Bc. Borešová Klára

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 25 let

O mně: Jsem studentkou Přírodovědecké fakulty Masarykovy univerzity v Brně. Kromě školy a táborů jsem zaměstnaná jako lektorka zájmových kroužků pro mateřské školy, kde učím angličtinu, sportovní nebo dramatický kroužek. Práci s dětmi u CK Topinka se věnuji od roku 2017, kdy jsem se zúčastnila svého vůbec prvního táboru a jednoduše řečeno, na táborech jsem se našla. Každou akci si užívám na 100 % a snažím se, aby to tak vnímaly i děti. Proto se mi vždy těžce loučí, když od nás odjíždí ty stmelené party, které ze začátku mezi sebou sotva promluvily. Co se týče mých vlastností, můžu o sobě říct, že jsem přátelská, obětavá, spravedlivá, týmová hráčka, která nemá ráda podrazy nebo neupřímné jednání.
Bc. Borešová Klára

Pro CK Topinka:

2022- Malý přírodovědec (hlavní vedoucí)

2022- Tábor u moře Španělsko (hlavní vedoucí)

2022- Tábor u moře Španělsko (hlavní vedoucí)

2022- English camp (odborný lektor)

2021- Malý přírodovědec (hlavní vedoucí)

2021 - Kreativní tábor (hlavní vedoucí)

2020 - Malý přirodovědec (hlavní vedoucí)

2020 - Kreativní tábor (lektor)

2019 - Nerf - Arena camp (hlavní vedoucí)

2019 - English camp (hlavní vedoucí)

2019 - Koňský tábor (vedoucí)

2019 - English camp (hlavní vedoucí)

2019 - Malý vědátor (vedoucí)

2018 - English camp (vedoucí)

2018 - Koňský tábor (vedoucí)

2018 - Škola v přírodě (lektor)

2017 - English camp (vedoucí)

2017 - Koňský tábor (hlavní vedoucí)

2017 - Miniadventure camp (vedoucí)

 

Praxe:

2018 - Lektor zájmových kroužků pro MŠ a ZŠ 

2017 - Lektor zájmových kroužků pro MŠ a ZŠ 

2016 - Au-pair v USA

Choutková Tereza

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 21 let

O mně: Ahoj! Jmenuji se Tereza Choutková a pocházím z malé vesnice poblíž Havlíčkova Brodu. Vystudovala jsem Střední odbornou školu pedagogickou v Čáslavi a nyní jsem studentkou 3. ročníku pedagogické fakulty Masarykovy univerzity v Brně. Ve volném čase se věnuji hře na bicí, kytaru, klavír a akordeon. Když zrovna nesedím za hudebními nástroji, věnuji se sportu - je mi jedno jakému, hlavně když mám okolo sebe dobrou partu! Miluji práci s dětmi a s mládeží. Mimo jiné, jsem vedoucí dětského pěveckého sboru. Při svém studiu jsem se setkala se spoustou věkových skupin a pracovala s nimi. Být vedoucí na táboře pro děti je pro mě práce za odměnu! Nemůžu se dočkat, až Vás na táboře všechny poznám a užijeme si dny plné zábavy!

Pro CK Topinka:
2021 Nerf arena camp (oddílový vedoucí)
2022 Chorvatsko - Biograd na Moru - zájezd pro rodiče s dětmi (oddílový vedoucí)
2022 Chorvatsko - Biograd na Moru - zájezd pro rodiče s dětmi (oddílový vedoucí)
2022 Nerf arena camp (oddílový vedoucí)
Choutková Tereza

Boreš Tomáš

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 21 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Tomáš a jsem studentem Masarykovy univerzity a její pedagogické fakulty. S CK Topinka jezdím už třetím rokem jako vedoucí a mám za sebou různé druhy táborů, od českých NERF táborů po zahraniční tábory ve Španělsku. Věřím, že s dětmi se nikdy nenudíme a oni se nebudou nudit na našich táborech, nevěříte? Tak se přijeďte přesvědčit.
Boreš Tomáš

Mgr. Hrabovská Miroslava

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Ahoj, volám sa Mirka a tento rok som úspešne dokončila štúdium mikrobiológie na Masarykovej Univerzite v Brne. Odmalička milujem prírodu a zaujímam sa o všetko, čo sa v nej deje. Zbožňujem zvieratá, prechádzky v prírode, cudzie mi ale nie sú ani rôzne kreatívne činnosti. Tábory som si zamilovala už ako dieťa a lepšie strávený prázdninový čas si neviem si predstaviť ani teraz. Preto robím všetko preto, aby si aj vaše deti odniesli z tábora čo najkrajšie zážitky a kamarátov, na ktorých budú spomínať celý život. Veľmi rada trávim čas s deťmi a už teraz sa teším na všetkých nových kamarátov a dobrodružstvá, ktoré spolu zažijeme.

Pre CK Topinka:
2020 - Malý přírodovědec (lektor)
2021 - Malý přírodovědec (lektor)
2022 - Malý přírodovědec (lektor)
2022 - Výtvarný tábor (oddielový vedúci)
2022 - English camp (oddielový vedúci)
Mgr. Hrabovská Miroslava

Bc. Mankovicky Michaela

Funkce: Zdravotník
Věk: 37 let

O mně: S cestovní kanceláří Topinka spolupracuji již od roku 2016. Mnoho z vás mě již zná. Jsem zdravotní sestra a máma dvou dětí, které jezdí na tábory se mnou. Jakožto máma a sestra zároveň mám bohaté zkušenosti v péči o děti a náctileté. Tábory mám velice ráda, děti jsou na zdravotce u mě vždy vítány a nemusí se bát.
Bc. Mankovicky Michaela

Mgr. Kohout Martin

Funkce: Zdravotník
Věk: 26 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Martin a jsem učitelem biologie a chemie. Od malička mám rád sport, především volejbal, jízdu na kole, běh, rád si zahraji bowling, jsem fanouškem turistiky a výletů do přírody, miluji tu správnou táborovou atmosféru, pořádné táborové hry, diskotéky, karaoke show a vše, co k táborům patří! Jsem rád, pokud se mi podaří vytáhnout děti od počítačů a mobilů do ryzí přírody, pořádně se proběhnout, něco nového se naučit a dozvědět, a zahrát si nejrozmanitější hry...no prostě si užít super léto! :)
Mgr. Kohout Martin