Vlková Simona

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 49 let

O mně: Narodila jsem se v Praze, kde také celý život bydlím. V dětství jsem trávila veškerý volný čas na vesnici u dědy s různě starými kamarády a vesnický život mi hodně dal. Jsem maminka 5 dcer, a tak mám bohaté zkušenosti s dětmi malými i dospívajícími. Děti mě doprovází celý život od mládí, rozumím jim a dokážu se vcítit do jejich potřeb. Baví mě se s dětmi učit, vymýšlet různé aktivity a především je vést správným směrem. Také ráda sportuji, je to můj koníček a snažím se ke sportu vést i naše táborníky.
Vlková Simona

Pro CK Topinka:

2020 Minidance

2020 Parkour camp

2020 Chorvatsko

2019 Chorvatsko

2019 Výtvarný ateliér

2018 Chorvatsko

2018 Šmoulové

Stilzová Simona

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 28 let

O mně: Zdravím všechny táborníky a rodiče,

jmenuji se Simona a pocházím z Prahy, kde celý život bydlím. Děti mě doprovází celý můj život, protože pocházím z velké rodiny, kdy jsem nejstarší z mých pěti sourozenců. Mám tedy dlouholetou praxi s hlídáním dětí různého věku doma. Při mém studiu na střední škole jsem si přivydělávala jako profesionální chůva. Vlastním certifikát chůvy přes hlídací portál dětí hlidacky.cz. Střední školu jsem poté dokončila maturitní zkouškou z oboru zdravotnického lycea, která je zahrnutá i částí z první pomoci, kterou ovládám. Po maturitě jsem se vydala trochu jinou cestou a pracovala jako osobní bankéř. Nyní jsem máma roční dcerky a tak se již nějaký čas zase věnuji jen práci s dětmi, tak abych mohla být co nejvíce s dcerou. Současně pracuji na částečný úvazek v dětském koutku.

Účast na hlavních akcích
* Výtvarný tábor pro nejmenší - oddílový vedoucí
* Avatar - oddílový vedoucí
* Minidance camp - hlavní vedoucí
* Výtvarný ateliér - hlavní vedoucí
Stilzová Simona

Holmanová Rozálie

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 20 let

O mně: Jmenuju se Rozálie Holmanová, ale klidně mi můžete říkat Rozi. Jsem studentkou 3. ročníku na SŠ. Už jako malá jsem pravidelně jezdila na tábory pro všechny věkové kategorie, jak na letní tak i zimní, a vždy jsem si chtěla zkusit být jednou z těch, kteří se starají o aktivity na táboře. Teď se mi ta možnost naskytla. Mám ráda sport a přírodu. Ráda chodím na dlouhé procházky a věnuji se cvičení. Jezdím na kole, lyžuji a dříve jsem závodně plavala. Také jsem se věnovala tanci po dobu 3-4 roky v taneční skupině Be 4 street, ale částečně i teď mimo taneční skupiny. Tanec je jeden z mála sportů, u kterého jsem zůstala dodnes a stále mě baví. Moc se těším na společné táborové aktivity a na přátelský kolektiv se spoustou zábavy a smíchu.
Holmanová Rozálie

Merhautová Agáta

Funkce: Odborný lektor
Věk: 19 let

O mně: Mé jméno je Agáta Merhautová a je mi 19 let. Od malička jsem se věnovala různým sportům a tanečním stylům. Když jsem objevila tanec, začala jsem chodit do malinkého tanečního kroužku s názvem Be 4 Street, kde jsem vydržela pouze půl roku. Chtěla jsem se tanci věnovat více, na vyšší úrovni, nejen s vystupováním pro rodiče. Objevila jsem taneční školu B-Original, která mě naučila to, co umím nyní. Tanci se věnuji a učím se ho dodnes. Vyzkoušela jsem hodně tanečních stylů jako Hip-hop, House, Dancehall, Krump atd. Ráda je kombinuji mezi sebou. Ráda také své zkušenosti předávám dále a těší mě učit další tanečníky a tanečnice novým věcem. Jsem si jistá, že každý najde ten svůj styl, který ho bude bavit nejvíce.
Merhautová Agáta

Imramovský Tomáš

Funkce: Zdravotník
Věk: 32 let

O mně: Jmenuji se Tomáš a pracuji u Záchranné služby Praha. Každý rok jezdím na dětský tábor (už to bude 6 let), jinak se ve volném čase se věnuji herectví. Vidět mne můžete třeba v seriálu (Modrý kód, Tatové na tahu či Specialisté).
Imramovský Tomáš