Mgr. Vaníčková Vanda, Ph.D.

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 34 let

O mně: Narodila jsem se v Hradci Králové, v něm vystudovala PdF (Učitelství pro SŠ - ČJ, ZSV), v Olomouci pak ukončila školní léta oborem Pedagogika v doktorském studijním programu. Nyní se věnuji naplno vzdělávání, lektoruji odborné přednášky ve školách, v knihovnách a vytvářím metodické materiály.
Prací s dětmi žiji od roku 2006. Vyzkoušela jsem různé formy, metody i pozice v hierarchii vedení akcí. Je jedno, jestli jde o malé hokejisty, středoškoláky nebo "obyčejný tábor", šéfovat tomuhle všemu mě moc baví. :)
Mimo práci se ráda zapojuji do organizace různých akcí, sleduji hokej, cestuji a luštím křížovky. Zn: Sudoku ne!
Mgr. Vaníčková Vanda, Ph.D.

Práce na táborech:

  • 2006-2008   různé letní tábory (praktikant, vedoucí)
  • 2012, 2014  Příměstská letní škola globální rozvojové výchovy (organizátor, programový koordinátor, lektor)
  • 2014, 2015  Hokejová škola HC DYNAMO Pardubice
  • od 2014      adaptační kurzy pro SŠ (OA, SZŠ, ...)

 

Pro CK Topinka:

  • od 2009 -  školy v přírodě (vychovatelka, koordinátorka)
  • od 2015 - zahraniční tábory (Španělsko, Chorvatsko, Itálie; hlavní vedoucí, vedoucí), klasické tábory, firemní tábor a speciální tábory v ČR (hlavní vedoucí, oddílová vedoucí)
  • od 2017 - prezentace CK na veletrzích; tvorba a vedení odborných vzdělávacích kurzů pro akreditační řízení MŠMT; manažer střediska

Mgr. Mlejnek Tomáš

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 35 let

O mně: Pochází z Hradce Králové. Studoval Střední průmyslovou školu chemickou v Pardubicích, poté s chemií pokračoval na Karlově Univerzitě. Po dokončení bakalářského studia se rozhodl pro změnu, vrátil se do
rodného města a nastoupil na Univerzitu Hradec Králové, kde studoval učitelství chemie a základů společenských věd pro střední školy.
Aktuálně učí na základní škole chemii a přírodovědné předměty.
Bývalý skaut, účastník táborů na Želivce. Nejen z těchto táborů má mnoho zkušeností i s hrami, které si běžně děti na hřišti nezahrají a jsou silným zážitkem pro každého malého milovníka dobrodružství.
Mgr. Mlejnek Tomáš

Bochníčková Michaela

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 30 let

O mně: V současné době studuji Sociální pedagogiku na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně. Od roku 2014 působím v Atmosféře, z. s. jako instruktorka zážitkové pedagogiky, převážně na adaptačních kurzech. V roce 2016 jsem byla přijata do nově otevřeného Lanového centra Hájenka v Břeclavi, kde se celý kolektiv podílí na vytváření programů pro školky, školy, ale i firmy. Součástí jsou i letní příměstské tábory.
Ve volném čase se zajímám o alternativní vzdělávání.
Vždy jsem věděla, že chci pracovat s lidmi a pomáhat jim. Postupem času, jak jsem se dostala k práci s dětmi, jsem si uvědomila, že oni jsou naše budoucnost, a proto se chci podílet na jejich rozvoji.
Bochníčková Michaela

Mgr. Rotterová Nicola

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 28 let

O mně: Jmenuji se Nicola Rotterová, je mi 25 let a pocházím z malebného městečka Koryčany ve Zlínském kraji. Vystudovala jsem pedagogickou fakultu v Olomouci a v současné době vyučuji matematiku a občanskou výchovu na základní škole. Práce s dětmi mne velmi baví, děti mi dodávají energii a jsou pro mne inspirací. Ráda jim předávám své zkušenosti, ale také se od nich spoustu věcí naučím. Kromě aktivit spojených s mým povoláním mě baví sport, tanec, cestování a čtení knih. Jsem přátelská, komunikativní, cílevědomá, zodpovědná a ráda přijímám nové výzvy.
Mgr. Rotterová Nicola

Mgr Cieslarová Zuzana

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 28 let

O mně: Pocházím z Třince a na Pedagogické fakultě Univerzity Palackého v Olomouci jsem vystudovala matematiku a společenské vědy. Je mi 24 let, ráda se věnuju kreativním věcem, miluju knihy, nejradši však trávím čas se svou rodinou a přáteli. Snažím se řídit mottem: "Svět patří těm, co se nepo …". Během mého studia mě určití lidé naučili vystupovat ze své komfortní zóny a inspirují mě v oboru, který dělám. Práci s dětmi beru jako životní poslání a cíl, a tak mi letní tábory s dětmi přijdou jako úžasná možnost ke zlepšování a obohacování své praxe.
Mgr Cieslarová Zuzana

Bc. Cvik Mikuláš

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 26 let

O mně: Mé jméno je Mikuláš, pro některé Miky, pro jiné zase Prokop. Je jedno, jakou přezdívkou mě oslovíš, slyším na všechno. Jsem táborník tělem i duší, a právě táborové zkušenosti mě přivedly na studia Fakulty tělesné kultury, kde si momentálně snažím dodělávat magisterský titul v oboru učitelství tělesné výchovy. Kromě toho, že si v létě užívám pohody na táborech, tak jsem čerstvým učitelem tělesné výchovy na Obchodní akademii v Kostelci nad Orlicí. Jak je vidno, tak krom táborů je moje srdcová záležitost i sport, a to v jakékoliv formě. Táborníkem jsem se stal už v první třídě a zůstalo mně to až do dnes. Nedokážu si léto bez táborových radovánek představit. Tak neváhej a pojeď s námi!
Bc. Cvik Mikuláš

Novotný Matěj

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 25 let

O mně: Něco málo o mně. Jsem ročník ’98, momentálně studuji na Masarykově univerzitě na Fakultě informatiky. Ve svém volném čase se věnuji sportu, a to orientačnímu běhu. Mezi mé další záliby patří všechny možné druhy sportů, hudba a jakákoliv činnost s rodinou nebo přáteli. Baví mě práce s dětmi, a proto jsem zde.
Novotný Matěj

Janata Daniel

Funkce: Uvolněný vedoucí
Věk: 23 let

O mně: Celý svůj život bydlím v malém městě Žamberk, až na jeden rok, který jsem strávil v USA. Nyní studuji ve třetím ročníku na gymnáziu. Mými koníčky jsou fotbal, cizí jazyky, cestování a tábory. Táborníkem jsem se stal před 11 lety, z toho jsem již třetím rokem oddílovým vedoucím. Tábory jsou pro mě náplní prázdnin a život bez nich si nedokážu představit.
Janata Daniel

Mudr Šustková Jana

Funkce: Zdravotník
Věk: 39 let
Mudr Šustková Jana