Schallerová Alexandra

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Saša, je mi 24 let a nyní bydlím v Brně. Vystudovala jsem OA v Písku a pracuji jako učitelka v mateřské škole v Brně. Jsem studentka předškolní a mimoškolní pedagogiky a vychovatelství. Baví mě hudba, sport, procházky. Práce s dětmi mě naplňuje, a proto chci v pedagogice pokračovat dál. Bez táboru si léto nedokážu představit, takže začni balit a pojeď s námi zažít něco nezapomenutelného.
Těším se na nová přátelství a nové zážitky. Doufám, že nebudete sedět doma a jedete s námi si užít pořádné množství nezapomenutelných zážitků a zábavy. ♥
Schallerová Alexandra

- učitelka v mateřské škole

- vedení basketbalové přípravky

- vedení kroužků

 

Pro CK Topinka: 

Harry Potter 2018, 2020, 2021, 2022

Scooby Doo 2018

Kuchařský tábor 2018

Koňský tábor 2018,2019,2020

Itálie- Silvi Marina 2019

Trosečník 2019, 2021

Nerf tábor 2020

Záhady s.r.o 2020,2021,2022

Cesta kolem světa 2020,2021

Action camp 2021,2022, 2023

Malý kutil 2021

Kirchnerová Eliška

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 23 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Eliška, pocházím ze Šumavy a již čtvrtým rokem studuji obor pedagogika na UK. Vždycky jsem milovala letní tábory a teď, když už nemůžu jezdit jako účastník, tak jezdím pravidelně na všelijaké letní tábory jako vedoucí a doufám, že se mi podaří probudit tuto zálibu v dalších dětech. Ve svém volném čase ráda sportuji, cestuji a poznávám podobně pozitivně smýšlející lidi. Nikdy nepohrdnu jakýmkoliv výletem do přírody a snažím se aktivně věnovat skautingu, ke kterému jsem byla vedena už od doby, kdy jsem ještě neuměla chodit.
Kirchnerová Eliška

Hlávková Adriana

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 22 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Adriana, ale všichni mi říkají Adri.
Vystudovala jsem Střední pedagogickou školu v Karlových Varech, obor Předškolní a mimoškolní pedagogika, díky čemuž mám za sebou i čtyřletou praxi v mateřské škole a školní družině.
V současné době dokončuji bakalářské studium oborů Hudba - Český jazyk na Fakultě pedagogické Západočeské univerzity v Plzni.
Hudbě, především sólovému a sborovému zpěvu, se věnuji opravdu odmalička a ráda bych tohle nadání rozvíjela i u dalších lidí. Proto jsem se jako sbormistryně začala aktivně podílet na spoluvedení jednoho dospěláckého a dvou dětských pěveckých sborů. Dále ve volném čase tancuji contemporary.
Také brigádně pracuji jako chůva v soukromé dětské skupině.

Na tábory s CK Topinka jezdím už od dětství a letos to bude čtvrté léto, kdy pojedu opět jako vedoucí.
Těším se, že si to společně moc užijeme a odvezeme si tak spoustu nezapomenutelných zážitků!
Hlávková Adriana

Matušová Jana

Funkce: Zdravotník
Věk: 39 let

O mně: Jmenuji se Jana a několik let působím ve Fakultní nemocnici v Hradci Králové jako zdravotní sestra. Mám praxi z chirurgické JIP, onkohematologického oddělení a několik let jsem působila v královské nemocnici v Království Saudské Arabie, kde jsem měla možnost pečovat i o členy královské rodiny. Svou pozici zdravotníka na táborech beru jako příjemný relax a odpočinek od svého zaměstnání, které je někdy velmi náročné. Děti mám velmi ráda a jsem ráda, že mi CK Topinka umožnuje účast na akcích. Mimo táborové akce působím i jako zdravotník na školách v přírodĕ a na různých sportovních akcích jako zdravotnický dohled – nejčastěji na judu a gymnastice. Budu ráda, když se vaše ratolesti nebudou bát kdykoli mě vyhledat.
Matušová Jana