Kakáč Martin

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 31 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Martin a již šestnáctým rokem se věnuji sportu s názvem Biketrial. Během této doby jsem byl již čtrnáctkrát členem reprezentačního teamu. Za tuto dobu jsme posbíral mnoho titulů mistrů i vícemistrů světa, Evropy a ČR, a to nejen v Biketrialu. Dvakrát jsme se stal mistrem Evropy v baseballu, kterému jsem se také věnoval. Pravidělně se zúčastňuji mistrovství světa v mnoha zemích. Za svoji kariéru jsem procestoval skoro vše od blízkého Španělska přes Čínu, Singapur, Japonsko a mnohé další země.

Několik let jsem trénoval mládež reprezentaci ČR v biketrialu, konkrétně děti do 18 let. Jsem zakládajícím členem teamu Pulse Family, který se věnuje modernímu freerunu. Společně děláme různá vystoupení a předváděčky na plesech, firemních, školních a sportovních akcích. Freerunu (Parkouru) se věnuji již 8 let a patřím k lidem, kteří v Česku s touto disciplínou začínali. Rekreačně dělám řadu adrenalinových sportů - longboard, horolezectví, bike enduro, snowboarding. Nejlepší úspěchy: 4. místo MS v kat. Elite (top 20), 2x vícemistr světa v kat. Senior, mistr Evropy kat. Minime, mistr ČR v kat. Elite.
Videa: Bike_ https://www.youtube.com/watch?v=YDMWxCB8nN8 ,
3run- https://www.youtube.com/watch?v=en__AvQ-AlI
Kakáč Martin

Pro CK Topinka:

  • 2018-2020 Parkour camp

Ženíšková Pavla

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 22 let

O mně: Ahoj,

jmenují se Pájí a pocházím ze Šumavy. Po celou dobu svého dětství jsem jezdila na letní tábory a vždy jsem si je moc užívala a doteď mám spoustu krásných zážitků. Poté, co jsem opustila základní školu a nastoupila na střední školu (obor cestovní ruch), jsem opustila i táborový svět. Po pár letech mi táborová dobrodružství začala chybět, a tak jsem se rozhodla vrátit zpět, tentokrát na pozici vedoucího. Letos mě čeká již 4. táborová sezóna na této pozici.

S dětmi aktivně pracuji po celý rok. V rámci svého studia (Učitelství pro 1.stupeň) docházím každý týden na praxi na základní školu, doučuji matematiku, jsem lektorka na adaptačních pobytech a školách v přírodě. V zimě působím, jako instruktorka v lyžařské škole.

Svůj volný čas trávím ráda s přáteli, pobytem v přírodě a sportovními aktivitami. Volný čas věnuji také dobrovolnické činnosti na větších sportovních akcích v Jižních Čechách.

Ráda přijímám nové výzvy a jdu do neznáma, pokud si myslím, že mě kroky posunou vpřed.

Doufám, že uvidím u dětí úsměv na tváři a šťastný pocit ze hry.

Těším se na nové i na známé tváře táborníků i tábornic :D
Ženíšková Pavla

Bc. Mankovicky Michaela

Funkce: Zdravotník
Věk: 37 let

O mně: S cestovní kanceláří Topinka spolupracuji již od roku 2016. Mnoho z vás mě již zná. Jsem zdravotní sestra a máma dvou dětí, které jezdí na tábory se mnou. Jakožto máma a sestra zároveň mám bohaté zkušenosti v péči o děti a náctileté. Tábory mám velice ráda, děti jsou na zdravotce u mě vždy vítány a nemusí se bát.
Bc. Mankovicky Michaela