Mgr. Kohout Martin

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 26 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Martin a jsem učitelem biologie a chemie. Od malička mám rád sport, především volejbal, jízdu na kole, běh, rád si zahraji bowling, jsem fanouškem turistiky a výletů do přírody, miluji tu správnou táborovou atmosféru, pořádné táborové hry, diskotéky, karaoke show a vše, co k táborům patří! Jsem rád, pokud se mi podaří vytáhnout děti od počítačů a mobilů do ryzí přírody, pořádně se proběhnout, něco nového se naučit a dozvědět, a zahrát si nejrozmanitější hry...no prostě si užít super léto! :)
Mgr. Kohout Martin

Již na základní škole jsem měl možnost vyučovat několik málo hodin žáky ve třetí třídě, jel jsem jako pomocný dozor na školní výlet šesťáků, organizoval jsem množství akcí pro ostatní žáky a studenty, několik let organizuji Mikulášské nadílky nejen ve školách, ale i soukromě. Podílel jsem se na tvorbě programu a celkovém vedení adaptačních kurzů pro studenty ZŠ a SŠ. Jako student učitelství na Přírodovědecké fakultě Masarykovy univerzity, jsem prošel řadou didaktických, pedagogických a psychologických předmětů, a to včetně pedagogických praxí na brněnských gymnáziích. Dnes působím jako učitel biologie a chemie na jihlavském gymnáziu.

 

U CK Topinka jsem se od roku 2018 účastnil velkého množství nejrůzněji zaměřených táborů jak v ČR, tak v zahraničí. Nejprve jako programový a oddílový vedoucí, posléze i jako hlavní vedoucí. Vyzkoušel jsem také práci na technicko-hospodářských a manažerských pozicích v této firmě, stejně tak jsem vyzkoušel i roli zdravotníka, či koordinátora a vychovatele na školách v přírodě a adaptačních kurzech. 

Boreš Tomáš

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 21 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Tomáš a jsem studentem Masarykovy univerzity a její pedagogické fakulty. S CK Topinka jezdím už třetím rokem jako vedoucí a mám za sebou různé druhy táborů, od českých NERF táborů po zahraniční tábory ve Španělsku. Věřím, že s dětmi se nikdy nenudíme a oni se nebudou nudit na našich táborech, nevěříte? Tak se přijeďte přesvědčit.
Boreš Tomáš

Bechyně Radim

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 25 let

O mně: Ahoj, jmenuju se Radim, ale všichni mi říkají Ráďo. Vystudoval jsem pedagogické lyceum, mojí specializací je tělesná výchova a sport. Není divu, že ve volném čase rád sportuji, čtu, poslouchám hudbu a věnuji se práci s dětmi. Působil jsem jako pedagog volného času, vychovatel i jako asistent pedagoga, což mi dalo nemalé zkušenosti. Věřím, že si spolu užijeme hodně zábavy a budeme mít na co vzpomínat.
Bechyně Radim

Mgr. Hrabovská Miroslava

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Ahoj, volám sa Mirka a tento rok som úspešne dokončila štúdium mikrobiológie na Masarykovej Univerzite v Brne. Odmalička milujem prírodu a zaujímam sa o všetko, čo sa v nej deje. Zbožňujem zvieratá, prechádzky v prírode, cudzie mi ale nie sú ani rôzne kreatívne činnosti. Tábory som si zamilovala už ako dieťa a lepšie strávený prázdninový čas si neviem si predstaviť ani teraz. Preto robím všetko preto, aby si aj vaše deti odniesli z tábora čo najkrajšie zážitky a kamarátov, na ktorých budú spomínať celý život. Veľmi rada trávim čas s deťmi a už teraz sa teším na všetkých nových kamarátov a dobrodružstvá, ktoré spolu zažijeme.

Pre CK Topinka:
2020 - Malý přírodovědec (lektor)
2021 - Malý přírodovědec (lektor)
2022 - Malý přírodovědec (lektor)
2022 - Výtvarný tábor (oddielový vedúci)
2022 - English camp (oddielový vedúci)
Mgr. Hrabovská Miroslava

Bc. et Bc. Bechyně Roman

Funkce: Odborný lektor
Věk: 25 let

O mně: Zdravím všechny děti, teenagery a dospělé! Jmenuji se Roman Bechyně a v létě se potkáme na některém z mnoha skvělých táborů CK Topinka. Odmaturoval jsem na Střední odborné škole pedagogické v Čáslavi. Během studia jsem si vyzkoušel práci s dětmi nejrůznějšího věku a specifik, díky čemuž jsem nasbíral cenné zkušenosti. Zároveň jsem byl členem a posléze i vedoucím PEER skupiny, která se zaměřovala na problematiku i prevenci vzniku sociálně patologických jevů a řešení výchovných problémů. V současnosti jsem studentem učitelství cizích jazyků, a zároveň působím jako učitel na základní škole. Těším se na skvělý letní týden plný zábavy, her a aktivního odpočinku!
Bc. et Bc. Bechyně Roman

Bc. Kubešová Dominika

Funkce: Odborný lektor
Věk: 25 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Dominika a budu součástí týmu, který tě bude provázet týdnem na táboře. Jako mnoho dalších jsem začala vlastní účastí na letních táborech. Postupně jsem se stala praktikantkou, následně instruktorkou in-line bruslení a momentálně působím jako vedoucí pro CK Topinka. Můžu o sobě říct, že jsem komunikativní a přátelská. Práce s dětmi mě baví, obzvlášť když můžu dětem předávat své zkušenosti a přivést je na nové myšlenky. Snažím se je odpoutat od internetu a ukázat jim, že i mimo obrazovku mohou zažít spoustu zábavy. Zároveň se snažím, i když se jedná "jen o tábor", vyburcovat je k těm nejlepším výkonům a motivovat je. Největší odměnou se pak pro mě stává nadšení dětí a výborně stmelené kolektivy, které od nás po týdnu odjíždí.

Pro CK Topinka:
- 2022: Malý přírodovědec, English camp, Španělsko
- 2021: Malý přírodovědec
- 2020: Malý přírodovědec, English camp
- 2019: 2x English camp, Koňský tábor, Nerf-arena camp
- 2018: Koňský tábor
- 2017: Koňský tábor

Mimo CK Topinka:
2013-2017: lektorka in-line bruslení
Bc. Kubešová Dominika

Bc. Borešová Klára

Funkce: Odborný lektor
Věk: 25 let

O mně: Jsem studentkou Přírodovědecké fakulty Masarykovy univerzity v Brně. Kromě školy a táborů jsem zaměstnaná jako lektorka zájmových kroužků pro mateřské školy, kde učím angličtinu, sportovní nebo dramatický kroužek. Práci s dětmi u CK Topinka se věnuji od roku 2017, kdy jsem se zúčastnila svého vůbec prvního táboru a jednoduše řečeno, na táborech jsem se našla. Každou akci si užívám na 100 % a snažím se, aby to tak vnímaly i děti. Proto se mi vždy těžce loučí, když od nás odjíždí ty stmelené party, které ze začátku mezi sebou sotva promluvily. Co se týče mých vlastností, můžu o sobě říct, že jsem přátelská, obětavá, spravedlivá, týmová hráčka, která nemá ráda podrazy nebo neupřímné jednání.
Bc. Borešová Klára

Matušová Jana

Funkce: Zdravotník
Věk: 39 let

O mně: Jmenuji se Jana a několik let působím ve Fakultní nemocnici v Hradci Králové jako zdravotní sestra. Mám praxi z chirurgické JIP, onkohematologického oddělení a několik let jsem působila v královské nemocnici v Království Saudské Arabie, kde jsem měla možnost pečovat i o členy královské rodiny. Svou pozici zdravotníka na táborech beru jako příjemný relax a odpočinek od svého zaměstnání, které je někdy velmi náročné. Děti mám velmi ráda a jsem ráda, že mi CK Topinka umožnuje účast na akcích. Mimo táborové akce působím i jako zdravotník na školách v přírodĕ a na různých sportovních akcích jako zdravotnický dohled – nejčastěji na judu a gymnastice. Budu ráda, když se vaše ratolesti nebudou bát kdykoli mě vyhledat.
Matušová Jana