Lipčák Petr

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Zdravím, jmenuji se Petr, ale na táborech mi většinou všichni říkají "Lipy, Lipánek, Lepík, ale i Lilek". Tento rok končím magisterské studium na právnické fakultě Masarykovy univerzity, takže to budou poslední plnohodnotně strávené prázdniny na táborech. Zbožňuji hudbu. Vedle tance zvláště zpěv, kterému se věnuji od 8 let (nyní jako člen sboru MU). Účastním se dobrovolnických akcí, rád poznávám nová místa, miluji společenské hry, pěší turistiku a zbytek času je v rukou filmů a seriálů. Na táborech hlavně vymýšlím program, který je vždy "ŠÍLENÝ" se spoustou kostýmů!

Dle mého názoru je pro dnešní děti velice důležité, aby dokázaly komunikovat se svými vrstevníky, ale i s dospělými a okolím, a to nejen skrze virtuální svět. Naučily se vzájemné empatii a porozumění. Rozvíjely své vlastnosti a dovednosti a nebály se prosadit si svoje, avšak s respektem vůči ostatním.
Lipčák Petr

- jako dítě jsem jezdil na letní i zimní tábory a různé další akce (HAIMA CZ)
- ZŠ (6. - 9. tř.) atletické akce pro děti
od CK Topinka:
2018
- Harry Potter - Růžená (30.6. - 14.7.2018), oddílový vedoucí
2019
- Škola v přírodě (17.5. - 24.5.2019)
- Trosečník - Růžená (29.6. - 13.7.2019), oddílový vedoucí

- Varvažov - Záhady, s.r.o. (20. - 27.7.2019), hlavní vedoucí

2020

- Cesta kolem světa (4.7. - 18.7.2020), zástupce hlavního vedoucího

- Nefr camp (18.7. - 25.7.2020), oddílový vedoucí

- Záhady s.r.o. (25.7. - 1.8.2020), hlavní vedoucí

- Bradavice (1.8. - 8.8.2020), hlavní vedoucí

- Koňský tábor (8.8. - 15.8.2020), oddílový vedoucí

2021

- Cesta kolem světa, Action Camp (3.7. - 17.7.2021), zástupce hlavního vedoucího

- Bradavice, Action Camp (17.7. - 31.7.2021), hlavní vedoucí

- Záhady s.r.o., Můj první tábor - Záhady s.r.o. (31.7. - 7.8.2021), hlavní vedoucí

- Malý kutil (7.8. - 14.8.2021), oddílový vedoucí

- Záhady s.r.o., Tesco tábor (14.8. - 21.8.2021), oddílový vedoucí

- Pevnost Boyard (21.8. 28.8.2021), oddílový vedoucí

2022

- Avengers (2.7. - 16.7.2022), hlavní vedoucí

- Záhady s.r.o., Můj první tábor - Záhady s.r.o. (30.7. - 6.8.2022), hlavní vedoucí

2023

- Shrek (1.7. - 15.7.2023), hlavní vedoucí

- Záhady s.r.o., Můj první tábor - Záhady s.r.o. (29.7. - 5.8.2023), hlavní vedoucí

- Pevnost Boyard (26.8. - 2.9.2023), hlavní vedoucí

2024

- Jumanji (29.6. - 13.7.2023), hlavní vedoucí

Záhady s.r.o., Můj první tábor - Záhady s.r.o. (17.8. - 24.8.2023), hlavní vedoucí

Schallerová Alexandra

Funkce: Zástupce hlavního vedoucího
Věk: 24 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Saša, je mi 24 let a nyní bydlím v Brně. Vystudovala jsem OA v Písku a pracuji jako učitelka v mateřské škole v Brně. Jsem studentka předškolní a mimoškolní pedagogiky a vychovatelství. Baví mě hudba, sport, procházky. Práce s dětmi mě naplňuje, a proto chci v pedagogice pokračovat dál. Bez táboru si léto nedokážu představit, takže začni balit a pojeď s námi zažít něco nezapomenutelného.
Těším se na nová přátelství a nové zážitky. Doufám, že nebudete sedět doma a jedete s námi si užít pořádné množství nezapomenutelných zážitků a zábavy. ♥
Schallerová Alexandra

Petříčková Lucie

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 22 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Lucka, je mi 22 let a momentálně jsem studentkou 3. ročníku Ortoptiky na Lékařské fakultě Masarykovy univerzity. Už od 1. třídy jsem se pravidelně účastnila táborů, a tak jsme ráda, že mám teď možnost se vrátit jako vedoucí. Ve volném čase nejraději chodím na procházky do přírody. Mezi mé další koníčky patří plavání, jízda na in-line bruslích, čtení a kreslení. Věřím, že si společně tábor užijeme.
Petříčková Lucie

Hochman Lukáš

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 20 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Lukáš, ale kamarádi mi říkají Luky. Je mi 19 let a dodělal jsem Střední zdravotnickou školu Jaselská obor Zdravotnické lyceum. Jsem členem České tábornické unie už 12. rokem. Od mala jezdím na tábory a krásným, zcela nepopsatelným způsobem mi to změnilo život k lepšímu. Tábory jsem jako dítě miloval a rád se vracím i jako vedoucí. Vždycky jsem byl spíš ten, kterému na táboře chyběla nějaká ta kázeň, avšak na táboře jsem ji rychle pochytil zpět. Mám rád všechny druhy sportů, rád se také věnuji zdravovědě, proto jsem studoval zdravotnickou školu. Baví mě příroda a turistika. A pokud přemýšlíte, zda letos pojedete, už jste na dobré cestě. Budu se na vás těšit na táboře!
Hochman Lukáš

Hochman Kryštof

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 20 let

O mně: Ahoj, já jsem Kryštof. Je mi 19 let a chodím do druhého ročníku na Střední polytechnickou školu Jílová, obor Dřevostavby. Jsem sportovní typ, nepohrdnu jakoukoli výzvou, která mi vleze do cesty. Nebaví mě jen tak sedět na zadku, aby mi život utekl před očima. Přestože mám dva bratry, se kterými jsem se neustále předháněl, tak umím být i týmovým hráčem. Je dobré být samostatný, avšak je důležité nebát se poprosit o pomoc. Už jako kluk jsem jezdil na tábory. Tábory mi daly spoustu cenných zkušeností a nezapomenutelných zážitků. Doufám, že si s námi letošní léto užijete!
Hochman Kryštof

Kubánková Kristýna

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 21 let

O mně: Ahoj;) jsem holka z Prahy, která jezdí na tábory už od dětství a má z nich nejkrásnější vzpomínky na každé léto. Každý rok poznávám nové děti (někdy se setkám i s těmi, co již znám) a pokaždé se od nich něco nového naučím a něco nového zažiji! A v tom spočívá krása této práce – je to nekonečný proces zlepšování se, poznávání nových lidí, přístupů, názorů atd. Jsem pro každou legraci, ráda se směji a jsem děsně extrovertní osoba :D Neustále něco musím dělat, ať už tancovat, sportovat, číst si, bavit se s lidmi, hrát na housle nebo jíst! Mám již pár let jako vedoucí za sebou, také jsem učila různé kroužky jako angličtinu, tanec, badminton, futsal, míčové hry...
Kubánková Kristýna

Řežábková Natálie

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 19 let

O mně: Nazdárek, jmenuji se Natka a jsem milovník koček. Studuji střední odbornou školu hotelnictví a gastronomie a zajímám se o barmanství. Od mala mě baví společenské akce a tak asi není tajemstvím, že moc ráda poznávám nové lidi. Léto bez táboru, to jsou pro mě jako Vánoce bez bramborového salátu (není to prostě ono). Letos pojedeme bomby, tak neváhej a pojeď s námi!
Řežábková Natálie

Ing. Lukášková Ludmila

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 29 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Lidu a děti mi říkají, ať jsem v klidu. Jezdím na tábory už dlouho a odjakživa jsem týmový hráč. Neříkám, že individualismus není fajn, ale v týmu jde všechno líp. Ráda buduji kolektiv, ve kterém se na sebe můžou jednotliví členové spolehnout. Jsem bývalou studentkou magisterského studia obor Nábytkové inženýrství a tudíž mám "křehkou" uměleckou duši. Nemám ráda bezpráví a šikanu. Jsem za, že co se na táboře upeče, to se tam i sní. Vaše děti budu chovat k úctě a pokoře, při odjezdu budou plné nezapomenutelných vzpomínek.
Ing. Lukášková Ludmila

Lišková Markéta

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Ahoj! Jmenuji se Markét a je mi 23 let. Bydlím v Plzni, kde momentálně studuji třetím rokem veřejnou správu. Mám ráda cestování, trávení času s rodinou, přáteli, ráda poslouchám hudbu, čtu, ráda trávím čas s dětmi a těším se na nové táborové zážitky. :-)
Lišková Markéta

Imramovský Tomáš

Funkce: Zdravotník
Věk: 32 let

O mně: Jmenuji se Tomáš a pracuji u Záchranné služby Praha. Každý rok jezdím na dětský tábor (už to bude 6 let), jinak se ve volném čase se věnuji herectví. Vidět mne můžete třeba v seriálu (Modrý kód, Tatové na tahu či Specialisté).
Imramovský Tomáš