Bc. Plecitá Veronika

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 29 let

O mně: Jmenuji se Veronika a momentálně studuji v Plzni na Pedagogické fakultě – Učitelství pro 1. stupeň a navazující magisterské studium. Pocházím z malé vesnice, kde jsem členkou sdružení, které organizuje karneval pro děti, dětský den, Mikulášskou nadílku a jiné akce pro děti i dospělé. Po absolvování střední školy jsem vyrazila do zahraničí, kde jsem strávila 2 roky jako au-pair. Nejdříve jsem byla rok v Anglii a poté v Rakousku, abych nasbírala jazykové i životní zkušenosti. Poté jsem úspěšně studovala bakalářské studium - Němčina a Angličtina. Od roku 2019 vyučuji v jazykové škole angličtinu podle metody Helen Doron, vyučuji děti ve věku 3 - 12 let. Velmi mě baví a naplňuje práce s dětmi. Dále se ve volných chvílích věnuji sportu – plavání, volejbal a jízda na kole jsou moje nejoblíbenější, ale pokud počasí nepřeje, tak ráda sáhnu po nějaké dobrodružné i romantické literatuře.
Těším se na setkání s vámi.
Bc. Plecitá Veronika

CK Topinka

 

2023

Sporťáček - Varvažov

Tábor Plus Seriálové podsvětí - Varvažov

Miniadventure Week - Varvažov

Tábor u moře Španělsko

 

2022

Holčičí tábor - Varvažov

Adventure Week 3 - Růžená

Miniadventure Week - Varvažov

Tábor Plus Po stopách Jokera - Varvažov

Tábor u moře Španělsko

 

2021

Holčičí tábor - Varvažov

Adventure Week 3 - Růžená

Adventure Week 1 - Varvažov

Tábor Plus Záhady ve Springfieldu - Varvažov

Miniadventure Week - Růžená

 

2020

Holčičí tábor - Varvažov

Adventure Week 3 - Rúžená

Koňský tábor - Růžená

 

2019

Holčičí tábor - Varvažov

Nerf Arena Camp - Stará říše

Zážitkové pobyty - Růžená

 

2018

Holčičí tábor - Varvažov - pro dívky 6 až 12 let (14.7. - 21.7. 2018)

English camp - Varvažov - pro děti 7 až 17 let (21.7. - 28.7. 2018)

Koňský tábor - Růžená - výuka jízdy na koni pro děti 8 až 15 let (11.8. - 18.8. 2018)

škola v přírodě Varvažov

adaptační kurz Letohrad

 

Další táborové zkušenosti:  08/2013 praktikantka na JUDO soustředění

                                                   08/2014 lektorka na JUDO soustředění

                                                   08/2017 lektorka na JUDO soustředění

                                                   2018 - současnost lektorka na JUDO soustředění

 

Kurzy: Kurs v péči o děti, první pomoc a řešení nouzových situací, ABC – Kinderbetreuung Academy

           Zážitková pedagogika I.

           Kurz Hlavní vedoucí od MŠMT

 

Práce au - pair:  12/2014 - 12/2015 Velká Británie

                              12/2015 - 04/ 2017 Rakousko

 

Jazykové dovednosti:  Anglický jazyk - C1,The Certificate in Advance English (CAE)

Opatřilová Kristýna

Funkce: Zástupce hlavního vedoucího
Věk: 27 let

O mně: Jmenuji se Kristýna. V současné době se uplatňuji v profesi "sportovní a rekondiční masér". Mezi mé záliby patří sport (hlavně atletika), zvířátka, hudba, procházky v přírodě. Ve volném čase dělám trenérku atletiky mladšího žactva a kondiční atletiku v Ostravě-Vítkovicích. Tato činnost mě velmi baví a naplňuje, jelikož miluji atletiku a děti samotné. Jsem spolehlivá, přátelská, flexibilní, starostlivá a kreativní. :)
Opatřilová Kristýna

Bc. Martínková Anna

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 26 let

O mně: Jsem městská slečinka, které nevadí se ušpinit a spát všude, kde je možné a co nejvíce zdrhat do přírody. Jsem holka, která je vždy do všeho nadšená, všechno by chtěla zkusit a prožít. Však život je od toho, abychom jej prožívali a objevovali přitom svoje hranice. Relaxačně jsem dělala spoustu věcí, umím skoro každý klasický sport, závodně jsem plavala, ale zároveň ráda jím a nevadí mi balanc v tom mít občas lazy day. Keep it normal and real. And live.
Bc. Martínková Anna

Bc. Ondrašíková Lenka

Funkce: Lektor zážitkových akcí
Věk: 26 let

O mně: Jmenuji se Lenka Ondrašíková, letos jsem dokončila svá studia na Lékařské fakultě v Ostravě, konkrétně obor Ergoterapie. Během studií jsem strávila několik měsíců v zahraničí, konkrétně v Estonsku, kde jsem se věnovala převážně dětským pacientům. Práce s dětmi je něco, čemu bych se chtěla ve své rehabilitační kariéře věnovat i nadále. Mezi mé koníčky patři převážně sport, více jak 10 let se věnuji atletice, a čtyři roky jsem hrála závodně tenis. Také vypomáhám s tréninky v atletickém klubu SSK Vítkovice a krasobruslařskému týmu BK Ostrava.
Bc. Ondrašíková Lenka

Bc. Pilný Martin

Funkce: Lektor zážitkových akcí
Věk: 25 let

O mně: Jsem studentem Fakulty informačních technologií ČVUT v Praze a nepamatuju si už den, kdy jsem naposledy nenapsal alespoň řádku kódu. Při škole pracuji jako automatizační tester webových aplikací. Mezi mé zájmy patří třeba sledování anime, procházky po Praze a hraní Dračího doupěte.
Bc. Pilný Martin

Hárovníková Adéla

Funkce: Lektor
Věk: 20 let

O mně: Jmenuji se Adéla a studuji Ekonomické lyceum v Táboře. Dělám atletiku, ráda jezdím na kole, plavu a lyžuji. Jsem veselá, mám smysl pro humor a nemám ráda nudu. Miluji pobyt v přírodě a zvířata. Nejraději se však věnuji dětem a kamarádům. Prázdniny obvykle trávím na táborech s partou skvělých přátel.
Hárovníková Adéla

Budín Matyáš

Funkce: Zdravotník
Věk: 21 let

O mně: Ahoj,
jmenuji se Maty. U CK Topinka dělám zdravotníka. Zdravotnictví se věnuji přes 6 let. Mám vystudovanou střední zdravotnickou školu a mám za sebou i výcvik krizové intervence.
Přes pět sezón jezdím na tábory, vystřídal jsem již mnoho pozic, přes hlavního vedoucího až po praktikanta, ale zdravotník je stejně nejlepší pozice. Jinak ve volném čase rád tancuji, tak doufám, že si spolu i zatancujeme.
Těším se na Vás!
Maty
Budín Matyáš

Lainová Bára

Funkce: Zdravotník
Věk: 21 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Barča. Od malička jezdím na tábory nejprve jako účastník, praktikant a nakonec i jako vedoucí. Ráda pracuji s dětmi, ať už se jedná o kroužky, doučování nebo právě tábory. I proto jsem se rozhodla pro studium UK Pedagogické fakulty obor Matematika se zaměřením na vzdělávání. Také velmi ráda sportuji a chodím do přírody.
Aktuálně jsem na mateřské a studuji.
Lainová Bára