Vlková Simona

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 49 let

O mně: Narodila jsem se v Praze, kde také celý život bydlím. V dětství jsem trávila veškerý volný čas na vesnici u dědy s různě starými kamarády a vesnický život mi hodně dal. Jsem maminka 5 dcer, a tak mám bohaté zkušenosti s dětmi malými i dospívajícími. Děti mě doprovází celý život od mládí, rozumím jim a dokážu se vcítit do jejich potřeb. Baví mě se s dětmi učit, vymýšlet různé aktivity a především je vést správným směrem. Také ráda sportuji, je to můj koníček a snažím se ke sportu vést i naše táborníky.
Vlková Simona

Pro CK Topinka:

2020 Minidance

2020 Parkour camp

2020 Chorvatsko

2019 Chorvatsko

2019 Výtvarný ateliér

2018 Chorvatsko

2018 Šmoulové

Bc. Hlůšková Simona

Funkce: Lektor
Věk: 24 let

O mně: Mám za sebou 8 let v tanečním oboru na ZUŠ. Myslím, že mám kamarádskou povahu a miluji děti. Studuji učitelství a pracuji jako učitelka na střední škole. Ovládám základy zumby, lidových tanců, baletu.
Myslím si, že jsem velice trpělivá, což je při výuce tance dost důležité.
Tančím dlouho a věřím, že dokážu děti nadchnout i jim předat své zkušenosti.
Bc. Hlůšková Simona

Matušová Jana

Funkce: Zdravotník
Věk: 39 let

O mně: Jmenuji se Jana a několik let působím ve Fakultní nemocnici v Hradci Králové jako zdravotní sestra. Mám praxi z chirurgické JIP, onkohematologického oddělení a několik let jsem působila v královské nemocnici v Království Saudské Arabie, kde jsem měla možnost pečovat i o členy královské rodiny. Svou pozici zdravotníka na táborech beru jako příjemný relax a odpočinek od svého zaměstnání, které je někdy velmi náročné. Děti mám velmi ráda a jsem ráda, že mi CK Topinka umožnuje účast na akcích. Mimo táborové akce působím i jako zdravotník na školách v přírodĕ a na různých sportovních akcích jako zdravotnický dohled – nejčastěji na judu a gymnastice. Budu ráda, když se vaše ratolesti nebudou bát kdykoli mě vyhledat.
Matušová Jana