Bc. Plecitá Veronika

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 29 let

O mně: Jmenuji se Veronika a momentálně studuji v Plzni na Pedagogické fakultě – Učitelství pro 1. stupeň a navazující magisterské studium. Pocházím z malé vesnice, kde jsem členkou sdružení, které organizuje karneval pro děti, dětský den, Mikulášskou nadílku a jiné akce pro děti i dospělé. Po absolvování střední školy jsem vyrazila do zahraničí, kde jsem strávila 2 roky jako au-pair. Nejdříve jsem byla rok v Anglii a poté v Rakousku, abych nasbírala jazykové i životní zkušenosti. Poté jsem úspěšně studovala bakalářské studium - Němčina a Angličtina. Od roku 2019 vyučuji v jazykové škole angličtinu podle metody Helen Doron, vyučuji děti ve věku 3 - 12 let. Velmi mě baví a naplňuje práce s dětmi. Dále se ve volných chvílích věnuji sportu – plavání, volejbal a jízda na kole jsou moje nejoblíbenější, ale pokud počasí nepřeje, tak ráda sáhnu po nějaké dobrodružné i romantické literatuře.
Těším se na setkání s vámi.
Bc. Plecitá Veronika

CK Topinka

 

2023

Sporťáček - Varvažov

Tábor Plus Seriálové podsvětí - Varvažov

Miniadventure Week - Varvažov

Tábor u moře Španělsko

 

2022

Holčičí tábor - Varvažov

Adventure Week 3 - Růžená

Miniadventure Week - Varvažov

Tábor Plus Po stopách Jokera - Varvažov

Tábor u moře Španělsko

 

2021

Holčičí tábor - Varvažov

Adventure Week 3 - Růžená

Adventure Week 1 - Varvažov

Tábor Plus Záhady ve Springfieldu - Varvažov

Miniadventure Week - Růžená

 

2020

Holčičí tábor - Varvažov

Adventure Week 3 - Rúžená

Koňský tábor - Růžená

 

2019

Holčičí tábor - Varvažov

Nerf Arena Camp - Stará říše

Zážitkové pobyty - Růžená

 

2018

Holčičí tábor - Varvažov - pro dívky 6 až 12 let (14.7. - 21.7. 2018)

English camp - Varvažov - pro děti 7 až 17 let (21.7. - 28.7. 2018)

Koňský tábor - Růžená - výuka jízdy na koni pro děti 8 až 15 let (11.8. - 18.8. 2018)

škola v přírodě Varvažov

adaptační kurz Letohrad

 

Další táborové zkušenosti:  08/2013 praktikantka na JUDO soustředění

                                                   08/2014 lektorka na JUDO soustředění

                                                   08/2017 lektorka na JUDO soustředění

                                                   2018 - současnost lektorka na JUDO soustředění

 

Kurzy: Kurs v péči o děti, první pomoc a řešení nouzových situací, ABC – Kinderbetreuung Academy

           Zážitková pedagogika I.

           Kurz Hlavní vedoucí od MŠMT

 

Práce au - pair:  12/2014 - 12/2015 Velká Británie

                              12/2015 - 04/ 2017 Rakousko

 

Jazykové dovednosti:  Anglický jazyk - C1,The Certificate in Advance English (CAE)

Opatřilová Kristýna

Funkce: Zástupce hlavního vedoucího
Věk: 27 let

O mně: Jmenuji se Kristýna. V současné době se uplatňuji v profesi "sportovní a rekondiční masér". Mezi mé záliby patří sport (hlavně atletika), zvířátka, hudba, procházky v přírodě. Ve volném čase dělám trenérku atletiky mladšího žactva a kondiční atletiku v Ostravě-Vítkovicích. Tato činnost mě velmi baví a naplňuje, jelikož miluji atletiku a děti samotné. Jsem spolehlivá, přátelská, flexibilní, starostlivá a kreativní. :)
Opatřilová Kristýna

Zlatohlávková Eliška

Funkce: Lektor
Věk: 22 let

O mně: Jmenuji se Eliška Zlatohlávková. Vystudovala jsem obchodní akademii v Ostravě a nyní studuji na ČVUT FBMI. Mezi mé zájmy patří hlavně sport - především atletika, příroda, čtení knih a cestování. Veškerý svůj volný čas se snažím aktivně využít. Od raného dětství jezdím na tábory, a tak jsem se rozhodla tohle umožnit i dalším generacím. Mám ráda děti a myslím si, že spolu velice dobře vycházíme.
Zlatohlávková Eliška

Nehybová Eva

Funkce: Lektor
Věk: 29 let

O mně: Jmenuji se Eva. Mám vystudovanou předškolní a mimoškolní pedagogiku. Pracuji jako vychovatelka v družině základní devítileté školy. Mými zájmy je hlavně sport, tanec, fotografování, hudba a cestování. Spolupráce s dětmi mě velmi baví, ráda bych jim ukázala lepší cestu k využívání volného času, než je dnešní nabídka (mobily, počítače, střílečky). Děti mají myšlenky, které mě neustále víc přesvědčují o tom, abych se o využívání volného času více zajímala. Mým cílem je vykouzlit na tváři dětí úsměv a vědět, že jsem proto udělala maximum. Tahle práce se nemůže stát stereotypem, protože svět se neustále mění a s ním i vývoj dětí. Druhý, kdo může vývoj dětí značně a smysluplně ovlivnit k pozitivnímu směru, jsou učitelé, vychovatelé, a hlavně vedoucí ve využívání volného času (DDM, zájmové činnosti).
Nehybová Eva

Bc. Pilný Martin

Funkce: Lektor
Věk: 25 let

O mně: Jsem studentem Fakulty informačních technologií ČVUT v Praze a nepamatuju si už den, kdy jsem naposledy nenapsal alespoň řádku kódu. Při škole pracuji jako automatizační tester webových aplikací. Mezi mé zájmy patří třeba sledování anime, procházky po Praze a hraní Dračího doupěte.
Bc. Pilný Martin

Pechánek Patrik

Funkce: Lektor
Věk: 24 let

O mně: Studuji obor kartografie na UK, mám blízký vztah k přírodě, volnému pohybu a veselým lidem. Na tábory CK Topinka jsem jezdil jako dítě, s dospělostí přišel čas podívat se na ně z druhé strany :) Jsem nekonfliktní, komunikativní, pozitivně naladěný člověk a snažím se, aby jakákoliv akce se mnou byla zábava.
Pechánek Patrik

Dubská Lucie, DiS

Funkce: Zdravotník
Věk: 29 let

O mně: Jmenuji se Lucie Dubská.
Vystudovala jsem Střední zdravotnickou školu v Táboře a dále Diplomovanou všeobecnou sestru na Vyšší odborné škole v Příbrami, kde jsem mimo jiné 3 roky předcvičovala pro studenty 3x týdně zumbu. V letech 2009-2013 jsem tancovala v taneční skupině NRG CREW v Milevsku pod vedením Pavly Pejšové. V roce 2012-2013 jsem byla vedoucí taneční průpravy pro děti ve věku 5-15 let v dětském centru Milísek v Milevsku.
Po studiu jsem pracovala v Táborské nemocnici jako sestra na kardiologickém oddělení.
Mám za sebou již několik dětských táborů jako vedoucí tanečních táborů tak i jako zdravotník. Nyní jsem na mateřské dovolené.
Dubská Lucie, DiS