Kubecová Romana

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 26 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Romča a jsem vystudovaná policistka. Po ukončení studia na policejní škole jsem si dodělala pedagogické vzdělání, konkrétně vychovatelství na Technické Univerzitě v Liberci. Momentálně studuji dálkově VŠ pedagogického směru při práci. Pracuji pátým rokem jako vychovatelka na Domově mládeže a v letních měsících, kdy mám jako pedagogický pracovník volno, jezdím jako vedoucí na tábory. Jsem zastánce respektující výchovy a přístupu + vzdělávám lidi v oblasti výchovy dětí prostřednictvím videí, přednášek a svého podcastu. Ve volném čase ráda cestuji a dobrovolničím v útulku.
Kubecová Romana

Pro CK Topinka:

 

Fotbal camp - hlavní vedoucí (2023)
Tábor u moře - Španělsko - hlavní vedoucí (2023)

Tábor u moře - Chorvatsko - oddílová vedoucí (2022)
Minidance camp - hlavní vedoucí (2020)

Nerf tábor - oddílová vedoucí (2020)

Tábor PLUS Lovci záhad - oddílová vedoucí (2020)

Záhady s.r.o. - oddílová vedoucí (2019)

Nerf aréna camp - oddílová vedoucí (2019)

Scooby doo PLUS - oddílová vedoucí (2018)

Fotbal camp - oddílová vedoucí (2018)

Ztraceni v čase - oddílová vedoucí (2017)
Jak vycvičit draka - oddílová vedoucí (2016)

 

Kurzy:
 
2023 - Kurz her 
2020 - akreditovaný kurz MŠMT "Hlavní vedoucí"
2016 - Zážitková pedagogika v praxi 1

Mgr. Šímová Anna

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 29 let

O mně: Jsem Andy a pracuji jako učitelka na ZŠ. Ráda poznávám nové lidi, zkouším nové a zajímavě věci a nebojím se výzev.
Mám smysl pro humor i zodpovědnost.
Jsem spolehlivá, komunikativní a samostatná.
Mám ráda cyklistiku, snowboarding, hudbu, četbu a cestování.
Mgr. Šímová Anna

Kubec Petr

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 28 let

O mně: Už od mala jsem se věnoval sportům, chodil jsem na sportovní školu a během toho roky jezdil na tábory. Později i jako vedoucí. Nyní se několik let věnuji cvičení a všeobecnému přehledu o zdravějším životním stylu. Řekl bych, že jsem velmi klidný, rád si udržuju nadhled, nemám rád přetvářku a dokážu mít nejapný humor, ale jinak je se mnou sranda :-)
Kubec Petr

Bc. Dokoupil Rostislav

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 27 let

O mně: Ahoj, Rosťa jméno mé, ale nebudu se zlobit ani za Rostislava. Mám už toho mnohé za sebou, nejvíce se mi líbí ve školském prostředí. Momentálně jsem zaměstnaný jako asistent pedagoga. Práce je to pěkná, ale chtěl bych učit tělocvik. Jsem vystudovaný pedagog volného času, takže nudu u mě nehledej.
Bc. Dokoupil Rostislav

Velecká Kateřina

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 26 let

O mně: Fotografka na cestách! Focení je od malička mým koníčkem a zábavou, s foťákem v ruce jsem se snad narodila. Pracuji v obchodním prostředí a věnuji se práci s lidmi. Mezi mé silné stránky patří komunikace s lidmi, umění naslouchat a postavit se komplikacím čelem. Ráda trávím čas s rodinou a dětmi. Od malička jsem jezdila na tábory a vždy jsem si to naplno užívala, je super trávit čas s dětmi a být s nimi u jejich úspěchů a nebo je umět podpořit a jezdit s dětmi na tábor? Vždycky to je velká legrace a tu má přeci každý rád, že?
Velecká Kateřina