Bevelágua Ladislav

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 42 let

O mně: Ahoj
Jmenuji se Ladislav a rád bych se podělil o několik informací o sobě.
Sport je pro mě velmi důležitým aspektem mého života. S nadšením se věnuji překážkovému sportu, který mi poskytuje nejen fyzickou výzvu, ale také příležitost pro osobní růst a překonávání vlastních limitů. Rád se účastním závodů a díky nim jsem se setkal s mnoha skvělými lidmi.
Příroda je pro mě zdrojem inspirace a klidu. Rád trávím čas venku, objevuji nová místa a procházím se v lese či po horách.
Další důležitou součástí mého života je neustálé učení se novým věcem. Mám rád výzvy a rozšiřování svých znalostí. Snažím se neustále rozvíjet a hledat nové příležitosti k osobnímu a profesnímu růstu. Jsem otevřený novým dovednostem a rád se zapojuji do kurzů, workshopů a dalších vzdělávacích aktivit.
Momentálně jsem zaměstnán v Armádě, což mi poskytuje příležitost pracovat v týmu a přispívat k bezpečnosti a obraně naší země. Mám vysoký respekt k hodnotám, které armáda zastupuje, jako jsou loajalita, disciplína a odhodlání.
Bevelágua Ladislav

Pro CK Topinka:

 

  • 2017 Airsoftový tábor - Růžená
  • 2018 Military tábor - Růžená

Titěrová Barbora

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 23 let

O mně: Jmenuji se Barča a aktuálně studuji na Technické univerzitě v Liberci na oboru Sport se zaměřením na zdravý životní styl. Mými koníčky jsou překážkové OCR závody, kalistenika, turistika, masáže, sportovní lezení a celkově všechny sporty. Pohyb je mé druhé jméno. Mám ráda vojenskou tématiku a dril. Věřím, že dokážu předat spoustu zkušeností z mého života, který je dost pestrý. Ráda poznávám nové lidi. Těším se na vás a věřím, že si padneme do oka.
Titěrová Barbora

Bulawa Adam

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 20 let

O mně: Jmenuji se Adam, dostudoval jsem chemii na střední zdravotnické škole v Praze. Mám rád airsoft, posilování, přírodu a počítačové hry. Od 12 let jsem začal pravidelně s nadšením jezdit na airsoftové a military tábory. Tábory mě nadchly do vojenské tématiky a chtěl bych v tom pokračovat jako vedoucí a v budoucnu jako voják z povolání, abych i vás zasvětil do airsoftu a všeho, co se týká armády. Už se nemohu dočkat na staré ale i nové tváře, s kterýma si společně tábor užijeme.
Bulawa Adam

Merta Tomáš

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 20 let

O mně: Jmenuji se Tomáš, pocházím z malého města kousek od Domažlic a již 5. rokem se zabývám airsoftem. Mezi moje koníčky patří hlavně airsoft a procházky přírodou s přáteli a se psem. Sám jsem na tábory jezdil jako dítě a teď pokračuji jako vedoucí. Doufám, že si tábor společně užijeme.
Merta Tomáš

Löwy Adam

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 19 let

O mně: Jmenuji se Adam, pocházím z malé vesnice u Čáslavi. Airsoftu se průběžně věnuji necelých 8 let, od doby, co jsem byl na prvním Airsoftovém táboře. Mezi mé koníčky patří pochody, posilovna a střelba. Rád předám své zkušenosti a rady ostatním. Budu se na Vás těšit.
Löwy Adam

Černovská Julie

Funkce: Praktikant
Věk: 18 let
Černovská Julie

Beznoska Josef

Funkce: Praktikant
Věk: 18 let

O mně: Jmenuji se Pepa, pocházím z Čáslavi, menšího města nacházejícího se ve Středočeském kraji. Airsoftu se věnuji už okolo pěti let. Mezi mé koníčky patří například turistika, jízda na motorce a zájem o vojenskou tématiku, tudíž mi není cizí ani bushcraft či základy zelené taktiky. Jsem sportovně založený člověk, který má blízko k přírodě. Zároveň se i rád zasměji a věřím, že si sedneme.
Beznoska Josef

MUDr. Nováková Lucie

Funkce: Zdravotník
Věk: 39 let

O mně: Pracuji jako praktický lékař pro dospělé v Ústí n.L., mám doma 2 hyperaktivní děti, kluka, který miluje Fortnite a Nerf, a malou cácorku, která pořád zpívá, tančí a neposedí. I když pracuji s dospělými, práce s dětmi mě moc baví, je to skvělá změna stereotypu a relax. Jinak mám ráda dobrou hudbu a tanec, hl. břišní tance. :)
MUDr. Nováková Lucie