Vlková Simona

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 49 let

O mně: Narodila jsem se v Praze, kde také celý život bydlím. V dětství jsem trávila veškerý volný čas na vesnici u dědy s různě starými kamarády a vesnický život mi hodně dal. Jsem maminka 5 dcer, a tak mám bohaté zkušenosti s dětmi malými i dospívajícími. Děti mě doprovází celý život od mládí, rozumím jim a dokážu se vcítit do jejich potřeb. Baví mě se s dětmi učit, vymýšlet různé aktivity a především je vést správným směrem. Také ráda sportuji, je to můj koníček a snažím se ke sportu vést i naše táborníky.
Vlková Simona

Pro CK Topinka:

2020 Minidance

2020 Parkour camp

2020 Chorvatsko

2019 Chorvatsko

2019 Výtvarný ateliér

2018 Chorvatsko

2018 Šmoulové

Dlasková Marie

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 23 let

O mně: Minulý rok jsem dostudovala střední školu v oboru pedagogické lyceum a již rok studuji na pedagogické fakultě Západočeské univerzity v Plzni obor Učitelství pro první stupeň ZŠ. V rámci střední školy jsem absolvovala praxe v MŠ, na prvním stupni ZŠ a v družině. Vedla jsem kroužek flétny v DDM a již pátým rokem jezdím pravidelně na tábory, jelikož mě práce s dětmi velmi baví. Mezi mé hlavní zájmy patří práce s dětmi, společenský tanec, hudba a hra na nástroje.
Dlasková Marie

Bílková Kateřina

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 22 let

O mně: Vystudovala jsem pedagogické lyceum a ráda pracuji s dětmi. S CK Topinka pojedu tento rok již podruhé. Mezi mé zájmy patří literatura, psaní příběhů a vyrábění kostýmů.

Během studia jsem strávila několik týdnů na praxích na základní škole, kde jsem pracovala s dětmi a pomáhala s výukou. Také jsem jela jako oddílový vedoucí na příměstský tábor v Líbeznicích. Nyní se už těším na léto s CK Topinka!
Bílková Kateřina

Ing. Miklovičová Alena

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 47 let

O mně: Mám ráda přírodu i práci s dětmi. Nyní jsem čerstvý absolvent doplňkového pedagogického studia. Vyučuji již druhým rokem. Předešlá zkušenost je z pozice asistenta pedagoga a doučovatele německého jazyka. Vlastní vystudovanou specializací je životní prostředí. Myslím, že o sobě mohu říci, že jsem přátelská, komunikativní a férová.
Ing. Miklovičová Alena

Palmeová Sandra

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 25 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Sandra a přátelé mi říkají Sanny. Studuji pedagodickou fakultu v Ústí nad Labem.
Jsem zodpovědná a miluji děti.
Práce s dětmi je to, co mě v životě těší a dělá šťastnou.
U CK Topinka jsem již od svých 14let.
Nejprve jako praktikant, vedoucí a poté jako hlavní vedoucí.
Brigádně pracuji v Jump parku, tudíž jsem stále obklopena dětmi.
Čím déle jezdím, tím více mě práce s dětmi baví.
Palmeová Sandra

Mgr Vlková Pavla

Funkce: Zdravotník
Věk: 39 let
Mgr Vlková Pavla