Kureš Ondřej

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Mé jméno je Ondřej Kureš. Vystudoval jsem úspěšně Gymnázium Karla Čapka a ve svém studiu pokračuji na Matematicko-fyzikální fakultě Univerzity Karlovy. Od roku 2007 až do roku 2018 jsem jezdil s CK Topinka jako účastník a roku 2018 jsem se stal vedoucím. Má nejrozvinutější zkušenost je práce s dětmi. Tuto zkušenost jsem získal nejen jako vedoucí na táborech, ale i jako doučovatel. S dětmi rád pracuji a děti rády pracují se mnou. Snažím se jim být dobrým přítelem, ale vím moc dobře, kde končí zábava a začíná povinnost.
Kureš Ondřej

Macháčková Žaneta

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 23 let

O mně: Ahoj, pracuji jako copywriter. Jsem studentka vysoké školy na fakultě strojního inženýrství, na střední jsem studovala umělecký obor, v jehož studiu pokračuji i na VOŠ. Od malička jsem chtěla pracovat s dětmi, což si plním v létě, právě na letních táborech. Ve svém volném čase docházím do pěveckého sboru, hraji na několik hudebních nástrojů, fotím, věnuji se grafice, rekreačně sportuju a v neposlední řadě pomáhám obci pořádat akce pro děti (dětské dny, soutěže, čarodejnice, příměstské tábory...). Mimo to trávím čas i hlídáním dětí.
Macháčková Žaneta

Bc. Hendrychová Adéla

Funkce: Zástupce hlavního vedoucího
Věk: 22 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Adéla. Momentálně pracuji jako učitelka anglického jazyka. Kromě toho se ráda věnuji dětem a umění, proto v průběhu školního roku vedu kroužky výtvarné výchovy a o prázdninách jezdím na tábory, hlavně ty výtvarné. Ve volném čase ráda čtu, maluji a fotím.

Pro CK Topinka:
2022 - Výtvarný ateliér
2022 - NERF Arena Camp
2023 - Výtvarný ateliér (2 turnusy)
2023 - NERF Arena Camp (2 turnusy)
Bc. Hendrychová Adéla

Swiech Tomáš Jindřich

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 21 let

O mně: Je mi 20 let a právě jsem dokončil studium na pedagogickém lyceu. Asi před rokem jsem zakončil ročníkovou praxi na hudebně zaměřené základní škole Ilji Hurníka, kde jsem působil na prvním stupni 2. až 4. třídu jako asistent pedagoga. Volnočasově se zabývám zpěvem a hraji na africké bubny. Práce a trávení času s dětmi mě baví a naplňuje dobrou náladou.
Swiech Tomáš Jindřich

Rössler Václav

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 20 let

O mně: Jmenuji se Vašek a studuji gymnázium v Praze. Rád se věnuji různým druhům sportu a těším se, až své znalosti z této oblasti předám dětem.
Rössler Václav

Bilý Matěj

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 19 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Matěj a je mi 20 let. Mám vystudovaný design a ve studiu pokračuji na VOŠ v oboru předškolní a mimoškolní pedagogika. Už na základní škole mě bavilo pořádat různé akce pro menší děti a celkově pro nižší ročníky, toto nadšení mě stále provází, a proto jsem začal v roce 2022 jezdit na tábory jako vedoucí. Ve svém volném čase se věnuji focení, grafice a cestování.
Bilý Matěj

Sobotka Jáchym

Funkce: Odborný lektor
Věk: 21 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Jáchym a studuji gymnázium v Praze. Ve volném čase se rád věnuji sportu, především fotbalu. Baví mě také psaní krátkých příběhů s detektivní zápletkou. Už se těším na všechny malé táborníky, se kterými se v létě potkám.
Sobotka Jáchym

Matušová Jana

Funkce: Zdravotník
Věk: 39 let

O mně: Jmenuji se Jana a několik let působím ve Fakultní nemocnici v Hradci Králové jako zdravotní sestra. Mám praxi z chirurgické JIP, onkohematologického oddělení a několik let jsem působila v královské nemocnici v Království Saudské Arabie, kde jsem měla možnost pečovat i o členy královské rodiny. Svou pozici zdravotníka na táborech beru jako příjemný relax a odpočinek od svého zaměstnání, které je někdy velmi náročné. Děti mám velmi ráda a jsem ráda, že mi CK Topinka umožnuje účast na akcích. Mimo táborové akce působím i jako zdravotník na školách v přírodĕ a na různých sportovních akcích jako zdravotnický dohled – nejčastěji na judu a gymnastice. Budu ráda, když se vaše ratolesti nebudou bát kdykoli mě vyhledat.
Matušová Jana