Kakáč Martin

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 31 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Martin a již šestnáctým rokem se věnuji sportu s názvem Biketrial. Během této doby jsem byl již čtrnáctkrát členem reprezentačního teamu. Za tuto dobu jsme posbíral mnoho titulů mistrů i vícemistrů světa, Evropy a ČR, a to nejen v Biketrialu. Dvakrát jsme se stal mistrem Evropy v baseballu, kterému jsem se také věnoval. Pravidělně se zúčastňuji mistrovství světa v mnoha zemích. Za svoji kariéru jsem procestoval skoro vše od blízkého Španělska přes Čínu, Singapur, Japonsko a mnohé další země.

Několik let jsem trénoval mládež reprezentaci ČR v biketrialu, konkrétně děti do 18 let. Jsem zakládajícím členem teamu Pulse Family, který se věnuje modernímu freerunu. Společně děláme různá vystoupení a předváděčky na plesech, firemních, školních a sportovních akcích. Freerunu (Parkouru) se věnuji již 8 let a patřím k lidem, kteří v Česku s touto disciplínou začínali. Rekreačně dělám řadu adrenalinových sportů - longboard, horolezectví, bike enduro, snowboarding. Nejlepší úspěchy: 4. místo MS v kat. Elite (top 20), 2x vícemistr světa v kat. Senior, mistr Evropy kat. Minime, mistr ČR v kat. Elite.
Videa: Bike_ https://www.youtube.com/watch?v=YDMWxCB8nN8 ,
3run- https://www.youtube.com/watch?v=en__AvQ-AlI
Kakáč Martin

Pro CK Topinka:

  • 2018-2020 Parkour camp

Kaš Petr

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Jsem student střední strojírenské školy v Brně. Baví mě adrenalinové sporty jako je snowboard, skateboard, wakeboard a airsoft. Také jsem byl 8 let aktivním členem Vodní záchrané služby města Brna. Bohužel jsem musel svou činnost ukončit kvůli škole. Rád pracuji s dětmi, jelikož si s nimi dobře rozumím a dokážu ocenit jejich kreativitu a vynalézavost.
Kaš Petr

Stránský Vojtěch

Funkce: Lektor
Věk: 26 let

O mně: Jmenuji se Vojta, je mi 22 let. Rád cestuji, chodím do přírody, hraji na kytaru. Letošní zimu
jsem strávil na Lipně jako lyžařský instruktor, takže práce s dětmi mi rozhodně není cizí. Na
tábory jsem jezdil od svých 7 let, takže i v tomhle směru mám jisté zkušenosti.
Stránský Vojtěch