Bohata Ondřej

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 27 let

O mně: HLAVNÍ VEDOUCÍ
Profesionální tanečník zaměřený na taneční styly Hip-hop, street dance, dancehall, vogue, wacking, street jazz aj.
Narodil se v Litoměřicích, kde se jako malý věnoval komerčnímu aerobiku. Od 14 let závodně tančil a následně i choreografoval v taneční škole DMC Revolution. Následně se přesunul do Mostecké taneční skupiny Institute of TOG, kde získal s týmem titul vice-mistr Evropy. Aktuálně ho můžete vidět tančit v mnoha předních pražských muzikálech a s taneční skupinou IF dancers tanečně doprovázet přední české zpěváky a akce.
Bohata Ondřej
Pro CK Topinka:
Dance camp - Růžená - pro děti 10 až 17 let ( 14.7. - 21.7.2018 )
Muzikálový tábor - Růžená - pro děti 10 až 17 let ( 18.8. - 25.8.2018 )
Taneční tábor - Růžená - pro děti 10 až 17 let ( 15.7. - 22.7.2017 )
 
MUZIKÁLY:
V roce 2016 úspěšně obstál u konkurzu do pražského muzikálu Sibyla královna ze Sáby, která mu odstartovala divadelní kariéru, které se věnuje dodnes. Na svém účtu má přes desítku muzikálových titulů např.: Ples upírů, Krysař, Wicked, Bonnie a Clyde, Galileo a další. 
MUZIKÁLY 2021- ČARODĚJKA, KRYSAŘ, GALILEO, DĚTI RÁJE
 
SHOW:
Od roku 2017 začal spolupracovat s předními hudebními produkcemi a díky tomu tanečně doprovázel hudební špičky české scény jako je například Lucie bílá, Ewa Farná, Michal David, Dagmar Pecková, Daniel Hůlka, Petr Kolář anebo sám mistr Karel Gott, kde měl tu čest účinkovat na jeho posledním koncertu v o2 aréně. Dále se podílel na akcích Mejdan roku s impulsem 2017,2018,2019. Rok 2020 odstartoval velkou muzikálovou show - Nejslavnější české muzikály v o2 aréně.
 
CHOREOGRAF:
Choreograf taneční skupiny Richie$$ dance company Ltm/Praha
Začátky choreografování byly hned ze začátku v taneční skupině DMC Revolution. Následně přes choreografování maturitních plesů začal choreografovat své vlastní taneční projekty. Aktuálně spolupracuje s tanečnicí Qašou a k tomu již Druhým rokem choreografuje Ústecké muzikály pod vedením DDM UnL. 
 
 

Mgr Váchová Pavlína, Dis

Funkce: Lektor zážitkových akcí
Věk: 35 let

O mně: ZPĚV
Ahoj jmenuji se Pája a jsem profesionální muzikálová zpěvačka. Mohli jsme se společně potkat převážně v divadle Broadway, kde účinkuji v muzikálových představeních: Muž se železnou maskou, Mýdlový princ, Kvítek mandragory, nebo třeba LÁSKA NEBERSKÁ a aktuálně pracujeme na muzikálu CASANOVA! K tomu profesionálně učím sbor a hru na piáno. Na muzikálovém táboře se mrknu na tvé hlasivky a budeme společně pracovat na tvém hlasovém projevu a vyvíjení zábavnou a efektivní formou výuky. Strašně se na Vás těším a hlavně na vaši osobitost a energii!
Mgr Váchová Pavlína, Dis

Sehnoutková Veronika

Funkce: Lektor zážitkových akcí
Věk: 28 let

O mně: TANEC
Lektorka muzikálového tance (jazz, moderna, contemporary, balet...)

Účinkovala/účinkuje v muzikálech:
ČARODĚJKA
SHREK muzikál
ROBINSON
FANTOM OPERY

Ahoj! Jmenuju se Verča a jsem profesionální tanečnice a akrobatka!
Vystudovala jsem taneční konzervatoř, kde jsem získala velké množství zkušeností v oboru BALET a MODERNÍ STYLY TANCE.
Aktuálně působím na muzikálové scéně v muzikále FANTOM OPERY v Goja music hall, muzikále ROBINSON v Divadle Na Maninách. K tomu se s kolegou věnujeme akrobatické show, kde doslova létám vzduchem, hihi :-) Další mojí vášní je fire show, kde se zaměřuji na tanec s opravdovým ohněm!
Sehnoutková Veronika

Kocourková Eliška

Funkce: Lektor zážitkových akcí
Věk: 28 let

O mně: Ahojky všem! Jmenuji se Eliška a na dance campu se vám budu starat o volný čas a zábavu, na kterou nezapomeneš! Budeme hrát hry, tvořit, zpívat a mnoho dalšího. Těším se na vás! :-)
Kocourková Eliška

Petruška Ondřej

Funkce: Zdravotník
Věk: 24 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Ondra, na dětské tábory jezdím již čtvrtým rokem jako zdravotník, ale také jako vedoucí převážně airsoftových táborů. Tomuto sportu se věnuji již sedmým rokem, a to především působením v klubu 3PARA Olomouc. Tato jednotka se zabývá reenactingem britských výsadkářů, přesněji 1 Pl, A Coy, 3 PARA, The Parachute regiment, 16th Air Assault Brigade. Snažíme se o co nejvěrnější napodobení našeho vzoru v letech 2006–2008
Petruška Ondřej

Dubská Lucie, DiS

Funkce: Zdravotník
Věk: 29 let

O mně: Jmenuji se Lucie Dubská.
Vystudovala jsem Střední zdravotnickou školu v Táboře a dále Diplomovanou všeobecnou sestru na Vyšší odborné škole v Příbrami, kde jsem mimo jiné 3 roky předcvičovala pro studenty 3x týdně zumbu. V letech 2009-2013 jsem tancovala v taneční skupině NRG CREW v Milevsku pod vedením Pavly Pejšové. V roce 2012-2013 jsem byla vedoucí taneční průpravy pro děti ve věku 5-15 let v dětském centru Milísek v Milevsku.
Po studiu jsem pracovala v Táborské nemocnici jako sestra na kardiologickém oddělení.
Mám za sebou již několik dětských táborů jako vedoucí tanečních táborů tak i jako zdravotník. Nyní jsem na mateřské dovolené.
Dubská Lucie, DiS