Bc. Plecitá Veronika

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 29 let

O mně: Jmenuji se Veronika a momentálně studuji v Plzni na Pedagogické fakultě – Učitelství pro 1. stupeň a navazující magisterské studium. Pocházím z malé vesnice, kde jsem členkou sdružení, které organizuje karneval pro děti, dětský den, Mikulášskou nadílku a jiné akce pro děti i dospělé. Po absolvování střední školy jsem vyrazila do zahraničí, kde jsem strávila 2 roky jako au-pair. Nejdříve jsem byla rok v Anglii a poté v Rakousku, abych nasbírala jazykové i životní zkušenosti. Poté jsem úspěšně studovala bakalářské studium - Němčina a Angličtina. Od roku 2019 vyučuji v jazykové škole angličtinu podle metody Helen Doron, vyučuji děti ve věku 3 - 12 let. Velmi mě baví a naplňuje práce s dětmi. Dále se ve volných chvílích věnuji sportu – plavání, volejbal a jízda na kole jsou moje nejoblíbenější, ale pokud počasí nepřeje, tak ráda sáhnu po nějaké dobrodružné i romantické literatuře.
Těším se na setkání s vámi.
Bc. Plecitá Veronika

CK Topinka

 

2023

Sporťáček - Varvažov

Tábor Plus Seriálové podsvětí - Varvažov

Miniadventure Week - Varvažov

Tábor u moře Španělsko

 

2022

Holčičí tábor - Varvažov

Adventure Week 3 - Růžená

Miniadventure Week - Varvažov

Tábor Plus Po stopách Jokera - Varvažov

Tábor u moře Španělsko

 

2021

Holčičí tábor - Varvažov

Adventure Week 3 - Růžená

Adventure Week 1 - Varvažov

Tábor Plus Záhady ve Springfieldu - Varvažov

Miniadventure Week - Růžená

 

2020

Holčičí tábor - Varvažov

Adventure Week 3 - Rúžená

Koňský tábor - Růžená

 

2019

Holčičí tábor - Varvažov

Nerf Arena Camp - Stará říše

Zážitkové pobyty - Růžená

 

2018

Holčičí tábor - Varvažov - pro dívky 6 až 12 let (14.7. - 21.7. 2018)

English camp - Varvažov - pro děti 7 až 17 let (21.7. - 28.7. 2018)

Koňský tábor - Růžená - výuka jízdy na koni pro děti 8 až 15 let (11.8. - 18.8. 2018)

škola v přírodě Varvažov

adaptační kurz Letohrad

 

Další táborové zkušenosti:  08/2013 praktikantka na JUDO soustředění

                                                   08/2014 lektorka na JUDO soustředění

                                                   08/2017 lektorka na JUDO soustředění

                                                   2018 - současnost lektorka na JUDO soustředění

 

Kurzy: Kurs v péči o děti, první pomoc a řešení nouzových situací, ABC – Kinderbetreuung Academy

           Zážitková pedagogika I.

           Kurz Hlavní vedoucí od MŠMT

 

Práce au - pair:  12/2014 - 12/2015 Velká Británie

                              12/2015 - 04/ 2017 Rakousko

 

Jazykové dovednosti:  Anglický jazyk - C1,The Certificate in Advance English (CAE)

Špačková Nikola

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Ahoj! Jmenuji se Nikča a jsem studentkou oboru Diplomovaná všeobecná sestra na VOŠ v Domažlicích. Zároveň pracuji čtvrtým rokem jako sanitárka na neurochirurgii. Odjakživa mě bavila práce s dětmi, trávení času s nimi a zároveň organizace akcí. Konkrétně s organizací jsem začala vypomáhat již na základní škole, kde jsme pravidelně vytvářeli akce pro děti s rodiči, dětské dny a podobně. Zkušenosti s dětmi jsem získala primárně skrz mé mladší sourozence, poté je rozšířila o hlídání dětí příbuzných a známých, a nakonec jsem se rozhodla prohloubit je jako táborová vedoucí právě u CK Topinka. Zde sbírám zkušenosti již od roku 2018 skrz jakékoli zaměření i věkovou kategorii :)
Mezi mé hlavní zájmy patří výtvarné činnosti, sport, cestování a cizí jazyky. Těším se na to, až se spolu potkáme na táboře!
Špačková Nikola

Hrušková Veronika

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 26 let

O mně: Jmenuji se Veronika Hrušková a studuji Pedagogickou fakultu na ZČU v Plzni obory Chemie – Německý jazyk. Přestože ho nestuduji, je mi Anglický jazyk velmi blízký již odmalička. Učit jsem se ho začala ve 3. třídě na ZŠ a v jeho prohlubování jsem poté pokračovala i na kurzech na jazykové škole, což mě v 15-ti letech dovedlo až ke Státní jazykové zkoušce (A2 – B1). Co se týče zkušeností s dětmi, ještě jako studentka gymnázia jsem jezdila na dětské tábory (nejdříve jako účastník poté jako praktikantka). Zde jsem se podílela na celkovém běhu tábora. S dětmi vycházím velmi dobře a mám je ráda. Baví mne být v jejich přítomnosti a vymýšlet aktivity, které budou bavit jak je, tak mne samotnou.
Hrušková Veronika

Lišková Markéta

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Ahoj! Jmenuji se Markét a je mi 23 let. Bydlím v Plzni, kde momentálně studuji třetím rokem veřejnou správu. Mám ráda cestování, trávení času s rodinou, přáteli, ráda poslouchám hudbu, čtu, ráda trávím čas s dětmi a těším se na nové táborové zážitky. :-)
Lišková Markéta

Kracíková Michaela

Funkce: Programový vedoucí
Věk: 31 let

O mně: Vystudovala jsem Střední pedagogickou školu, pracuji jako vychovatelka ve školní družině a mám kladný a přátelský vztah k dětem jakéhokoliv věku. Účastnila jsem se jako dítě i jako praktikantka mnoha táborů, jak dětských, hasičských, tak i sportovních s klubem karate. Ráda sportuji, cestuji a nezkazím žádnou legraci :-)
Kracíková Michaela

Nehybová Eva

Funkce: Lektor
Věk: 29 let

O mně: Jmenuji se Eva. Mám vystudovanou předškolní a mimoškolní pedagogiku. Pracuji jako vychovatelka v družině základní devítileté školy. Mými zájmy je hlavně sport, tanec, fotografování, hudba a cestování. Spolupráce s dětmi mě velmi baví, ráda bych jim ukázala lepší cestu k využívání volného času, než je dnešní nabídka (mobily, počítače, střílečky). Děti mají myšlenky, které mě neustále víc přesvědčují o tom, abych se o využívání volného času více zajímala. Mým cílem je vykouzlit na tváři dětí úsměv a vědět, že jsem proto udělala maximum. Tahle práce se nemůže stát stereotypem, protože svět se neustále mění a s ním i vývoj dětí. Druhý, kdo může vývoj dětí značně a smysluplně ovlivnit k pozitivnímu směru, jsou učitelé, vychovatelé, a hlavně vedoucí ve využívání volného času (DDM, zájmové činnosti).
Nehybová Eva

Matušová Jana

Funkce: Zdravotník
Věk: 39 let

O mně: Jmenuji se Jana a několik let působím ve Fakultní nemocnici v Hradci Králové jako zdravotní sestra. Mám praxi z chirurgické JIP, onkohematologického oddělení a několik let jsem působila v královské nemocnici v Království Saudské Arabie, kde jsem měla možnost pečovat i o členy královské rodiny. Svou pozici zdravotníka na táborech beru jako příjemný relax a odpočinek od svého zaměstnání, které je někdy velmi náročné. Děti mám velmi ráda a jsem ráda, že mi CK Topinka umožnuje účast na akcích. Mimo táborové akce působím i jako zdravotník na školách v přírodĕ a na různých sportovních akcích jako zdravotnický dohled – nejčastěji na judu a gymnastice. Budu ráda, když se vaše ratolesti nebudou bát kdykoli mě vyhledat.
Matušová Jana