Vlková Simona

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 49 let

O mně: Narodila jsem se v Praze, kde také celý život bydlím. V dětství jsem trávila veškerý volný čas na vesnici u dědy s různě starými kamarády a vesnický život mi hodně dal. Jsem maminka 5 dcer, a tak mám bohaté zkušenosti s dětmi malými i dospívajícími. Děti mě doprovází celý život od mládí, rozumím jim a dokážu se vcítit do jejich potřeb. Baví mě se s dětmi učit, vymýšlet různé aktivity a především je vést správným směrem. Také ráda sportuji, je to můj koníček a snažím se ke sportu vést i naše táborníky.
Vlková Simona

Pro CK Topinka:

2020 Minidance

2020 Parkour camp

2020 Chorvatsko

2019 Chorvatsko

2019 Výtvarný ateliér

2018 Chorvatsko

2018 Šmoulové

Lincová Sabina

Funkce: Odborný lektor
Věk: 21 let

O mně: Jsem studentka Gymnázia v Příbrami, kde studuji 2. rokem. Miluju sport, nejraději jezdím na kole a věnuji se street workoutu. Dříve jsem se věnovala modernímu tanci a hip hopu, dneska už tancuju pouze doma. Někdy si ráda kreslím, maluji, poslouchám hudbu a snažím se hrát na kytaru, na kterou už mi bohužel nezbývá moc času, protože chodím na brigády. Na tábory jezdím od první třídy a nedokážu si bez nich léto představit :)
Lincová Sabina

Markvartová Sarah

Funkce: Odborný lektor
Věk: 21 let

O mně: Jmenuji se Sarah Markvartová a studuji posledním rokem Gymnázium Jaroslava Seiferta v Praze a dále budu pokračovat na VŠ. Navštěvuji Hudební školu hlavního města Prahy, kde hraji na flétnu a zpívám ve sboru. Zde se starám při různých vystoupeních a soutěžích o nejmladší členy sboru. Od svých 11let tancuju Street dance. Minulý rok jsem začala učit juniorský a dětský tým. Táborů CK Topinka jsem se sama účastnila od svých 5 let a vždycky si je moc užila.
Markvartová Sarah

Dubská Lucie, DiS

Funkce: Zdravotník
Věk: 29 let

O mně: Jmenuji se Lucie Dubská.
Vystudovala jsem Střední zdravotnickou školu v Táboře a dále Diplomovanou všeobecnou sestru na Vyšší odborné škole v Příbrami, kde jsem mimo jiné 3 roky předcvičovala pro studenty 3x týdně zumbu. V letech 2009-2013 jsem tancovala v taneční skupině NRG CREW v Milevsku pod vedením Pavly Pejšové. V roce 2012-2013 jsem byla vedoucí taneční průpravy pro děti ve věku 5-15 let v dětském centru Milísek v Milevsku.
Po studiu jsem pracovala v Táborské nemocnici jako sestra na kardiologickém oddělení.
Mám za sebou již několik dětských táborů jako vedoucí tanečních táborů tak i jako zdravotník. Nyní jsem na mateřské dovolené.
Dubská Lucie, DiS