Mgr. Vaníčková Vanda, Ph.D.

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 34 let

O mně: Narodila jsem se v Hradci Králové, v něm vystudovala PdF (Učitelství pro SŠ - ČJ, ZSV), v Olomouci pak ukončila školní léta oborem Pedagogika v doktorském studijním programu. Nyní se věnuji naplno vzdělávání, lektoruji odborné přednášky ve školách, v knihovnách a vytvářím metodické materiály.
Prací s dětmi žiji od roku 2006. Vyzkoušela jsem různé formy, metody i pozice v hierarchii vedení akcí. Je jedno, jestli jde o malé hokejisty, středoškoláky nebo "obyčejný tábor", šéfovat tomuhle všemu mě moc baví. :)
Mimo práci se ráda zapojuji do organizace různých akcí, sleduji hokej, cestuji a luštím křížovky. Zn: Sudoku ne!
Mgr. Vaníčková Vanda, Ph.D.

Práce na táborech:

  • 2006-2008   různé letní tábory (praktikant, vedoucí)
  • 2012, 2014  Příměstská letní škola globální rozvojové výchovy (organizátor, programový koordinátor, lektor)
  • 2014, 2015  Hokejová škola HC DYNAMO Pardubice
  • od 2014      adaptační kurzy pro SŠ (OA, SZŠ, ...)

 

Pro CK Topinka:

  • od 2009 -  školy v přírodě (vychovatelka, koordinátorka)
  • od 2015 - zahraniční tábory (Španělsko, Chorvatsko, Itálie; hlavní vedoucí, vedoucí), klasické tábory, firemní tábor a speciální tábory v ČR (hlavní vedoucí, oddílová vedoucí)
  • od 2017 - prezentace CK na veletrzích; tvorba a vedení odborných vzdělávacích kurzů pro akreditační řízení MŠMT; manažer střediska

Strnad Michal

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Ahoj, jsem Majkl. V roce 2O2O jsem odmaturoval na gymnáziu v Milevsku a momentálně studuji obor Sociální práce v Českých Budějovicích. Působím dvanáct let jako tanečník a lektor ve skupině NRG Crew a prvním rokem tančím ve skupině NG dance crew, která se nachází v Českých Budějovicích. Trénuji jak děti, tak i dospělé tanečníky. S tanečníky se účastníme spousty soutěží, ale i například tanečních soustředění. Jezdím několik let jako vedoucí na taneční a klasické tábory, tak i tábory v zahraničí. Dětské tábory patří neodmyslitelně k mému létu, a proto se i letos těším na nová dobrodružství.
Strnad Michal

Mgr. Rotterová Nicola

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 28 let

O mně: Jmenuji se Nicola Rotterová, je mi 25 let a pocházím z malebného městečka Koryčany ve Zlínském kraji. Vystudovala jsem pedagogickou fakultu v Olomouci a v současné době vyučuji matematiku a občanskou výchovu na základní škole. Práce s dětmi mne velmi baví, děti mi dodávají energii a jsou pro mne inspirací. Ráda jim předávám své zkušenosti, ale také se od nich spoustu věcí naučím. Kromě aktivit spojených s mým povoláním mě baví sport, tanec, cestování a čtení knih. Jsem přátelská, komunikativní, cílevědomá, zodpovědná a ráda přijímám nové výzvy.
Mgr. Rotterová Nicola

Mgr Cieslarová Zuzana

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 28 let

O mně: Pocházím z Třince a na Pedagogické fakultě Univerzity Palackého v Olomouci jsem vystudovala matematiku a společenské vědy. Je mi 24 let, ráda se věnuju kreativním věcem, miluju knihy, nejradši však trávím čas se svou rodinou a přáteli. Snažím se řídit mottem: "Svět patří těm, co se nepo …". Během mého studia mě určití lidé naučili vystupovat ze své komfortní zóny a inspirují mě v oboru, který dělám. Práci s dětmi beru jako životní poslání a cíl, a tak mi letní tábory s dětmi přijdou jako úžasná možnost ke zlepšování a obohacování své praxe.
Mgr Cieslarová Zuzana

Mgr. Rybáková Bohumíra

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 25 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Bohumíra, ale nikdo mi neřekne jinak než Bíí. Po maturitě jsem vystudovala bakalářské studium na Západočeské univerzitě v Plzni a nyní pokračuji v navazujícím magisterském studiu na Univerzitě Karlově v Praze. Osm let jsem tančila v taneční skupině NRG crew. Tři roky jsem zde působila jako lektorka a pracovala jsem s dětmi od tří do osmnácti let. Aktuálně učím na střední odborné škole. Na letní tábory jezdím moc ráda, v minulých letech jsem se účastnila tanečních, klasických a zahraničních. Také jsem se účastnila několika škol v přírodě, tanečních soustředěních a příměstských táborů. Práce s dětmi mě moc baví a už se moc těším na letošní táborová dobrodružství.
Mgr. Rybáková Bohumíra

Rosolová Lea

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 25 let

O mně: Jmenuji se Lea Rosolová a pocházím z Votic u Benešova. Nyní bydlím v Českých Budějovicích. Zde studuji prvním rokem na Jihočeské univerzitě pod pedagogickou fakultou obor Učitelství pro 1. stupeň. Předtím jsem studovala Střední pedagogickou školu v Berouně.

Ve volném čase se ráda věnuji různým sportům. V létě preferuji rekreační cyklistiku nebo turistiku po horách, v zimě spíše upřednostňuji lyže, běžky, či snowboard.

Svůj volný čas také ráda trávím s dětmi. Proto pravidelně jezdím jak v létě, tak i v zimě na dětské tábory. Během studia na střední škole jsem absolvovala několik praxí, jak ve školce, tak i na základní škole i ve školní družině.
Rosolová Lea

Dohnalová Tereza

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 25 let

O mně: V letošním roce jsem maturovala na SPgŠ v Berouně a pedagogickému zaměření se budu věnovat i na VŠ, konkrétně logopedii.
Zkušenosti s prací s dětmi mám jak ze školní praxe (souvislá pedagogická praxe v družině, na ZŠ i v MŠ), tak ze soukromého doučování matematiky nebo angličtiny. Přes léto mě můžete najít v Motýláriu ve Voticích, kde působím jako průvodce.
Na letní tábory jezdím od svých 6 let a léto si bez nich nedovedu představit. Mám ráda přírodu a zvířata. Ve svém volném čase se věnuji výtvarce.
Dohnalová Tereza