Bevelágua Ladislav

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 42 let

O mně: Ahoj
Jmenuji se Ladislav a rád bych se podělil o několik informací o sobě.
Sport je pro mě velmi důležitým aspektem mého života. S nadšením se věnuji překážkovému sportu, který mi poskytuje nejen fyzickou výzvu, ale také příležitost pro osobní růst a překonávání vlastních limitů. Rád se účastním závodů a díky nim jsem se setkal s mnoha skvělými lidmi.
Příroda je pro mě zdrojem inspirace a klidu. Rád trávím čas venku, objevuji nová místa a procházím se v lese či po horách.
Další důležitou součástí mého života je neustálé učení se novým věcem. Mám rád výzvy a rozšiřování svých znalostí. Snažím se neustále rozvíjet a hledat nové příležitosti k osobnímu a profesnímu růstu. Jsem otevřený novým dovednostem a rád se zapojuji do kurzů, workshopů a dalších vzdělávacích aktivit.
Momentálně jsem zaměstnán v Armádě, což mi poskytuje příležitost pracovat v týmu a přispívat k bezpečnosti a obraně naší země. Mám vysoký respekt k hodnotám, které armáda zastupuje, jako jsou loajalita, disciplína a odhodlání.
Bevelágua Ladislav

Pro CK Topinka:

 

  • 2017 Airsoftový tábor - Růžená
  • 2018 Military tábor - Růžená

Lexa Weinlichová Tereza, Dis.

Funkce: Zástupce hlavního vedoucího
Věk: 26 let

O mně: Jsem učitelkou na základní umělecké škole. Airsoft hraji rekreačně v malém týmu již 8 let a s ním se účastním různých airsoftových akcí.
Tato sezóna pro mě bude sedmou s CK Topinka, dále jsem spolupracovala s Tamis airsoft, pro které jsem jezdila jako instruktor airsoftových her.
Těším se na další úspěšnou sezónu!
Lexa Weinlichová Tereza, Dis.

Mikulec František

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 21 let

O mně: Jako vedoucí na Růženou jezdím již řadu let, loni jsem jako vedoucí absolvoval celkem 6 táborů. Mám rád přírodu, hlavně tu českou. Mezi mé hlavní koníčky patří hraní na kytaru, střílení z luku, házení nožů, pohyb v přírodě, bushcraft a především alternativní způsoby přípravy kávy. Rád sportuju a cvičím. Mnoho let se věnuji airsoftu, bojovým uměním a reenactoringu.
Mikulec František

Procházka Lukáš

Funkce: Odborný lektor
Věk: 25 let

O mně: Ahoj!
Jmenuji se Lukáš a jsem z Českého Ráje. Už pár let sloužím u bojových jednotek AČR.
Ke vstupu do armády mě během 5-6 let co jsem jezdil jako účastník motivovaly právě tábory od CK Topinka, kde jsem měl možnost spoustu kluků z armády potkat a seznámit se s jejich prací.
Táhne mě veškerý pohyb a hlavně ten v lese, tak doufám, že budu moct tobě nebo Vašim dětem nějaké ty zkušenosti předat a motivovat je k aktivnímu stylu života.
Procházka Lukáš

Mgr Vlková Pavla

Funkce: Zdravotník
Věk: 39 let
Mgr Vlková Pavla