Mgr. Kohout Martin

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 26 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Martin a jsem učitelem biologie a chemie. Od malička mám rád sport, především volejbal, jízdu na kole, běh, rád si zahraji bowling, jsem fanouškem turistiky a výletů do přírody, miluji tu správnou táborovou atmosféru, pořádné táborové hry, diskotéky, karaoke show a vše, co k táborům patří! Jsem rád, pokud se mi podaří vytáhnout děti od počítačů a mobilů do ryzí přírody, pořádně se proběhnout, něco nového se naučit a dozvědět, a zahrát si nejrozmanitější hry...no prostě si užít super léto! :)
Mgr. Kohout Martin

Již na základní škole jsem měl možnost vyučovat několik málo hodin žáky ve třetí třídě, jel jsem jako pomocný dozor na školní výlet šesťáků, organizoval jsem množství akcí pro ostatní žáky a studenty, několik let organizuji Mikulášské nadílky nejen ve školách, ale i soukromě. Podílel jsem se na tvorbě programu a celkovém vedení adaptačních kurzů pro studenty ZŠ a SŠ. Jako student učitelství na Přírodovědecké fakultě Masarykovy univerzity, jsem prošel řadou didaktických, pedagogických a psychologických předmětů, a to včetně pedagogických praxí na brněnských gymnáziích. Dnes působím jako učitel biologie a chemie na jihlavském gymnáziu.

 

U CK Topinka jsem se od roku 2018 účastnil velkého množství nejrůzněji zaměřených táborů jak v ČR, tak v zahraničí. Nejprve jako programový a oddílový vedoucí, posléze i jako hlavní vedoucí. Vyzkoušel jsem také práci na technicko-hospodářských a manažerských pozicích v této firmě, stejně tak jsem vyzkoušel i roli zdravotníka, či koordinátora a vychovatele na školách v přírodě a adaptačních kurzech. 

Bc. Chvátalová Eva

Funkce: Vychovatel
Věk: 24 let

O mně: Praxe na táborech:
Kreativní tábor – Stará Říše (2020)
Školy v přírodě – Růžená (2020)
Nerf Arena camp – Varvažov (2021)
Nerf Arena camp – Varvažov (2022)

Jsem studentkou Pedagogické fakulty Univerzity Karlovy v Praze. Ve volném čase ráda pracuji s dětmi, již několik let vedu zájmový kroužek. Mám ráda přírodu, knihy, cestování a zajímám se o psychologii.
Bc. Chvátalová Eva

Musil Marek

Funkce: Vychovatel
Věk: 23 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Marek. Pocházím z malé vesničky poblíž Brna. Airsoftu se věnuji již od malička. Nyní se účastním i větších akcí, jako je například Lizzard, Kandahar atd. Zkušenosti mám z oblasti CQB, taktiky Policie a z určité části i zelené taktiky. Vzhledem k tomu, že jsem ještě "nedávno" jezdil jako dítě na tyto tábory, tak vím zcela přesně, co děti baví a přejí si na táboře zažít. Celý koncept tábora proto sestavuji tak, aby si maximální požitek odnesli jak děti, tak i vedoucí. Na letošní tábor 2022 vymýšlíme excelentní celotáborovou hru, kterou Růžená zažila v předešlém roce a děti si ji neskutečně vychvalovaly. Hra bude opět probíhat nonstop po celou dobu tábora! Každý táborník se vžije do své předem připravené role a bude plnit nevídané úkoly. Hra bude propracovaná do nejmenšího detailu. Pokud si chcete tábor užít na 100 % a přiučit se i nové věci, tak určitě jeďte se mnou a s mým týmem. Těšíme se na vás!
Musil Marek

Lainová Bára

Funkce: Vychovatel
Věk: 21 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Barča. Od malička jezdím na tábory nejprve jako účastník, praktikant a nakonec i jako vedoucí. Ráda pracuji s dětmi, ať už se jedná o kroužky, doučování nebo právě tábory. I proto jsem se rozhodla pro studium UK Pedagogické fakulty obor Matematika se zaměřením na vzdělávání. Také velmi ráda sportuji a chodím do přírody.
Aktuálně jsem na mateřské a studuji.
Lainová Bára

Vavřínová Kristýna

Funkce: Vychovatel
Věk: 42 let

O mně: Díky zahraničním pobytům v Anglii, Německu, Mallorce a USA mluvím anglicky, německy a španělsky. Několik let jsem se starala o děti jako au-pair. V Čechách jsem učila na ZŠ a věnuji se doučování dětí i dospělých tak, aby je to bavilo. Pokud člověk chce a je rozhodnut se něco naučit, tak vím, že ho to i naučím a na hodiny se bude těšit!

Více o mě:
https://rychnovsky.denik.cz/zpravy_region/vavrinova-splnila-jsem-si-americky-sen-20150122.html

http://www.orlickytydenik.cz/krajanka-o-usa-nebojte-se-jit-za-svym-snem/
Vavřínová Kristýna

Matějček Jan

Funkce: Vychovatel
Věk: 27 let

O mně: Jmenuji se Honza a Airsoftu/Military se věnuji už 12 let. Studoval jsem na policejní škole v Ostravě a momentálně jsem vojákem Armády České Republiky. Díky mé práci mám možnost trénovat s profesionálními vojáky a také policisty. Moc rád se podělím o tyto znalosti s táborníky a naučím je něco nového. Mým dalším koníčkem jsou překážkové závody, cvičení a sebeobrana.
Matějček Jan