Bc. Borešová Klára

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Jsem studentkou Přírodovědecké fakulty Masarykovy univerzity v Brně. Kromě školy a táborů jsem zaměstnaná jako lektorka zájmových kroužků pro mateřské školy, kde učím angličtinu, sportovní nebo dramatický kroužek. Práci s dětmi u CK Topinka se věnuji od roku 2017, kdy jsem se zúčastnila svého vůbec prvního táboru a jednoduše řečeno, na táborech jsem se našla. Každou akci si užívám na 100 % a snažím se, aby to tak vnímaly i děti. Proto se mi vždy těžce loučí, když od nás odjíždí ty stmelené party, které ze začátku mezi sebou sotva promluvily. Co se týče mých vlastností, můžu o sobě říct, že jsem přátelská, obětavá, spravedlivá, týmová hráčka, která nemá ráda podrazy nebo neupřímné jednání.
Bc. Borešová Klára

Pro CK Topinka:

2022- Malý přírodovědec (hlavní vedoucí)

2022- Tábor u moře Španělsko (hlavní vedoucí)

2022- Tábor u moře Španělsko (hlavní vedoucí)

2022- English camp (odborný lektor)

2021- Malý přírodovědec (hlavní vedoucí)

2021 - Kreativní tábor (hlavní vedoucí)

2020 - Malý přirodovědec (hlavní vedoucí)

2020 - Kreativní tábor (lektor)

2019 - Nerf - Arena camp (hlavní vedoucí)

2019 - English camp (hlavní vedoucí)

2019 - Koňský tábor (vedoucí)

2019 - English camp (hlavní vedoucí)

2019 - Malý vědátor (vedoucí)

2018 - English camp (vedoucí)

2018 - Koňský tábor (vedoucí)

2018 - Škola v přírodě (lektor)

2017 - English camp (vedoucí)

2017 - Koňský tábor (hlavní vedoucí)

2017 - Miniadventure camp (vedoucí)

 

Praxe:

2018 - Lektor zájmových kroužků pro MŠ a ZŠ 

2017 - Lektor zájmových kroužků pro MŠ a ZŠ 

2016 - Au-pair v USA

Bc. Kubešová Dominika

Funkce: Zástupce hlavního vedoucího
Věk: 25 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Dominika a budu součástí týmu, který tě bude provázet týdnem na táboře. Jako mnoho dalších jsem začala vlastní účastí na letních táborech. Postupně jsem se stala praktikantkou, následně instruktorkou in-line bruslení a momentálně působím jako vedoucí pro CK Topinka. Můžu o sobě říct, že jsem komunikativní a přátelská. Práce s dětmi mě baví, obzvlášť když můžu dětem předávat své zkušenosti a přivést je na nové myšlenky. Snažím se je odpoutat od internetu a ukázat jim, že i mimo obrazovku mohou zažít spoustu zábavy. Zároveň se snažím, i když se jedná "jen o tábor", vyburcovat je k těm nejlepším výkonům a motivovat je. Největší odměnou se pak pro mě stává nadšení dětí a výborně stmelené kolektivy, které od nás po týdnu odjíždí.

Pro CK Topinka:
- 2022: Malý přírodovědec, English camp, Španělsko
- 2021: Malý přírodovědec
- 2020: Malý přírodovědec, English camp
- 2019: 2x English camp, Koňský tábor, Nerf-arena camp
- 2018: Koňský tábor
- 2017: Koňský tábor

Mimo CK Topinka:
2013-2017: lektorka in-line bruslení
Bc. Kubešová Dominika

Mgr. Kohout Martin

Funkce: Lektor
Věk: 26 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Martin a jsem učitelem biologie a chemie. Od malička mám rád sport, především volejbal, jízdu na kole, běh, rád si zahraji bowling, jsem fanouškem turistiky a výletů do přírody, miluji tu správnou táborovou atmosféru, pořádné táborové hry, diskotéky, karaoke show a vše, co k táborům patří! Jsem rád, pokud se mi podaří vytáhnout děti od počítačů a mobilů do ryzí přírody, pořádně se proběhnout, něco nového se naučit a dozvědět, a zahrát si nejrozmanitější hry...no prostě si užít super léto! :)
Mgr. Kohout Martin

Pořízková Kateřina

Funkce: Lektor
Věk: 24 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Kateřina, ale všichni mi říkají Kačka. Vystudovala jsem gymnázium s výukou v angličtině a v dnešní době studuji Přírodovědeckou fakultu MU. Již 9 let se závodně věnuji tanci a nikdy neodmítnu žádnou příležitost naučit se něco nového. Baví mě práce s dětmi, kreativní tvorba a samozřejmě tanec. Těším se, až se na táborech potkám se stejně naladěnými dětmi a parťáky!
Pořízková Kateřina

Matušová Jana

Funkce: Zdravotník
Věk: 39 let

O mně: Jmenuji se Jana a několik let působím ve Fakultní nemocnici v Hradci Králové jako zdravotní sestra. Mám praxi z chirurgické JIP, onkohematologického oddělení a několik let jsem působila v královské nemocnici v Království Saudské Arabie, kde jsem měla možnost pečovat i o členy královské rodiny. Svou pozici zdravotníka na táborech beru jako příjemný relax a odpočinek od svého zaměstnání, které je někdy velmi náročné. Děti mám velmi ráda a jsem ráda, že mi CK Topinka umožnuje účast na akcích. Mimo táborové akce působím i jako zdravotník na školách v přírodĕ a na různých sportovních akcích jako zdravotnický dohled – nejčastěji na judu a gymnastice. Budu ráda, když se vaše ratolesti nebudou bát kdykoli mě vyhledat.
Matušová Jana