Mgr. Vaníčková Vanda, Ph.D.

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 34 let

O mně: Narodila jsem se v Hradci Králové, v něm vystudovala PdF (Učitelství pro SŠ - ČJ, ZSV), v Olomouci pak ukončila školní léta oborem Pedagogika v doktorském studijním programu. Nyní se věnuji naplno vzdělávání, lektoruji odborné přednášky ve školách, v knihovnách a vytvářím metodické materiály.
Prací s dětmi žiji od roku 2006. Vyzkoušela jsem různé formy, metody i pozice v hierarchii vedení akcí. Je jedno, jestli jde o malé hokejisty, středoškoláky nebo "obyčejný tábor", šéfovat tomuhle všemu mě moc baví. :)
Mimo práci se ráda zapojuji do organizace různých akcí, sleduji hokej, cestuji a luštím křížovky. Zn: Sudoku ne!
Mgr. Vaníčková Vanda, Ph.D.

Práce na táborech:

  • 2006-2008   různé letní tábory (praktikant, vedoucí)
  • 2012, 2014  Příměstská letní škola globální rozvojové výchovy (organizátor, programový koordinátor, lektor)
  • 2014, 2015  Hokejová škola HC DYNAMO Pardubice
  • od 2014      adaptační kurzy pro SŠ (OA, SZŠ, ...)

 

Pro CK Topinka:

  • od 2009 -  školy v přírodě (vychovatelka, koordinátorka)
  • od 2015 - zahraniční tábory (Španělsko, Chorvatsko, Itálie; hlavní vedoucí, vedoucí), klasické tábory, firemní tábor a speciální tábory v ČR (hlavní vedoucí, oddílová vedoucí)
  • od 2017 - prezentace CK na veletrzích; tvorba a vedení odborných vzdělávacích kurzů pro akreditační řízení MŠMT; manažer střediska

Freithová Monika

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 23 let

O mně: Momentálně dokončuji osmileté gymnázium v Jihlavě, na které se chystám navázat studiem mezinárodní humanitární a sociální pomoci v Olomouci. Od dětství jsem se věnovala krasobruslení a v patnácti letech jsem se stala jeho lektorkou. Díky tomu mám zkušenosti s prací jak s těmi nejmenšími, tak i staršími dětmi. O prázdninách působím jako vedoucí na příměstských táborech či sportovních soustředěních. Práce s dětmi mě velmi baví, jelikož mi vždy připomene, jak je důležité se i v dospělosti dívat na svět dětskýma očima, které jsou plné naděje a zápalu pro věc :).
Freithová Monika

Mgr. Mlejnek Tomáš

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 35 let

O mně: Pochází z Hradce Králové. Studoval Střední průmyslovou školu chemickou v Pardubicích, poté s chemií pokračoval na Karlově Univerzitě. Po dokončení bakalářského studia se rozhodl pro změnu, vrátil se do
rodného města a nastoupil na Univerzitu Hradec Králové, kde studoval učitelství chemie a základů společenských věd pro střední školy.
Aktuálně učí na základní škole chemii a přírodovědné předměty.
Bývalý skaut, účastník táborů na Želivce. Nejen z těchto táborů má mnoho zkušeností i s hrami, které si běžně děti na hřišti nezahrají a jsou silným zážitkem pro každého malého milovníka dobrodružství.
Mgr. Mlejnek Tomáš

Bc. Machek Luboš

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 31 let

O mně: Pocházím z Přelouče a v současné době dokončuji navazující magisterské studium na univerzitě v Hradci Králové. Patřím do řad pedagogů „tělocvikářů“ a druhým oborem je informatika se zaměřením na vzdělávání. Nyní také působím na střední škole zdravotnické v Pardubicích. Sám sebe považuji za sportovce každým coulem. Mám rád všestranně zaměřený pohyb, sport a vše, co s tím souvisí. Byť mám rád zábavu, adrenalin, napětí, tak vše s důrazem na bezpečnost. Mám mnoholeté zkušenosti v oblasti práce s dětmi (např. letní tábory, lyžařské výcviky, zážitkové a outdoorové kempy). Já osobně jezdím na tábory od svých 7 let, a protože to pro mě jsou nezapomenutelné zážitky a zkušenosti, moc rád bych je předával další generaci táborníků. Díky své kreativitě, smyslu pro humor a nabitým zkušenostem a poznatkům, se snažím docílit, aby se všechny děti ať už od těch nejmenších až po teenagery cítily na našem táboře více než dobře a odnášely si nezapomenutelné vzpomínky, zážitky, kamarádství a především touho vracet se na tábor.

Pedagogická praxe
- instruktor lyžování (lyžařská škola Miraski)
- instruktor plavání (Plavecký klub Pardubice)
- školní výlety (outdoor- cyklistické, vodácké)
- trenér žactva- basketbal, florbal

Táborové zkušenosti
- 14-denní táborové turnusy (tématické, sportovní, outdoorové)
- příměstské tábory, Královéhradecký kraj

Zahraniční zkušenosti
- 3 měsíce jako animátor v zahraničí
Bc. Machek Luboš

Kubecová Romana

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 26 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Romča a jsem vystudovaná policistka. Po ukončení studia na policejní škole jsem si dodělala pedagogické vzdělání, konkrétně vychovatelství na Technické Univerzitě v Liberci. Momentálně studuji dálkově VŠ pedagogického směru při práci. Pracuji pátým rokem jako vychovatelka na Domově mládeže a v letních měsících, kdy mám jako pedagogický pracovník volno, jezdím jako vedoucí na tábory. Jsem zastánce respektující výchovy a přístupu + vzdělávám lidi v oblasti výchovy dětí prostřednictvím videí, přednášek a svého podcastu. Ve volném čase ráda cestuji a dobrovolničím v útulku.
Kubecová Romana