Kubecová Romana

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 26 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Romča a jsem vystudovaná policistka. Po ukončení studia na policejní škole jsem si dodělala pedagogické vzdělání, konkrétně vychovatelství na Technické Univerzitě v Liberci. Momentálně studuji dálkově VŠ pedagogického směru při práci. Pracuji pátým rokem jako vychovatelka na Domově mládeže a v letních měsících, kdy mám jako pedagogický pracovník volno, jezdím jako vedoucí na tábory. Jsem zastánce respektující výchovy a přístupu + vzdělávám lidi v oblasti výchovy dětí prostřednictvím videí, přednášek a svého podcastu. Ve volném čase ráda cestuji a dobrovolničím v útulku.
Kubecová Romana

Pro CK Topinka:

 

Fotbal camp - hlavní vedoucí (2023)
Tábor u moře - Španělsko - hlavní vedoucí (2023)

Tábor u moře - Chorvatsko - oddílová vedoucí (2022)
Minidance camp - hlavní vedoucí (2020)

Nerf tábor - oddílová vedoucí (2020)

Tábor PLUS Lovci záhad - oddílová vedoucí (2020)

Záhady s.r.o. - oddílová vedoucí (2019)

Nerf aréna camp - oddílová vedoucí (2019)

Scooby doo PLUS - oddílová vedoucí (2018)

Fotbal camp - oddílová vedoucí (2018)

Ztraceni v čase - oddílová vedoucí (2017)
Jak vycvičit draka - oddílová vedoucí (2016)

 

Kurzy:
 
2023 - Kurz her 
2020 - akreditovaný kurz MŠMT "Hlavní vedoucí"
2016 - Zážitková pedagogika v praxi 1

Bc. Plecitá Veronika

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 29 let

O mně: Jmenuji se Veronika a momentálně studuji v Plzni na Pedagogické fakultě – Učitelství pro 1. stupeň a navazující magisterské studium. Pocházím z malé vesnice, kde jsem členkou sdružení, které organizuje karneval pro děti, dětský den, Mikulášskou nadílku a jiné akce pro děti i dospělé. Po absolvování střední školy jsem vyrazila do zahraničí, kde jsem strávila 2 roky jako au-pair. Nejdříve jsem byla rok v Anglii a poté v Rakousku, abych nasbírala jazykové i životní zkušenosti. Poté jsem úspěšně studovala bakalářské studium - Němčina a Angličtina. Od roku 2019 vyučuji v jazykové škole angličtinu podle metody Helen Doron, vyučuji děti ve věku 3 - 12 let. Velmi mě baví a naplňuje práce s dětmi. Dále se ve volných chvílích věnuji sportu – plavání, volejbal a jízda na kole jsou moje nejoblíbenější, ale pokud počasí nepřeje, tak ráda sáhnu po nějaké dobrodružné i romantické literatuře.
Těším se na setkání s vámi.
Bc. Plecitá Veronika

Dlasková Marie

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 23 let

O mně: Minulý rok jsem dostudovala střední školu v oboru pedagogické lyceum a již rok studuji na pedagogické fakultě Západočeské univerzity v Plzni obor Učitelství pro první stupeň ZŠ. V rámci střední školy jsem absolvovala praxe v MŠ, na prvním stupni ZŠ a v družině. Vedla jsem kroužek flétny v DDM a již pátým rokem jezdím pravidelně na tábory, jelikož mě práce s dětmi velmi baví. Mezi mé hlavní zájmy patří práce s dětmi, společenský tanec, hudba a hra na nástroje.
Dlasková Marie

Vinšová Lenka

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 27 let

O mně: Jmenuji se Lenka Vinšová, mám dokončenou střední školu s maturitou a dva roky jsem studovala na UK MFF Fyziku zaměřenou na vzdělání ve spojení s matematikou. Studovala jsem rok na PedF UPOL jako hlavní předmět český jazyk a jako vedlejší matematiku se společenskými vědami.
Mám ráda přírodu, kde trávím spoustu svého volného času na výletech, zvířata, klid, práci s dětmi a knihy, které byly důležitou náplní mé práce v knihkupectví.
Na dětské tábory jako vedoucí jezdím od 18 let, kde jsem vedla oddíl dětí v různém věku. Vedla jsem několik kroužků na mateřských a základních školách (flétna a věda na MŠ, kytara a věda na ZŠ). Ráda pracuji s dětmi, protože se od nich můžu něco naučit a zároveň se snažím naučit něco já je, nejlépe zábavnou formou.
Vinšová Lenka

Bayraktarová Pavla

Funkce: Zdravotník
Věk: 52 let
Bayraktarová Pavla