Mgr. Vaníčková Vanda, Ph.D.

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 34 let

O mně: Narodila jsem se v Hradci Králové, v něm vystudovala PdF (Učitelství pro SŠ - ČJ, ZSV), v Olomouci pak ukončila školní léta oborem Pedagogika v doktorském studijním programu. Nyní se věnuji naplno vzdělávání, lektoruji odborné přednášky ve školách, v knihovnách a vytvářím metodické materiály.
Prací s dětmi žiji od roku 2006. Vyzkoušela jsem různé formy, metody i pozice v hierarchii vedení akcí. Je jedno, jestli jde o malé hokejisty, středoškoláky nebo "obyčejný tábor", šéfovat tomuhle všemu mě moc baví. :)
Mimo práci se ráda zapojuji do organizace různých akcí, sleduji hokej, cestuji a luštím křížovky. Zn: Sudoku ne!
Mgr. Vaníčková Vanda, Ph.D.

Práce na táborech:

  • 2006-2008   různé letní tábory (praktikant, vedoucí)
  • 2012, 2014  Příměstská letní škola globální rozvojové výchovy (organizátor, programový koordinátor, lektor)
  • 2014, 2015  Hokejová škola HC DYNAMO Pardubice
  • od 2014      adaptační kurzy pro SŠ (OA, SZŠ, ...)

 

Pro CK Topinka:

  • od 2009 -  školy v přírodě (vychovatelka, koordinátorka)
  • od 2015 - zahraniční tábory (Španělsko, Chorvatsko, Itálie; hlavní vedoucí, vedoucí), klasické tábory, firemní tábor a speciální tábory v ČR (hlavní vedoucí, oddílová vedoucí)
  • od 2017 - prezentace CK na veletrzích; tvorba a vedení odborných vzdělávacích kurzů pro akreditační řízení MŠMT; manažer střediska

Bc. Kratochvílová Aneta

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 25 let

O mně: Pocházím z malého města Žlutice, které se nachází poblíž Karlových Varů. Vystudovala jsem střední zdravotnickou školu a po složení maturitní zkoušky jsem nastoupila na jazykovou školu, kde jsem studovala anglický jazyk. Dále jsem ve studiích pokračovala na Západočeské univerzitě v Plzni, kde jsem vystudovala bakalářský obor Speciální pedagogika. Momentálně studuji obor Předškolní a mimoškolní pedagogika na VOŠ v Plzni a pracuji jako učitelka v mateřské škole se sportovním zaměřením. Mezi mé největší záliby patří cestování a turistika. Ve svém volném čase se věnuji fotografování a malování, a ráda si také přečtu kvalitní literaturu. Dále hraji kolektivní hry, jako je volejbal a basketbal, ale mé nejmilejší sporty jsou plavání a in-line bruslení. V zimě ráda zajedu na lyže do hor. Jako malá jsem sama každé léto jezdila na dětské tábory, ze kterých jsem si odnesla spousty zkušeností a krásných vzpomínek, a to samé chci předávat i dalším generacím. Bez táborů si už zkrátka nedovedu léto představit.
Bc. Kratochvílová Aneta

Bc. Cvik Mikuláš

Funkce: Sportovní vedoucí
Věk: 26 let

O mně: Mé jméno je Mikuláš, pro některé Miky, pro jiné zase Prokop. Je jedno, jakou přezdívkou mě oslovíš, slyším na všechno. Jsem táborník tělem i duší, a právě táborové zkušenosti mě přivedly na studia Fakulty tělesné kultury, kde si momentálně snažím dodělávat magisterský titul v oboru učitelství tělesné výchovy. Kromě toho, že si v létě užívám pohody na táborech, tak jsem čerstvým učitelem tělesné výchovy na Obchodní akademii v Kostelci nad Orlicí. Jak je vidno, tak krom táborů je moje srdcová záležitost i sport, a to v jakékoliv formě. Táborníkem jsem se stal už v první třídě a zůstalo mně to až do dnes. Nedokážu si léto bez táborových radovánek představit. Tak neváhej a pojeď s námi!
Bc. Cvik Mikuláš