Mgr. Vaníčková Vanda, Ph.D.

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 34 let

O mně: Narodila jsem se v Hradci Králové, v něm vystudovala PdF (Učitelství pro SŠ - ČJ, ZSV), v Olomouci pak ukončila školní léta oborem Pedagogika v doktorském studijním programu. Nyní se věnuji naplno vzdělávání, lektoruji odborné přednášky ve školách, v knihovnách a vytvářím metodické materiály.
Prací s dětmi žiji od roku 2006. Vyzkoušela jsem různé formy, metody i pozice v hierarchii vedení akcí. Je jedno, jestli jde o malé hokejisty, středoškoláky nebo "obyčejný tábor", šéfovat tomuhle všemu mě moc baví. :)
Mimo práci se ráda zapojuji do organizace různých akcí, sleduji hokej, cestuji a luštím křížovky. Zn: Sudoku ne!
Mgr. Vaníčková Vanda, Ph.D.

Práce na táborech:

  • 2006-2008   různé letní tábory (praktikant, vedoucí)
  • 2012, 2014  Příměstská letní škola globální rozvojové výchovy (organizátor, programový koordinátor, lektor)
  • 2014, 2015  Hokejová škola HC DYNAMO Pardubice
  • od 2014      adaptační kurzy pro SŠ (OA, SZŠ, ...)

 

Pro CK Topinka:

  • od 2009 -  školy v přírodě (vychovatelka, koordinátorka)
  • od 2015 - zahraniční tábory (Španělsko, Chorvatsko, Itálie; hlavní vedoucí, vedoucí), klasické tábory, firemní tábor a speciální tábory v ČR (hlavní vedoucí, oddílová vedoucí)
  • od 2017 - prezentace CK na veletrzích; tvorba a vedení odborných vzdělávacích kurzů pro akreditační řízení MŠMT; manažer střediska

Kopecký Ondřej

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Ahoj, čau, nazdar! Jmenuji se Ondra a na tábor jezdím od svých 13 let. Momentálně se hlasím na vyšší odbornou školu sociálně pedagogickou Jahodovka v Praze.
A proč miluju tábory? Protože co tábor, to nepřeberné množství vzpomínek a zážitků. Slova to kolikrát ani nedokážou popsat. Jednoduše se to musí zažít. Tak se mě neptejte a pojeďte s námi!
Kopecký Ondřej

Škáva Matěj

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 22 let

O mně: Zdravím všechny! Jmenuji se Matěj Škáva, zanedlouho mi bude 20 let a bydlím v lázeňském městečku u Pardubic, v Lázních Bohdaneč. Před měsícem jsem dokončil studium na pardubickém gymnáziu úspěšným složením maturity, a od nového školního roku budu ve studiu pokračovat na pražské VŠE, v oboru Mezinárodní obchod. Mezi mé záliby patří ze sportovních aktivit zejména fotbal, který od malička hraju, dále cyklistika či běh. Celkově se ale nedá říct, že bych nějaký sport neměl rád. Baví mě sledovat dění ve světě z hlediska jednotlivých ekonomik a mezinárodních spoluprací, to byl také jeden z důvodů, proč jsem se pro studium mezinárodního obchodu rozhodl. Na tábory jezdím již od svých 9 let a tuto tradici držím každoročně. Je krásné zpětně na fotkách sledovat, jaké dětství jsem díky lidem kolem sebe měl a jak jsme společně dospívali. Na táborech člověk zažije jedinečné chvíle, pozná nové lidi a mnohému se i přiučí. Tomu jsem a budu velmi rád součástí.
Škáva Matěj

Bambušková Lucie

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 22 let

O mně: Ahoj všichni! Jmenuji se se Lucka a pocházím z Pardubic. Studuji Cizí jazyky pro cestovní ruch na Univerzitě Hradec Králové.
Ve svém volném čase hraju volejbal, hraju také na kytaru, mám ráda detektivky, hlavně ty od Agathy Christie, a poslouchám hudbu téměř všeho druhu (až na dechovku). I když nejsem zrovna nadšencem dějepisu a biflování historických dat či událostí, působím rovněž jako průvodkyně na zámku v Opočně, protože naprosto miluji vyprávění zajímavých příběhů ostatním lidem.
Na tábory jezdím od svých osmi let a vždycky pro mě byly tou nejlepší a nejzábavnější částí celého roku. Z táborů mám tolik úžasných vzpomínek, kterých je nespočet, a nesmírně se těším na zážitky, které přinese i rok letošní!
Bambušková Lucie

Kratochvílová Romana, DiS.

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 32 let

O mně: Bydlím v Žamberku, což je město v Pardubickém kraji. V roce 2011 jsem odmaturovala na gymnáziu a v roce 2014 jsem získala titul Diplomovaný Specialista na VOŠ pedagogické v Praze, obor Předškolní a mimoškolní pedagogika. Díky této škole mám spoustu praxe ze školních družin, školek a zařízení pro volný čas dětí. Na tábory jezdím už od tří let, nejprve jako účastnice, později jako vedoucí. S CK Topinka jezdím na tábory nebo školy v přírodě od roku 2013.

Pracuji jako učitelka v MŠ. Mám ale zkušenosti jak s malými prťaty, tak i s puberťáky. Díky pobytům pro rodiče s dětmi s SVP jsem pracovala i jako asistentka dětí s různými hendikepy. Kromě toho jsem několik let také doučovala děti na základních nebo středních školách. V roce 2014 jsem absolvovala kurz první pomoci od ČČK a v roce 2016 jsem u stejné organizace absolvovala kurz Zdravotníka zotavovacích akcí.

Ve volném čase se věnuji lyžování, plavání, turistice, různým výtvarným činnostem a spoustě dalších aktivit.
Kratochvílová Romana, DiS.

Bc. Plecitá Veronika

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 29 let

O mně: Jmenuji se Veronika a momentálně studuji v Plzni na Pedagogické fakultě – Učitelství pro 1. stupeň a navazující magisterské studium. Pocházím z malé vesnice, kde jsem členkou sdružení, které organizuje karneval pro děti, dětský den, Mikulášskou nadílku a jiné akce pro děti i dospělé. Po absolvování střední školy jsem vyrazila do zahraničí, kde jsem strávila 2 roky jako au-pair. Nejdříve jsem byla rok v Anglii a poté v Rakousku, abych nasbírala jazykové i životní zkušenosti. Poté jsem úspěšně studovala bakalářské studium - Němčina a Angličtina. Od roku 2019 vyučuji v jazykové škole angličtinu podle metody Helen Doron, vyučuji děti ve věku 3 - 12 let. Velmi mě baví a naplňuje práce s dětmi. Dále se ve volných chvílích věnuji sportu – plavání, volejbal a jízda na kole jsou moje nejoblíbenější, ale pokud počasí nepřeje, tak ráda sáhnu po nějaké dobrodružné i romantické literatuře.
Těším se na setkání s vámi.
Bc. Plecitá Veronika

Mgr. Rybáková Bohumíra

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 25 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Bohumíra, ale nikdo mi neřekne jinak než Bíí. Po maturitě jsem vystudovala bakalářské studium na Západočeské univerzitě v Plzni a nyní pokračuji v navazujícím magisterském studiu na Univerzitě Karlově v Praze. Osm let jsem tančila v taneční skupině NRG crew. Tři roky jsem zde působila jako lektorka a pracovala jsem s dětmi od tří do osmnácti let. Aktuálně učím na střední odborné škole. Na letní tábory jezdím moc ráda, v minulých letech jsem se účastnila tanečních, klasických a zahraničních. Také jsem se účastnila několika škol v přírodě, tanečních soustředěních a příměstských táborů. Práce s dětmi mě moc baví a už se moc těším na letošní táborová dobrodružství.
Mgr. Rybáková Bohumíra