Schallerová Alexandra

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Saša, je mi 24 let a nyní bydlím v Brně. Vystudovala jsem OA v Písku a pracuji jako učitelka v mateřské škole v Brně. Jsem studentka předškolní a mimoškolní pedagogiky a vychovatelství. Baví mě hudba, sport, procházky. Práce s dětmi mě naplňuje, a proto chci v pedagogice pokračovat dál. Bez táboru si léto nedokážu představit, takže začni balit a pojeď s námi zažít něco nezapomenutelného.
Těším se na nová přátelství a nové zážitky. Doufám, že nebudete sedět doma a jedete s námi si užít pořádné množství nezapomenutelných zážitků a zábavy. ♥
Schallerová Alexandra

- učitelka v mateřské škole

- vedení basketbalové přípravky

- vedení kroužků

 

Pro CK Topinka: 

Harry Potter 2018, 2020, 2021, 2022

Scooby Doo 2018

Kuchařský tábor 2018

Koňský tábor 2018,2019,2020

Itálie- Silvi Marina 2019

Trosečník 2019, 2021

Nerf tábor 2020

Záhady s.r.o 2020,2021,2022

Cesta kolem světa 2020,2021

Action camp 2021,2022, 2023

Malý kutil 2021

Lipčák Petr

Funkce: Zástupce hlavního vedoucího
Věk: 24 let

O mně: Zdravím, jmenuji se Petr, ale na táborech mi většinou všichni říkají "Lipy, Lipánek, Lepík, ale i Lilek". Tento rok končím magisterské studium na právnické fakultě Masarykovy univerzity, takže to budou poslední plnohodnotně strávené prázdniny na táborech. Zbožňuji hudbu. Vedle tance zvláště zpěv, kterému se věnuji od 8 let (nyní jako člen sboru MU). Účastním se dobrovolnických akcí, rád poznávám nová místa, miluji společenské hry, pěší turistiku a zbytek času je v rukou filmů a seriálů. Na táborech hlavně vymýšlím program, který je vždy "ŠÍLENÝ" se spoustou kostýmů!

Dle mého názoru je pro dnešní děti velice důležité, aby dokázaly komunikovat se svými vrstevníky, ale i s dospělými a okolím, a to nejen skrze virtuální svět. Naučily se vzájemné empatii a porozumění. Rozvíjely své vlastnosti a dovednosti a nebály se prosadit si svoje, avšak s respektem vůči ostatním.
Lipčák Petr

Hejduk Daniel

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 22 let

O mně: Všechny zdravím. Jmenuju se Dan a jedu jako vedoucí na letní tábor poprvé. Avšak s tábory mam bohaté zkušenosti, protože jsem už jako malý jezdil každé léto na různé akce a musím Vám říct, že jestli váháte, tak není o čem přemýšlet. Letní tábory jsou jedna z nejlepších věcí, co můžete v létě dělat. Můžete se těšit na mnoho aktivit, ze kterých si každý vybere. Kromě toho zde lze nalézt kamarády na celý život. Jinak jsem sportovně založený, hraji basketball a jiné míčové hry. Zajímám se také o floru a faunu. Navštěvuji hotelovou školu. Pokud v létě nemáš co dělat, letní tábor je pro tebe to pravé! Těším se na vás.
Hejduk Daniel

Jizba Daniel

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 22 let

O mně: Jmenuji se Daniel Jizba, je mi 20 let a bydlím v Čimelicích. Od svých 4 let hraju fotbal, jinak svůj volný čas rád trávím cestováním, sportem a občas si i zahraju na počítači. Vystudoval jsem Obchodní akademii v Písku a chtěl bych pokračovat studiem v zahraničí v ekonomickém oboru. Řekl bych, že jsem zábavný, společenský a rád poznávám nové lidi.
Jizba Daniel

Novotný Otto

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 22 let

O mně: Ahoj všichni! Jmenuji se Otta a na letní tábory jsem jezdil od mala jako účastník. Bez tábora není léto! Pod pojmem dobré prázdniny si představím trávení času s přáteli, sportováním, hraním her, výlety a pořádným táborem, kde si pokaždé najdeš nové kamarády a nezapomenutelné zážitky. Na tábory jezdím jako vedoucí již čtvrtým rokem a zážitek s dětma a péče o ně mě naplňuje. Jinak jsem sportovní typ, hraji fotbal ale i jiné míčové hry, také se zajímám o humanitní obory a chodím na hotelovou školu. Jednou z mých nejoblíbenějších aktivit je turistika. Cestuji po světě i České republice. Posledním počinem bylo 130km pěšky z Prahy do Třeboně. Proto nemarni čas doma a pojeď s námi zažít velké dobrodružství ! :)
Novotný Otto

Nepodalová Tereza

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 21 let

O mně: Jmenuji se Tereza, je mi 19 let, nyní jsem v posledním ročníku střední školy cestovního ruchu. Jsem společenská, kamarádská a jsem ráda tam, kde je sranda. Mám ráda veškerý sport, ale hlavně basketbal, který jsem hrála 12 let.
Nepodalová Tereza

Ing. Lukášková Ludmila

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 29 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Lidu a děti mi říkají, ať jsem v klidu. Jezdím na tábory už dlouho a odjakživa jsem týmový hráč. Neříkám, že individualismus není fajn, ale v týmu jde všechno líp. Ráda buduji kolektiv, ve kterém se na sebe můžou jednotliví členové spolehnout. Jsem bývalou studentkou magisterského studia obor Nábytkové inženýrství a tudíž mám "křehkou" uměleckou duši. Nemám ráda bezpráví a šikanu. Jsem za, že co se na táboře upeče, to se tam i sní. Vaše děti budu chovat k úctě a pokoře, při odjezdu budou plné nezapomenutelných vzpomínek.
Ing. Lukášková Ludmila

Janošťák Martin

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 27 let

O mně: Ahoj všichni, kamarádi mi na táborech říkají Máťa. Studoval jsem Jihočeskou univerzitu, konkrétně Pedagogickou fakultu - obor Tělocvik a fyzika v Českých Budějovicích. Od 1. třídy jsem jezdil na tábory jako účastník a těší mě, že v této tradici nyní mohu pokračovat jako vedoucí. Ve volném čase rád sportuji, baví mě hlavně fotbal a volejbal a celkově všechny sporty. Dle slov mých kamarádů jsem na táborech expert v povlékaní postelí. Naplňuje mě práce s dětmi, jejich radost a nedokážu si představit léto bez těchto letních akcí. V budoucnu budu chtít pracovat s dětmi, buď jako učitel, nebo jako táborový vedoucí. Těším se na všechny táborníky.

ZKUŠENOSTI pod CK Topinka:
ODDÍLOVÝ VEDOUCÍ:

Trosečník - 2019
Cesta kolem světa - 2020, 2021
Nerf Camp - 2020
Koňský tábor - 2020
Bradavice - 2021
Action Camp -2021
Pevnost Boyard - 2023
Janošťák Martin

Bc. Štěpánek Martin

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 25 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Martin Štěpánek a v létě spolu pojedeme na tábor. Studuji pedagogickou fakultu Masarykovy Univerzity a moje specialita je angličtina. Ve volném čase rád sportuji, můj nejoblíbenější sport je volejbal, a také hraju videohry. S dětmi rád pracuji, doučuji a jednou bych chtěl být učitel literatury.
Bc. Štěpánek Martin

Šebová Terezie

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Ahooj, jmenuju se Terezie. Studuju na Jihočeské univerzitě v Českých Budějovicích - obor tělesná výchova. Jinak jsem přátelská holka, která má ráda přírodu a baví ji sport. Ráda například lyžuju, surfuju a hraju volejbal. Taky mě baví společenské hry a těším se, až si je společně zahrajeme. Uvidíme, kdo vyhraje ;)
Šebová Terezie

Hanáková Eliška

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Ahoj, jsem Eliška, obecně mě baví sporty a ráda hraji na kytaru. Když zrovna nepracuji na projektech do školy, tak mě najdete na lezecké stěně. Moc ráda trávím čas s dětmi, což mi tábor umožňuje. Jezdívala jsem na tábory pod stany a taneční tábory jako dítě, díky tomu mám bohaté zkušenosti. Jsem přátelská a ráda pomůžu.
Hanáková Eliška

Hochman Lukáš

Funkce: Instruktor
Věk: 20 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Lukáš, ale kamarádi mi říkají Luky. Je mi 19 let a dodělal jsem Střední zdravotnickou školu Jaselská obor Zdravotnické lyceum. Jsem členem České tábornické unie už 12. rokem. Od mala jezdím na tábory a krásným, zcela nepopsatelným způsobem mi to změnilo život k lepšímu. Tábory jsem jako dítě miloval a rád se vracím i jako vedoucí. Vždycky jsem byl spíš ten, kterému na táboře chyběla nějaká ta kázeň, avšak na táboře jsem ji rychle pochytil zpět. Mám rád všechny druhy sportů, rád se také věnuji zdravovědě, proto jsem studoval zdravotnickou školu. Baví mě příroda a turistika. A pokud přemýšlíte, zda letos pojedete, už jste na dobré cestě. Budu se na vás těšit na táboře!
Hochman Lukáš

Hochman Kryštof

Funkce: Instruktor
Věk: 20 let

O mně: Ahoj, já jsem Kryštof. Je mi 19 let a chodím do druhého ročníku na Střední polytechnickou školu Jílová, obor Dřevostavby. Jsem sportovní typ, nepohrdnu jakoukoli výzvou, která mi vleze do cesty. Nebaví mě jen tak sedět na zadku, aby mi život utekl před očima. Přestože mám dva bratry, se kterými jsem se neustále předháněl, tak umím být i týmovým hráčem. Je dobré být samostatný, avšak je důležité nebát se poprosit o pomoc. Už jako kluk jsem jezdil na tábory. Tábory mi daly spoustu cenných zkušeností a nezapomenutelných zážitků. Doufám, že si s námi letošní léto užijete!
Hochman Kryštof

Novák Mikuláš

Funkce: Instruktor
Věk: 20 let

O mně: Jmenuji se Mikuláš Novák. Je mi 17 let a studuji střední zdravotní školu v oboru masér. Mám rád počítačové hry, hudbu, malování, sport, výlety do přírody a jsem pro každou zábavu. Na tábory jsem jezdil i jako dítě, bylo to pro mě nejlepší období prázdnin - velká zábava, noví kamarádi a spousta nezapomenutelných zážitků. Tak doufám, že hezké chvíle, kamarády a nezapomenutelné zážitky zažiješ s námi na táboře i ty. Tak pojeď s námi!
Novák Mikuláš

Študlar John

Funkce: Instruktor
Věk: 20 let

O mně: Ahoj, jmenuji se John a rád sportuji a cvičím. Baví mě výlety do přírody, kolektivní sporty a vaření, ale nepohrdnu i dobrým filmem. Na tábory jezdím od svých 11 let a vždy jsem se bavil a poznal spoustu nových kamarádů.
Těším se, až si užiju s Vámi spousta zábavy a načerpám ještě více zkušeností. Tak pojeď s námi!
Študlar John