Ing. Šrámková Michaela

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 27 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Michaela. Vystudovala jsem Střední průmyslovou školu grafickou a Univerzitu v Pardubicích. Ráda pracuji s dětmi, sama jsem jezdila na tábory. Mám za sebou několik táborů – viz přehled. Chtěla bych, aby děti odjížděly s úsměvem a plné zážitků, na tábor vzpomínaly dlouho a v dobrém. Úspěšně jsem prošla odbornou přípravou na hlavního vedoucího zakončenou testem. Závodně hraji volejbal a věnuji se focení.
Ing. Šrámková Michaela

Téma letošního tábora:

Moderní metropole zvířat Zootropolis je město jako žádné jiné. Jen v Zootropolis najdete luxusní čtvrti jako je Sahara a chladný Tundrákov. Je to velkolepé město, ve kterém žijí pospolu zvířata ze všech koutů světa. Je to metropole, kde může být kdokoli kýmkoli.
Nicméně, jako každé jiné velké město, i Zootropolis tíží vysoká kriminalita.

Přidej se k policejnímu týmu a pomoc vyřešit záhady města Zootropolis!
Těšíme se na Tebe (Míša, Růža, Libor, Déňa a Nelča)
 

Pro CK Topinka:

2023

Koňský tábor (Růžená) - hlavní vedoucí

2022

Koňský tábor (Růžená) - hlavní vedoucí

2021

Koňský tábor (Růžená) - hlavní vedoucí

2020

Malý vědátor (Varvažov) - hlavní vedoucí

2019

Koňský tábor (Růžená) - hlavní vedoucí

Koňský tábor (Růžená) - hlavní vedoucí

2018

Koňský tábor (Růžená) - hlavní vedoucí

2017

Scooby Doo (Varvažov) - oddílový vedoucí

Hotel Transylvánie (Varvažov) - oddílový vedoucí

 

Kurzy:

2023

Kurz her "Kdo si hraje nezlobí"

2018

Akreditovaný kurz MŠMT - Hlavní vedoucí

2017

Kurz zážitkové pedagogiky v praxi 1

Ing. Výmola Libor

Funkce: Zástupce hlavního vedoucího
Věk: 26 let

O mně: Ahoj. Jmenuji se Libor. V roce 2017 jsem úspěšně odmaturoval. V roce 2022 jsem dokončil magisterské studium na univerzitě v Pardubicích, nyní pracuji jako konstruktér ve výhybkárně v Prostějově Mám rád sport a přírodu, takže na táboře se se mnou děti rozhodně nudit nebudou. V roce 2018 jsem se poprvé zúčastnil tábora jako vedoucí a moc mě to nadchlo, proto jezdím znovu a znovu a letošní rok nevynechám. Jako malý jsem se táborů vždy rád účastnil, nyní jsem našel naplnění i při práci s dětmi. Vedl jsem dva roky oddíl žáků v Sokole, zkušenosti mi tedy nechybí. Mezi mé záliby patří cestování, hra na klavír, modelářství a hry všeho druhu.
Ing. Výmola Libor

Krausová Nela

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Nelča. Již několikátým rokem jezdím jako vedoucí táborů, minulý rok jsem se stala hlavní vedoucí. Když jsem byla mladší, jezdila jsem moc ráda na všelijaké tábory – nasbírala jsem tak mnoho inspirace na hry a táborové aktivity – a nyní jako vedoucí na tábory jezdím snad ještě radši! Chtěla bych dětem předat radost z her, krásné vzpomínky a pomoci jim najít přátele, se kterými i po letech budou rádi vzpomínat na prosluněné a do sytosti užité prázdniny. Těším se na vás a na týden plný legrace!
Krausová Nela

Šrámková Denisa

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 23 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Denisa a jsem momentálně studentkou na Vysoké škole Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem. Studuji obor fyzioterapie 2. rokem.
Dva roky jsem pracovala na RHB v nemocnici na Mělníku jako Masér ve zdravotnictví.
Mezi mé koníčky patří jóga a rozvoj vzdělání.
Šrámková Denisa

Bc. Huličková Kristýna

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Ahoj,
jmenuji se Kristýna. Vystudovala jsem obchodní akademii, ale vždy jsem věděla, že bych chtěla pomáhat lidem. Proto jsem se přihlásila na obor zdravotnický záchranář na Univerzitu Pardubice. Letos v červnu jsem úspěšně dostudovala a ve studiu hodlám pokračovat. Ráda pracuji s dětmi a myslím si, že tábory jsou super věc, aby se děti trochu víc osamostatnily, poznaly nové kamarády a zažily něco nového. Sama vím, kolik kamarádů se dá tímto způsobem získat, protože sama jsem jezdila na různé tábory. Hrála jsem volejbal, ale žádný sport mi není cizí.
Bc. Huličková Kristýna

Lainová Bára

Funkce: Zdravotník
Věk: 21 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Barča. Od malička jezdím na tábory nejprve jako účastník, praktikant a nakonec i jako vedoucí. Ráda pracuji s dětmi, ať už se jedná o kroužky, doučování nebo právě tábory. I proto jsem se rozhodla pro studium UK Pedagogické fakulty obor Matematika se zaměřením na vzdělávání. Také velmi ráda sportuji a chodím do přírody.
Aktuálně jsem na mateřské a studuji.
Lainová Bára

MUDr Pšurná Jana

Funkce: Zdravotník
Věk: 68 let
MUDr Pšurná Jana