Zeman Jiří

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 44 let

O mně: Narodil jsem se v roce 1980 a na tábor jezdím od dětství. Nejprve jako dítě na Kubovu Huť, od roku 1993 na Javorovou Skálu, pak tamtéž jako praktikant, oddílový vedoucí, sporťák a následně na Ostrovec jako hlavní vedoucí, sporťák, zdravotník. Pracuji jako obchodní manažer a tábor je skvělá příležitost, jak ve volném čase dělat něco smysluplného v přírodě a s dětmi, které mám rád. Dále mě baví trávit čas u sportu, v přírodě, u muziky a s fajn lidmi.
Zeman Jiří

Práce v táborech:

 

  • 1993 - 2008 Javorová skála (tábor České spořitelny, a.s.)

 

Pro CK Topinka:

  • 2009 - 2018 Ostrovec

 

 

Klimpl Zdeněk

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 70 let

O mně: Narozen 19.06.1953. Vysokoškolské vzdělání právního směru. Zaměstnán od roku 1972 v České spořitelně a.s.
Na tábory jezdí od roku 1986 na pozicích oddílového vedoucího, sportovního instruktora a zástupce hlavního vedoucího.
Klimpl Zdeněk

Horák Zbyšek

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 61 let

O mně: Na táboře jsem prakticky každé léto a to od roku 1970 hned po 1.A. Vyrostl jsem tam na skoro 195 cm a 90 kg, samozřejmě s přestávkami na vojnu a rodičovské povinnosti. Nejprve na táboře Javorová skála a posledních 5 let v překrásném prostředí tábora Ostrovec a to nejprve jako kluk, praktikant, oddílový vedoucí a sporťák. Vrátil jsem se zase do oddílu k dětem ve chvíli, kdy už i moje dcera mohla jezdit s námi (u ní jsem nečekal ani na 1. třídu ;-), a tak každé léto a i dlouho před tím, s úžasnou partou kamarádů trápím fantazii a vymýšlíme společně dobrodružná témata táborů a náplně etapových her. Sportuju a mám rád táboření.
Horák Zbyšek

Prousek Pavel

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 48 let

O mně: Narodil jsem se v Ústí nad Labem před 36 lety, kde zároveň i žiji a pracuji ve společnosti UniCredit Leasing CZ, a.s.. Na tábor jezdím od svých sedmi let, nejprve jako dítě, poté jako praktikant a následně od roku 1995 jako oddílový vedoucí. Potkal jsem zde partu skvělých lidí, se kterými se vídáme i v průběhu celého roku. Mám rád přírodu a aktivně sportuji.
Prousek Pavel

Zahrádková Monika

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 41 let

O mně: Narodila jsem se 6.1.1983. Na letní dětské tábory jezdím od svých 7 let jako dítě, praktikantka a konečně i vedoucí. Miluji stromy, oheň, vodu, vítr, hry s dětmi... Nejlépe však všechno dohromady, což jde asi právě jen na táboře :-)
Vystudovala jsem Akademii Tábor v oboru Slovo, řeč a divadlo. Ráda běhám, tancuji a věnuji se hudbě. Působím na Základní Waldorfské škole a v nové umělecké škole Artual.
Zahrádková Monika

Podskalský Šimon

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 34 let

O mně: Vystudoval jsem Vysokou školu hotelovou v Praze. Jako výchovný pracovník jezdím od roku 2007. Mezi mé záliby patří auta a hlavně sport.
Podskalský Šimon

Foffová Hana

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 31 let

O mně: Na tábor jezdím od 8 let. Prošla jsem všemi věkovými kategoriemi. Když jsem byla už moc stará, jela jsem jako praktikant a nyní jako vedoucí. Ve světě mimo tábor se věnuji studiu tropů a subtropů, sportům (hlavně volejbalu), cestování, snění, hraní a mnoha dalším věcem.
Foffová Hana

Černý Daniel

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 26 let

O mně: Narodil jsem se 30.10.1997 a pracuji jako 3D technik. Na tábory jezdím od svých 6 let. Mezi mé záliby patří sport, cestování, kempování a práce s dětmi.
Černý Daniel