Mgr. Vaníčková Vanda, Ph.D.

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 34 let

O mně: Narodila jsem se v Hradci Králové, v něm vystudovala PdF (Učitelství pro SŠ - ČJ, ZSV), v Olomouci pak ukončila školní léta oborem Pedagogika v doktorském studijním programu. Nyní se věnuji naplno vzdělávání, lektoruji odborné přednášky ve školách, v knihovnách a vytvářím metodické materiály.
Prací s dětmi žiji od roku 2006. Vyzkoušela jsem různé formy, metody i pozice v hierarchii vedení akcí. Je jedno, jestli jde o malé hokejisty, středoškoláky nebo "obyčejný tábor", šéfovat tomuhle všemu mě moc baví. :)
Mimo práci se ráda zapojuji do organizace různých akcí, sleduji hokej, cestuji a luštím křížovky. Zn: Sudoku ne!
Mgr. Vaníčková Vanda, Ph.D.

Práce na táborech:

  • 2006-2008   různé letní tábory (praktikant, vedoucí)
  • 2012, 2014  Příměstská letní škola globální rozvojové výchovy (organizátor, programový koordinátor, lektor)
  • 2014, 2015  Hokejová škola HC DYNAMO Pardubice
  • od 2014      adaptační kurzy pro SŠ (OA, SZŠ, ...)

 

Pro CK Topinka:

  • od 2009 -  školy v přírodě (vychovatelka, koordinátorka)
  • od 2015 - zahraniční tábory (Španělsko, Chorvatsko, Itálie; hlavní vedoucí, vedoucí), klasické tábory, firemní tábor a speciální tábory v ČR (hlavní vedoucí, oddílová vedoucí)
  • od 2017 - prezentace CK na veletrzích; tvorba a vedení odborných vzdělávacích kurzů pro akreditační řízení MŠMT; manažer střediska

Kratochvílová Romana, DiS.

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 32 let

O mně: Bydlím v Žamberku, což je město v Pardubickém kraji. V roce 2011 jsem odmaturovala na gymnáziu a v roce 2014 jsem získala titul Diplomovaný Specialista na VOŠ pedagogické v Praze, obor Předškolní a mimoškolní pedagogika. Díky této škole mám spoustu praxe ze školních družin, školek a zařízení pro volný čas dětí. Na tábory jezdím už od tří let, nejprve jako účastnice, později jako vedoucí. S CK Topinka jezdím na tábory nebo školy v přírodě od roku 2013.

Pracuji jako učitelka v MŠ. Mám ale zkušenosti jak s malými prťaty, tak i s puberťáky. Díky pobytům pro rodiče s dětmi s SVP jsem pracovala i jako asistentka dětí s různými hendikepy. Kromě toho jsem několik let také doučovala děti na základních nebo středních školách. V roce 2014 jsem absolvovala kurz první pomoci od ČČK a v roce 2016 jsem u stejné organizace absolvovala kurz Zdravotníka zotavovacích akcí.

Ve volném čase se věnuji lyžování, plavání, turistice, různým výtvarným činnostem a spoustě dalších aktivit.
Kratochvílová Romana, DiS.

Mgr. Rybáková Bohumíra

Funkce: Uvolněný vedoucí
Věk: 25 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Bohumíra, ale nikdo mi neřekne jinak než Bíí. Po maturitě jsem vystudovala bakalářské studium na Západočeské univerzitě v Plzni a nyní pokračuji v navazujícím magisterském studiu na Univerzitě Karlově v Praze. Osm let jsem tančila v taneční skupině NRG crew. Tři roky jsem zde působila jako lektorka a pracovala jsem s dětmi od tří do osmnácti let. Aktuálně učím na střední odborné škole. Na letní tábory jezdím moc ráda, v minulých letech jsem se účastnila tanečních, klasických a zahraničních. Také jsem se účastnila několika škol v přírodě, tanečních soustředěních a příměstských táborů. Práce s dětmi mě moc baví a už se moc těším na letošní táborová dobrodružství.
Mgr. Rybáková Bohumíra