jako praktikant, později i jako oddílový či hlavní vedoucí. Mám zkušenosti nejen s tábory v Čechách, ale i se zahraničními destinacemi (Černá Hora, Chorvatsko, Řecko). Při tvorbě tábora je pro mě velmi důležité, abychom si na táboře nejen užili spoustu zábavy, ale aby se děti i něčemu novému přiučily. Ve volném čase se věnuji sportování, sborovému zpěvu, natáčení videí a fotografování.
Bc. Holan Miloslav

Bechyně Radim

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 25 let

O mně: Ahoj, jmenuju se Radim, ale všichni mi říkají Ráďo. Vystudoval jsem pedagogické lyceum, mojí specializací je tělesná výchova a sport. Není divu, že ve volném čase rád sportuji, čtu, poslouchám hudbu a věnuji se práci s dětmi. Působil jsem jako pedagog volného času, vychovatel i jako asistent pedagoga, což mi dalo nemalé zkušenosti. Věřím, že si spolu užijeme hodně zábavy a budeme mít na co vzpomínat.
Bechyně Radim

Teplá Daniela

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 26 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Daniela Teplá, dálkově studuji Vyšší odbornou školu sociálně právní a pracuji jako vychovatelka ve školní družině. Několik let hraji na kytaru a flétnu. Ráda sportuji (kolo, in-line brusle, lyže, běh, míčové hry). Ráda pracuji s dětmi, mé dovednosti jsem mohla využít při souvislých pedagogických praxích ve školní družině. Jsem přátelská, milá a nekonfliktní osoba se smyslem pro humor. Ráda poznávám nové lidi a učím se novým věcem. Těším se na vás.

PRO CK TOPINKA:
2019 Škola v přírodě Varvažov
2019 Malý vědátor (lektor)
2019 Nerf arena Camp (lektor)
2020 Miniadventure Česko (lektor)
2020 Nerf arena camp (zástupce hlavního vedoucího)
2021 Nerf arena camp (zástupce hlavního vedoucího - 2 turnusy)
2022 Nerf arena camp (lektor)
Teplá Daniela