Bohata Ondřej

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 27 let

O mně: HLAVNÍ VEDOUCÍ
Profesionální tanečník zaměřený na taneční styly Hip-hop, street dance, dancehall, vogue, wacking, street jazz aj.
Narodil se v Litoměřicích, kde se jako malý věnoval komerčnímu aerobiku. Od 14 let závodně tančil a následně i choreografoval v taneční škole DMC Revolution. Následně se přesunul do Mostecké taneční skupiny Institute of TOG, kde získal s týmem titul vice-mistr Evropy. Aktuálně ho můžete vidět tančit v mnoha předních pražských muzikálech a s taneční skupinou IF dancers tanečně doprovázet přední české zpěváky a akce.
Bohata Ondřej
Pro CK Topinka:
Dance camp - Růžená - pro děti 10 až 17 let ( 14.7. - 21.7.2018 )
Muzikálový tábor - Růžená - pro děti 10 až 17 let ( 18.8. - 25.8.2018 )
Taneční tábor - Růžená - pro děti 10 až 17 let ( 15.7. - 22.7.2017 )
 
MUZIKÁLY:
V roce 2016 úspěšně obstál u konkurzu do pražského muzikálu Sibyla královna ze Sáby, která mu odstartovala divadelní kariéru, které se věnuje dodnes. Na svém účtu má přes desítku muzikálových titulů např.: Ples upírů, Krysař, Wicked, Bonnie a Clyde, Galileo a další. 
MUZIKÁLY 2021- ČARODĚJKA, KRYSAŘ, GALILEO, DĚTI RÁJE
 
SHOW:
Od roku 2017 začal spolupracovat s předními hudebními produkcemi a díky tomu tanečně doprovázel hudební špičky české scény jako je například Lucie bílá, Ewa Farná, Michal David, Dagmar Pecková, Daniel Hůlka, Petr Kolář anebo sám mistr Karel Gott, kde měl tu čest účinkovat na jeho posledním koncertu v o2 aréně. Dále se podílel na akcích Mejdan roku s impulsem 2017,2018,2019. Rok 2020 odstartoval velkou muzikálovou show - Nejslavnější české muzikály v o2 aréně.
 
CHOREOGRAF:
Choreograf taneční skupiny Richie$$ dance company Ltm/Praha
Začátky choreografování byly hned ze začátku v taneční skupině DMC Revolution. Následně přes choreografování maturitních plesů začal choreografovat své vlastní taneční projekty. Aktuálně spolupracuje s tanečnicí Qašou a k tomu již Druhým rokem choreografuje Ústecké muzikály pod vedením DDM UnL. 
 
 

Szantová Ivona

Funkce: Zástupce hlavního vedoucího
Věk: 32 let

O mně: Tancovat jsem začala již ve svých 6 letech v tanečních skupinách JUMBO a EMBODY na Slovensku, které vychovávají univerzální tanečníky. Prošla jsem si základy klasického tance, moderny, jazzu, současného tance, kontaktní improvizace, hip hopu a dalších stylů street dance. Za mého působení v těchto složkách jsem se úspěšně účastnila mnoha národních tanečních soutěží, celovečerních tanečních představení v bratislavském divadle Aréna (Tanec bez hraníc), akcí (Hip hop Kemp Zelená Voda), komerčních vystoupení a tanečních soustředění na Slovensku a Francii.

Po přestěhování do Prahy jsem do své taneční sbírky přibrala i Kizombu a následně i nový taneční koncept Ghetto Zouk Dance, na jehož tvorbě se sama podílím od roku 2015. Za tuto dobu jsem vystupovala a učila po Vitorově boku na mnoha festivalech a workshopech po Evropě, v Rusku i Kanadě.

Kromě Ghetto Zouk Dance se věnuji i dalším tanečním projektům: vidět mě můžete například ve dvou videoklipech amerického zpěváka Piqi Miqi žijícího v Praze a od září 2017 vystupuji na divadelních prknech v úspěšném muzikálu Krysař divadla Kalich a od dubna 2018 v muzikálu Shrek.

Díky svým dlouholetým tanečním zkušenostem a pestrému tanečnímu vzdělání mohu na skupinových a soukromých lekcích nabídnout kromě technik a kroků Ghetto Zouk Dance také obecné taneční techniky, které se dají využít v mnoha dalších tanečních stylech. Lady styling pro mě není jen o footworku a pohybu boků, ale také o správném a zdravém držení těla, o energii, kontrole pohybu a samozřejmě o eleganci a ženskosti, protože právě mix všech těchto ingrediencí dodá tanci tu správnou příchuť a styl.
Co se týče tancování v páru, ženám ráda vysvětlím, jak přijímat a také předávat informace svému tanečnímu partnerovi, aby si obě strany tanec více užili a klukům zase dám tipy na zlepšení jejich vedení, což jejich taneční partnerky určitě ocení!
Szantová Ivona

Vosyková Eliška

Funkce: Animátor a oddílový vedoucí
Věk: 28 let

O mně: Ahoj, jsem Eliška a na táboře se budu starat o to, aby ses ve volných chvilkách nenudil/a :) Budeme hrát hry, blbnout, tvořit a dalších mnoho věcí :) Moc se na Vás těším.
Vosyková Eliška

Podzimková Veronika

Funkce: Lektor
Věk: 27 let

O mně: Ahoj, jsem Veronika a na Dance campu se postarám o tvoji fyzičku! Jsem vyškolenou instruktorkou dance, fitness a sportovního aerobiku. Sama jsem se aerobiku věnovala 15 let. Mé týmy se postupně vybojovali až na Mistrovství Evropy a dokonce i na Mistrovství SVĚTA.
Na táboře se budu starat nejen o tvou fyzičku, ale i o ZÁBAVU!!
Těším se na fajn taneční týden plný tance, her, soutěží a skvělého kolektivu :)
Podzimková Veronika

Bc Štěrbová Radka

Funkce: Zdravotník
Věk: 49 let
Bc Štěrbová Radka