Kubecová Romana

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 26 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Romča a jsem vystudovaná policistka. Po ukončení studia na policejní škole jsem si dodělala pedagogické vzdělání, konkrétně vychovatelství na Technické Univerzitě v Liberci. Momentálně studuji dálkově VŠ pedagogického směru při práci. Pracuji pátým rokem jako vychovatelka na Domově mládeže a v letních měsících, kdy mám jako pedagogický pracovník volno, jezdím jako vedoucí na tábory. Jsem zastánce respektující výchovy a přístupu + vzdělávám lidi v oblasti výchovy dětí prostřednictvím videí, přednášek a svého podcastu. Ve volném čase ráda cestuji a dobrovolničím v útulku.
Kubecová Romana

Pro CK Topinka:

 

Fotbal camp - hlavní vedoucí (2023)
Tábor u moře - Španělsko - hlavní vedoucí (2023)

Tábor u moře - Chorvatsko - oddílová vedoucí (2022)
Minidance camp - hlavní vedoucí (2020)

Nerf tábor - oddílová vedoucí (2020)

Tábor PLUS Lovci záhad - oddílová vedoucí (2020)

Záhady s.r.o. - oddílová vedoucí (2019)

Nerf aréna camp - oddílová vedoucí (2019)

Scooby doo PLUS - oddílová vedoucí (2018)

Fotbal camp - oddílová vedoucí (2018)

Ztraceni v čase - oddílová vedoucí (2017)
Jak vycvičit draka - oddílová vedoucí (2016)

 

Kurzy:
 
2023 - Kurz her 
2020 - akreditovaný kurz MŠMT "Hlavní vedoucí"
2016 - Zážitková pedagogika v praxi 1

Strnad Michal

Funkce: Lektor zážitkových akcí
Věk: 24 let

O mně: Ahoj, jsem Majkl. V roce 2O2O jsem odmaturoval na gymnáziu v Milevsku a momentálně studuji obor Sociální práce v Českých Budějovicích. Působím dvanáct let jako tanečník a lektor ve skupině NRG Crew a prvním rokem tančím ve skupině NG dance crew, která se nachází v Českých Budějovicích. Trénuji jak děti, tak i dospělé tanečníky. S tanečníky se účastníme spousty soutěží, ale i například tanečních soustředění. Jezdím několik let jako vedoucí na taneční a klasické tábory, tak i tábory v zahraničí. Dětské tábory patří neodmyslitelně k mému létu, a proto se i letos těším na nová dobrodružství.
Strnad Michal

Mgr. Rybáková Bohumíra

Funkce: Lektor zážitkových akcí
Věk: 25 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Bohumíra, ale nikdo mi neřekne jinak než Bíí. Po maturitě jsem vystudovala bakalářské studium na Západočeské univerzitě v Plzni a nyní pokračuji v navazujícím magisterském studiu na Univerzitě Karlově v Praze. Osm let jsem tančila v taneční skupině NRG crew. Tři roky jsem zde působila jako lektorka a pracovala jsem s dětmi od tří do osmnácti let. Aktuálně učím na střední odborné škole. Na letní tábory jezdím moc ráda, v minulých letech jsem se účastnila tanečních, klasických a zahraničních. Také jsem se účastnila několika škol v přírodě, tanečních soustředěních a příměstských táborů. Práce s dětmi mě moc baví a už se moc těším na letošní táborová dobrodružství.
Mgr. Rybáková Bohumíra

Bc. Stejskalová Adéla

Funkce: Programový vedoucí
Věk: 25 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Adéla a pocházím z Milevska. Dokončila jsem bakalářské studium na Jihočeské univerzitě v Českých Budějovicích obor Pedagogika volného času. Už od mala jsem se věnovala sportu, ve 3 letech jsem začala se sportovní gymnastikou, ve které nyní působím jako trenérka. Také jsem se věnovala tanci, konkrétně ve skupině NRG CREW. V této době pracuji jako asistentka pedagoga a vychovatelka na základní škole. Celé dětství jsem si letní dny užívala na skautských táborech… A proto se těším, až s dětmi letos zažiju léto plné zábavy a připravím jim mnoho nových zážitků.
Bc. Stejskalová Adéla

Matušová Jana

Funkce: Zdravotník
Věk: 39 let

O mně: Jmenuji se Jana a několik let působím ve Fakultní nemocnici v Hradci Králové jako zdravotní sestra. Mám praxi z chirurgické JIP, onkohematologického oddělení a několik let jsem působila v královské nemocnici v Království Saudské Arabie, kde jsem měla možnost pečovat i o členy královské rodiny. Svou pozici zdravotníka na táborech beru jako příjemný relax a odpočinek od svého zaměstnání, které je někdy velmi náročné. Děti mám velmi ráda a jsem ráda, že mi CK Topinka umožnuje účast na akcích. Mimo táborové akce působím i jako zdravotník na školách v přírodĕ a na různých sportovních akcích jako zdravotnický dohled – nejčastěji na judu a gymnastice. Budu ráda, když se vaše ratolesti nebudou bát kdykoli mě vyhledat.
Matušová Jana