Vlková Simona

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 49 let

O mně: Narodila jsem se v Praze, kde také celý život bydlím. V dětství jsem trávila veškerý volný čas na vesnici u dědy s různě starými kamarády a vesnický život mi hodně dal. Jsem maminka 5 dcer, a tak mám bohaté zkušenosti s dětmi malými i dospívajícími. Děti mě doprovází celý život od mládí, rozumím jim a dokážu se vcítit do jejich potřeb. Baví mě se s dětmi učit, vymýšlet různé aktivity a především je vést správným směrem. Také ráda sportuji, je to můj koníček a snažím se ke sportu vést i naše táborníky.
Vlková Simona

Pro CK Topinka:

2020 Minidance

2020 Parkour camp

2020 Chorvatsko

2019 Chorvatsko

2019 Výtvarný ateliér

2018 Chorvatsko

2018 Šmoulové

Špačková Nikola

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Ahoj! Jmenuji se Nikča a jsem studentkou oboru Diplomovaná všeobecná sestra na VOŠ v Domažlicích. Zároveň pracuji čtvrtým rokem jako sanitárka na neurochirurgii. Odjakživa mě bavila práce s dětmi, trávení času s nimi a zároveň organizace akcí. Konkrétně s organizací jsem začala vypomáhat již na základní škole, kde jsme pravidelně vytvářeli akce pro děti s rodiči, dětské dny a podobně. Zkušenosti s dětmi jsem získala primárně skrz mé mladší sourozence, poté je rozšířila o hlídání dětí příbuzných a známých, a nakonec jsem se rozhodla prohloubit je jako táborová vedoucí právě u CK Topinka. Zde sbírám zkušenosti již od roku 2018 skrz jakékoli zaměření i věkovou kategorii :)
Mezi mé hlavní zájmy patří výtvarné činnosti, sport, cestování a cizí jazyky. Těším se na to, až se spolu potkáme na táboře!
Špačková Nikola

Pávek Jonáš

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 19 let

O mně: Ahoj,
Jsem mladý ex-táborník připraven na výzvy a otevřený novým zkušenostem. Tábory jsem jako dítě miloval, a proto se k nim s chutí vrátím i jako dospělý.
Mezi mé silné stránky bych zařadil hlavně komunikaci a schopnost udržet si chladnou hlavu, ať se děje, co chce.
Mé koníčky jsou Airsoft, vojenská tématika, plavání a cokoliv, u čeho je za potřebí zapojit tělo i mysl.
Účast na akcích:
Nerf arena camp (15.7. - 22.7. 2023)
Mini-military camp (29.7. - 5.8. 2023)
Military camp (5.8. - 12.8. 2023)
Pávek Jonáš

Doucková Jana

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 18 let

O mně: Poslední pět let jsem jezdila s CK Topinka na tábory jako klientka, ale ráda bych se i teď v dospělosti zúčastnila jako vedoucí. Nemám problém s dětmi všech věkových kategorií. Mám ráda kreativní hry, ale nebojím se ani sportovat.

Jsem zodpovědná a spolehlivá. Bezpečnost je u mě vždy na prvním místě.
Doucková Jana