Vlková Simona

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 49 let

O mně: Narodila jsem se v Praze, kde také celý život bydlím. V dětství jsem trávila veškerý volný čas na vesnici u dědy s různě starými kamarády a vesnický život mi hodně dal. Jsem maminka 5 dcer, a tak mám bohaté zkušenosti s dětmi malými i dospívajícími. Děti mě doprovází celý život od mládí, rozumím jim a dokážu se vcítit do jejich potřeb. Baví mě se s dětmi učit, vymýšlet různé aktivity a především je vést správným směrem. Také ráda sportuji, je to můj koníček a snažím se ke sportu vést i naše táborníky.
Vlková Simona

Pro CK Topinka:

2020 Minidance

2020 Parkour camp

2020 Chorvatsko

2019 Chorvatsko

2019 Výtvarný ateliér

2018 Chorvatsko

2018 Šmoulové

Stilzová Simona

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 28 let

O mně: Zdravím všechny táborníky a rodiče,

jmenuji se Simona a pocházím z Prahy, kde celý život bydlím. Děti mě doprovází celý můj život, protože pocházím z velké rodiny, kdy jsem nejstarší z mých pěti sourozenců. Mám tedy dlouholetou praxi s hlídáním dětí různého věku doma. Při mém studiu na střední škole jsem si přivydělávala jako profesionální chůva. Vlastním certifikát chůvy přes hlídací portál dětí hlidacky.cz. Střední školu jsem poté dokončila maturitní zkouškou z oboru zdravotnického lycea, která je zahrnutá i částí z první pomoci, kterou ovládám. Po maturitě jsem se vydala trochu jinou cestou a pracovala jako osobní bankéř. Nyní jsem máma roční dcerky a tak se již nějaký čas zase věnuji jen práci s dětmi, tak abych mohla být co nejvíce s dcerou. Současně pracuji na částečný úvazek v dětském koutku.

Účast na hlavních akcích
* Výtvarný tábor pro nejmenší - oddílový vedoucí
* Avatar - oddílový vedoucí
* Minidance camp - hlavní vedoucí
* Výtvarný ateliér - hlavní vedoucí
Stilzová Simona

Borovcová Kateřina

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 21 let

O mně: Ahoj! Jmenuji se Kateřina a je mi 20 let. Na tábory jezdím od mala a ve chvíli, kdy jsem dostala nabídku vyzkoušet si i druhou stranu (z pohledu praktikanta), šla jsem do toho. 2 roky jsem zastávala pozici praktikanta, v létě 2021 jsem povýšila na zástupce hlavního vedoucího na táboře pro děti z dětských domovů. Mimo tábory se věnuji focení, grafice, škole a když je příležitost ke sportu, ráda ji využiju. Mám ráda, když je vše perfektně zorganizované, ale zároveň jsem pro každou srandu a nepohrdnu kdejakým bláznivým nápadem.
Borovcová Kateřina

Bilý Matěj

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 19 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Matěj a je mi 20 let. Mám vystudovaný design a ve studiu pokračuji na VOŠ v oboru předškolní a mimoškolní pedagogika. Už na základní škole mě bavilo pořádat různé akce pro menší děti a celkově pro nižší ročníky, toto nadšení mě stále provází, a proto jsem začal v roce 2022 jezdit na tábory jako vedoucí. Ve svém volném čase se věnuji focení, grafice a cestování.
Bilý Matěj

Bc. Chládek David

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 27 let
Bc. Chládek David

Macháčková Žaneta

Funkce: Odborný lektor
Věk: 23 let

O mně: Ahoj, pracuji jako copywriter. Jsem studentka vysoké školy na fakultě strojního inženýrství, na střední jsem studovala umělecký obor, v jehož studiu pokračuji i na VOŠ. Od malička jsem chtěla pracovat s dětmi, což si plním v létě, právě na letních táborech. Ve svém volném čase docházím do pěveckého sboru, hraji na několik hudebních nástrojů, fotím, věnuji se grafice, rekreačně sportuju a v neposlední řadě pomáhám obci pořádat akce pro děti (dětské dny, soutěže, čarodejnice, příměstské tábory...). Mimo to trávím čas i hlídáním dětí.
Macháčková Žaneta

Matušová Jana

Funkce: Zdravotník
Věk: 39 let

O mně: Jmenuji se Jana a několik let působím ve Fakultní nemocnici v Hradci Králové jako zdravotní sestra. Mám praxi z chirurgické JIP, onkohematologického oddělení a několik let jsem působila v královské nemocnici v Království Saudské Arabie, kde jsem měla možnost pečovat i o členy královské rodiny. Svou pozici zdravotníka na táborech beru jako příjemný relax a odpočinek od svého zaměstnání, které je někdy velmi náročné. Děti mám velmi ráda a jsem ráda, že mi CK Topinka umožnuje účast na akcích. Mimo táborové akce působím i jako zdravotník na školách v přírodĕ a na různých sportovních akcích jako zdravotnický dohled – nejčastěji na judu a gymnastice. Budu ráda, když se vaše ratolesti nebudou bát kdykoli mě vyhledat.
Matušová Jana